Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam izmirin egitim yönünden en iyi üniversitesi bence. 2013te en düşük 78k 2014te 75k 2015te 69k almış. Bu sene 65e kadar iner gibi gözüküyor. Sıralamasının düşmesi aslında bana umut veriyor. Aklımdaki şuan tek bölüm iyte kimya mühendisligi yoksa seneye kalmayı düşünüyorum. 1 hafta degelerlendirmem gerekiyor hocam. Yardımlarınız icin teşekkürler.
  • Hocam Ankarada oturuyorum.
    mf 4 34209 sıralama geldi.
    ankara ingilizce bilgisayar 33500
    ankara türkçe (/30) bilgisayar 41000
    şimdi ingilizce tutsa kesin ankarada diğer türlü ne yapıyım sizce.
  • Peki üniversitenin yurtdışı referansları nasıl üniversiteden sonra çalışmak için ve erasmus a kaç kişi yollanıyo şansımız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omarulfaruk97 O kullanıcısına yanıt
    Gel İYTE'ye dostum
  • asiltrk42 A kullanıcısına yanıt
    Hocalarımız lisans,yüksek lisans ya da doktorasının en az birini yurt dışında yapmış hocalar. Kendileri direk size referans oluyor. Hepsi çok iyi biliyorlar ve mentörlük yapıyorlar size. Erasmus'da ise yüzdelik öğrenci gönderiminde türkiye 3.süyüz. Yani erasmusla gitmek rahat bizim ünide.
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum, aklına takılan bir şey olursa yaz
  • bilgisayar mühendisliği mi mimarlık mı sizce
  • Beyler gtü bilgisayar geçen sene enson 50600 ile almış bu sene 51600 lerdeyim gelir mi siZCE?

• Bir yandan hazırlığa gidip bir yandan üni sınavlarına hazılanabilir miyim sizce ? Yani hazırlığı çok mu zor ??
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Dostum, onun her sene artan bir grafiği var gelmez gibi
  • Benim ingilizcem iyi olduğu için, ben yatarak geçmiştim. İngilizcen iyiyse zorlanmazsın
  • hedefacibadem H kullanıcısına yanıt
    Elma mı armut mu gibi olmuş bu :D Bizim ünide mimarlık daha bir elit takılan kesim
  • Hocam hangi kitapları kullanıyorsunuz hazırlıkta ingilizce için? İngilizcem iyidir de aksdemik başka oluyor malum.

• Mimarlık nasıldır?

• robin_nightwing kullanıcısına yanıt
    Oxford'un kitapları kullanılıyor. headway intermediate fourth edition son işlenen kitap
  • kemosole kullanıcısına yanıt
    Mimarlık okulun elit kısmı diyeyim :D Okuldaki kampüs konumu bakımından en yukarıda yer alıyor. Manzarası güzeldir :) Eğitim açısından ise akademik kadroya bak ne kadar sağlam olduğunu göreceksin.
  • iyte bilgisayar tercih etmeyi dusunuyorum. erasmus yuksek lısans olayları nasıl. hocalar yardımcı oluyor mu? iyteden cıkınca iş bulma sıkıntısı ceker misin?
  • TurnItOff kullanıcısına yanıt
    mezunlar ortalama hangi aralıkta maaş alıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

mezunlar ortalama hangi aralıkta maaş alıyor ?

Bilgisayarsa İzmir için 2000-3200 arası genelde 3100 üstünü daha duymadım (Tabi bunların yanında genelde yan haklarda oluyor örneğin : 3100 + yol + yemek + ek (Prim,bilgisayar telefon vs artık ne verirlerse) )
    İstanbula gidersen ve iş bulursan 3500 ve biraz daha üstünü görebilirsin.

Erasmus açısında gerçekten iyi , gitmeyi kafaya koyarsan her türlü gidersin. 2.2 ortalamayla bile giden gördüm ki zaten başvuru için alt sınır 2.2
    Yüksek lisans açısından iytede devam etmek istersen rahatça edersin , onun haricinde Koç, Sabancı , ODTU , TUM, Milan vsye gidenler oldu 3 üzeri ortalamaya sahip olan ve yüksek yapmak isteyenler istedikleri yere gitti genelde.

İş bulma sıkıntısı sana bağlı tabi ki 4.sınıfta çalışanda pek çok kişi var. İşsiz kalan pek yok ama hiç yok diyemem. ama oran %5i zor geçer. (Mezuniyet gününü değil Mezuniyet + 4 ay sonrasını kıstas aldım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theozy -- 29 Temmuz 2016; 23:06:41 >

• Var mı İYTE'yi kazanan arkadaşlar yardımcı olalım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.