Şimdi Ara

İzmirde basketbol kulüpleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giden varmi nereye gidiyorsunuz nekadar oduyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aliburak35

giden varmi nereye gidiyorsunuz nekadar oduyorsunuz?

Sorun tam anlaşılmıyor. Ne kadar ödüyorsunuz derken basketbol okulları için mi yoksa taraftarı olduğumuz takımın maçlarına gittiğimiz de ödediğimiz bilet ya da kombine ücretinden mi bahsediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

quote:

Sorun tam anlaşılmıyor. Ne kadar ödüyorsunuz derken basketbol okulları için mi yoksa taraftarı olduğumuz takımın maçlarına gittiğimiz de ödediğimiz bilet ya da kombine ücretinden mi bahsediyorsunuz?

basketbol okullari

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

quote:

basketbol okullari

Şimdi anlaşıldı. Kulüplerin internet sayfalarını( sosyal medya da dahil) araştırın derim. kolay gelsin. iyi günler.
  • Pınar karşıyaka var, bana da çok yakın konum olarak salonu hergün geçiyorum önünden. Lakin pek sevmediğim bir kulüp. Daha çok taraftarlarından dolayı. Holigan diye niteleyebiliriz çoğunu, zaten gelen büyük takımların çoğu maçında olay çıkıyor.

Taraftarlık değil ama spor açısından düşünebilirsin. Ayrıca Galatasarayın da böyle bir okulu var sanırım izmirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumanji35

Pınar karşıyaka var, bana da çok yakın konum olarak salonu hergün geçiyorum önünden. Lakin pek sevmediğim bir kulüp. Daha çok taraftarlarından dolayı. Holigan diye niteleyebiliriz çoğunu, zaten gelen büyük takımların çoğu maçında olay çıkıyor.

Taraftarlık değil ama spor açısından düşünebilirsin. Ayrıca Galatasarayın da böyle bir okulu var sanırım izmirde

Krşıyaka bana çok ters be birde tuzludur orası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jumanji35

Pınar karşıyaka var, bana da çok yakın konum olarak salonu hergün geçiyorum önünden. Lakin pek sevmediğim bir kulüp. Daha çok taraftarlarından dolayı. Holigan diye niteleyebiliriz çoğunu, zaten gelen büyük takımların çoğu maçında olay çıkıyor.

Krşıyaka bana çok ters be birde tuzludur orası

Kulübün altyapı şubesini arayıp sormanız lazım. zaten İzmir'de basketbol'a en iyi yatırımı yapan Karşıyakadır. Sen sanırım Karabağlar'da oturuyorsun. Mesafe yönünden sıkıntılı olabilir. Geleceğin açısından düşünürsen mesafeleri pek kafaya takmamak gerekir. basketbolu gerçekten seviyorsan engeller sorun oluşturmaz. Karşıyaka basketbol altyapısından çok oyuncu yetişti. Furkan Aldemir, Mehmet Yağmur, Beşok kardeşler vs. Sana en yakın yerler de var onları da araştırıp bulman gerekiyor.

• http://www.esbbl.com/esbbl-basketbol-oyuncu-veri-tabani/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.