Şimdi Ara

İzmirde Bonzai İçip Kaza Yapan Gençlerin Acı Hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık be gençliğinize o arabanın içindeki haliniz nedir be kardeşim hayatınıza yazık etmeyin böyle.

https://youtu.be/H62WwdSQ1bw

• Büyük konuşmak istemiyorum başıma gelir diye kardeşim var ileride oğlum kızım olacak belkide, ancak bu görüntü nedir? Kendi kendinize bir köşede zıkkımlanıp ölümü bekleyin insanların hayatı ile oynamayın. Yazılacak çok şey varda
  • başkasına zarar vermeden ne bok yiyolarsa yesinler onların hayatları çokta umurumuzda
  • Gerçekten Bonzai "Nedir arkadaşlar..Nasıl bu hale gelir bir insan ?
  • Bende düşünüyorum yarın bigün evlenicez çoluğumuz çocuğumuz olucak hadi biz bi şekilde yaşadık onlar ne yapıcak hiç bilmiyorum
  • Kaldırılmış var mı başka
  • içen ölüyor
  • Morty Smith kullanıcısına yanıt
    'bu kadar' yazdım, görmedin mi?
    sentetik uyuşturucular kötüdür, doğru. ancak bonzai (hakiki bonzai) eroin veya ex kadar güçlü ve zararlı bir uyuşturucu değil.
  • Yurtdışı Kargo firmasında çalışıyorum , bu zamana kadar çok uyuşturucu madde yakaladık narkotikten de ödülümde var bu konuda.Türkiye'de satılan bonzai illetine birçok tarım ilacı ve benzer madde karıştırıldığı için etkisi çok yıkıcı oluyor.Neler gördük neler..
    Kokain,metamfetamin,extazi vs. uzayıp gider ama bu bonzai illeti başka birşey , resmen intihar etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 15 Eylül 2017; 11:2:42 >
  • Uyuşturucunun iyisi, kötüsü yoktur her türlüsü kötüdür. Bu uyuşturucuyu gençlere satıp zehirleyen kim varsa Allah belasını versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil kötü bir uyuşturucu değil

Ulan uyuşturucunun kendisi kötü bir şey zaten.

Simdi nasil baktigina da bagli o biraz. Kotu olan bagimlilik. Saglik alaninin olmazsa olmazi sonucta.
  • LEGALIZE IT
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

quote:

Orijinalden alıntı: Eisenmate

bonzai türkiye'de olduğu kadar zararlı bir uyuşturucu değildir, amerika ve hollandada deli gibi satar, yasal değildir.
    bonzai'nin türleri vardır. ''bonzai ver bana'' derseniz elin amerikalısı k***yla güler.
    türkiye'deki bonzai merdiven altı olduğu için bu halde gençler, yoksa bu kadar kötü bir uyuşturucu değil.

Merhaba,

Bonzai sentetik THC ( esrarin etken maddesi ) icerir. Amerika ve Hollanda'da bonzai yok, dogal olarak deli gibi satmasi da mumkun degil.

Amerika ve Hollanda'ya ne zaman ve hangi bolgelerine giderek bunu tecrube ettiniz?

Birşey bilmiyorsanız yazmayın.http://www.bonsaiofbrooklyn.com/index.htmlhttps://en.wikipedia.org/wiki/Synthetic_cannabinoids

drug forumda hatrı sayılır bir vakit geçirdim ve yorumlarım da var, kimliğimi gizli tutuyorum hiç sorma kimsin diye.

Siz bu bonzai'nin gökten geldiğine falan mı inanıyorsunuz?
    Bu arada Amerika'da olmayan birşey yok
    Bonzainin yaygın olarak kullanılan diğer isimleri sentetik thc, jamaican, jamaican gold, jamaican gold extreme, k2, spice, black magic, black mamba, spice silver, spice gold, spice diamond, spice arctic synergy, spice tropic synergy, spice egypt, yucatan fire, smoke, sence, chillxdir.
    -Bilkent üni.
    https://spiceaddictionsupport.org/what-is-spice/

Amerika'ya gidip bonzai ararsan bulamazsın, K2 ya da Spice diyeceksin ki zenci arkadaş derdini anlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3081D0615 -- 15 Eylül 2017; 12:1:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

quote:

bonzai türkiye'de olduğu kadar zararlı bir uyuşturucu değildir, amerika ve hollandada deli gibi satar, yasal değildir.
    bonzai'nin türleri vardır. ''bonzai ver bana'' derseniz elin amerikalısı k***yla güler.
    türkiye'deki bonzai merdiven altı olduğu için bu halde gençler, yoksa bu kadar kötü bir uyuşturucu değil.

Merhaba,

Bonzai sentetik THC ( esrarin etken maddesi ) icerir. Amerika ve Hollanda'da bonzai yok, dogal olarak deli gibi satmasi da mumkun degil.

Amerika ve Hollanda'ya ne zaman ve hangi bolgelerine giderek bunu tecrube ettiniz?

Birşey bilmiyorsanız yazmayın.http://www.bonsaiofbrooklyn.com/index.htmlhttps://en.wikipedia.org/wiki/Synthetic_cannabinoids

drug forumda hatrı sayılır bir vakit geçirdim ve yorumlarım da var, kimliğimi gizli tutuyorum hiç sorma kimsin diye.

Siz bu bonzai'nin gökten geldiğine falan mı inanıyorsunuz?
    Bu arada Amerika'da olmayan birşey yok
    Bonzainin yaygın olarak kullanılan diğer isimleri sentetik thc, jamaican, jamaican gold, jamaican gold extreme, k2, spice, black magic, black mamba, spice silver, spice gold, spice diamond, spice arctic synergy, spice tropic synergy, spice egypt, yucatan fire, smoke, sence, chillxdir.
    -Bilkent üni.
    https://spiceaddictionsupport.org/what-is-spice/

Amerika'ya gidip bonzai ararsan bulamazsın, K2 ya da Spice diyeceksin ki zenci arkadaş derdini anlasın.

Tekrar merhaba,

Verdiginiz link de benim soyledigimi soyluyor zaten sentetik TCH ve CBD hakkinda.
    Amerika'ya bir kac kez is icin gittim o yuzden pek tecrubem yok. Gittigim yerlerde de marijuana dispensar vardi bir suru. Insanlarin sentetik olanini almasina ihtiyaclari yoktu. Hadi Amerika'yi bir kenara birakalim, benden daha uzun sure yasamissinizdir, ziyaret etmissinizdir.

Hollanda'da yasiyorum. Hollanda'da deli gibi satar demissiniz. Nerede ne zaman tecrube ettiniz bunu Hollanda'da? Her turlu uyusturucuyu gordum burada bonzai haric. Sadece bana Hollanda'da ne zaman ve nerede tecrube ettiginizi soyleyin. Foruma yazmak zorunda da degilsiniz, ozel mesaj da atabilirsiniz.

• Videoyu neden kaldirmislar acaba?
  • Bence devlet ise el atmali. Piyasaya zehirli bonzai surmeli. Icen ölür. Mis 2 aya tertemiz ortalık
  • 21 yasindayim okadar olay yasadim yinede hicbirine bulasmadim. Ne alkol ne sigara ne bonzai nede ot kullanmadim. Bunu soyledigim zamanlar bana ot gibi bombos yasamissin diyolar. Videoyu izleyince tekrar Allaha sukurler olsun ki bulasmamisim diyorum.
  • Bu video, YouTube'un şiddet barındıran veya görsel açıdan rahatsız edici içeriğe ilişkin politikasını ihlal ettiği için kaldırıldı.
    Daha fazla bilgi edinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamdemS

21 yasindayim okadar olay yasadim yinede hicbirine bulasmadim. Ne alkol ne sigara ne bonzai nede ot kullanmadim. Bunu soyledigim zamanlar bana ot gibi bombos yasamissin diyolar. Videoyu izleyince tekrar Allaha sukurler olsun ki bulasmamisim diyorum.

Sana ot diyenler lağıma düşmüş haberleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Yurtdışı Kargo firmasında çalışıyorum , bu zamana kadar çok uyuşturucu madde yakaladık narkotikten de ödülümde var bu konuda.Türkiye'de satılan bonzai illetine birçok tarım ilacı ve benzer madde karıştırıldığı için etkisi çok yıkıcı oluyor.Neler gördük neler..
    Kokain,metamfetamin,extazi vs. uzayıp gider ama bu bonzai illeti başka birşey , resmen intihar etmek.

Narcos dizisini izlediniz mi hocam?

Sizde bir Ajan Pena görüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.