Şimdi Ara

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü(İYTE) Bilgisayar Müh. 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İYTE de bilgisayar mühendisliği okuyanlar, mezun olanlar bu üniversiteyi nasıl bilirsiniz ?

1.]Hocalar,Eğitim kalitesi
    2.]Ulaşım
    3.]Derslik
    4.]Bilişim ile ilgili etkinlikler, projeler
    5.]Erasmus
    6.] İsmi neden Üniversite değilde Enstitü olarak geçiyor
    Ve fazlası hakkında neler söyleyebilirsiniz ?

• cevap bekliyorum arkadaşlar
  • Bilmiyoruz cunku dag basinda millet hayatinin icine etmek istemiyor ve gitmiyor hayat 1tane amaistiyosan git tabi bisey diyemeyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence izmirde yasamiyorsan yazma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim kalitesi sıralamasının çok üstünde bence bilgisayar için bilgim yok hocaları falan ama etkinleri falan baya var güzeldir erasmusada çoğu öğrenci gidiyor ama her sene kontenjan arttığı için şuanki gelecek olanlar için durum nasıl olur bilmem sosyal olarak zayıf şehirden uzak falan bunları duymuşundur zaten

Enstitü olmasının nedeni lisans eğitimi değil lisansüstü doktora için kurulmuş olması daha çok akademisyen yetiştirmeyi amaçladıkları için ama şuan durum tam olarak böyle mi dersen sanmıyorum.

Benim tercih etme nedenim gelecekte ciddi ilerleyeceğini potansiyelinin olduğunu düşünmemdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim okulun konumu iyi değil sosyallik çok fazla olmuyor ama bu sosyallik kısmı biraz da kişiye bağlı okulda herkes moron değil. Eğitimi çok iyi yani o sıralamalardaki diğer okullarla karşılaştırma. İsminin enstitü olması lisansüstü amacıyla kurulmuş olması fakat sonralarda lisans eğitimi de vermeye başlamış fakat ismini değiştirmemişler isminden dolayı sıkıntı etme bi üniversitelinin haklarından hiçbir eksiğin yok. Ulaşımı şöyle kampüs dediğim gibi konumu iyi değil izmire uzak fakat her şey tek kampüste ayrıca kampüs içinde dolmuşlar ücretsiz bilgisayar mühendisliğinin hocaları hakkında fikrim yok fakat derslik konusunda şöyle söyliyim bölümün kendi binası yok sks ile aynı binada binanın üst katını bilgisayar mühendisliğine ayırmışlar. Erasmus ve etkinlikler hakkında da rahat ol aklında soru işareti kalmasın erasmusda hibe almak sınavla oluyo biraz zor oluyo ama hibesiz giderim diyorsan da gidebilirsin etkinlk ise çok güzel etkinlikler oluyor büyük şirketlerden mühendisler vs geliyor.

• Eğitim olarak çok iyi fakat ulaşım ve barınma çok büyük bir sorun
    sosyalliği söylemeyeye bile gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.