Şimdi Ara

İzmirde Bravodan Anlayan Usta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba 97 model fiat bravom var aldığım günden beri sorunlarından kurtulamadım özelliklede rölanti sorunu ayağımı gazdan çekince hemen stop ediyor kısa bir süre önce aküyü söküp takınca düzelmişti ancak tekrar başladı.bir sürü tamirciye götürdüm ama bir kısmı bakmak bile istemedi bir kısmı ise ne olduğunu anlayamadı şunu değiştirelim olmazsa bunu değiştiririz tarzı konuştu.lütfen izmirde bravosu olan bana doğru düzgün bu arabadan anlayan bir usta tavsiye edebilir mi lütfen acilen yardım edin.

• bende brava vardı bendede gaza basınca ve bırakınca rolanti çıkıp düşüyordu, bence arabayı beynini bilgasayara bağlattır bazı tamircilerde var. orada araçtaki bütün hataları gösterecek usta bilgisayardan hataları sıfırlayacak. büyük ihtimal olması lazım
  • bravoların malesef kronik sorunu

100 kerede 1 kere benımde oluyor..

debrıyaj telını gerdi motorcu arkadaş..

rolanti dalganalmasıda eksoz contasını degıstırınce geçti..

2. olarak ta atikerler pek randuman vermiyor bravoda

bende G1 var memnunum basıncı saglayan gaz beyni var onuda değişince stop etme sorunum düzeldi..

şimdi illa atiker beyin takmana gerek yok BRC de takabilirsin. yaptıkları basınçlar farklı... ustanın demesi kötü markalar misal 5 birimlik yapıyorsa bunlar 10 birimlik yapıyor..

gaz beyni brc 200 tl

atiker 100 tl sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pejo 508 Usta Tavsiyesi ANKARA
    5 yıl önce açıldı
    Ankara fiesta usta önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.