Şimdi Ara

Ankarada iyi bir Opel tamircisi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba . aracım opel corsa D 2007 . Geçenlerde yolcu koltuğu airbagı kendiliğinden devre dışı kaldı. ikaz lambası yanıp sönüyordu neyse. Konya yolundaydım . Yol üzerindede Opel Opal yetkili servisi vardı . Girdim adama söyledim böyle sorun var diye. Arıza tespitine 50 tl dedi . arıza var ise en düşük 50 tlden başlayan onarım dedi . bana pahalı geldi ve hemende halledemeyiz çok yoğun dedi. bende yaptırmadım haliyle. o yüzden bana sanayide veya özel veya yetkili önerebileceğiniz bir opel tamircisi varmı arabayı bilgisayara bağlatabileceğim ?

şimdiden teşekkürler

• Şaşmaz sanayide "Opel Garage" var. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkent Oto Sanayi'nde (Şaşmaz'ın İstanbul Yolu'nun Karşı Tarafında Kalan Kısmı) Metin Usta vardır. O bölgenin en tanınmış en sağlam oto tamirhanesidir. Gidersin aracını yaptırırsın ilgi alaka dürüstlük ve kaliteyi görüp dua edersin.

0312-2784828
  • 2 ay geçmiş ama size değilsede başka arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum..

bir arkadaşımın (özgür usta) opel özel servisi var ivedikte...benim adımla giderseniz (basınevlerinden Mehmet derseniz) hem uygun fiyata işinizi hallederseniz hemde ilgi ve alaka görürsünüz.

BENLİ OTO (ÖZGÜR BENLİ) 88.oto sanayi sitesi 1559.sk no : 7 ivedik ankara tel: 0312 394 44 02
  • Şaşmaz sanayide Seçim Opel var. Sağlam Opelcilerdir. Yalnız kredi kartı geçmez.

Başkent sanayisinde de Serçal Opel var. Fiyatları yüksektir ama burası da sağlamdır. Çözemeyecekleri sorun yok. Kredi kartı geçer.
  • Ostim de başer otomotiv ismail usta var. Çok kral yerdir tavsiye ederim.
  • Ostım Platın oto Bırol usta kesınlıkle tavsıye edılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harbiden SERÇAL opel fiyatları resmen iki katı. Söylenenler abartılı değilmiş. Herkesin 100 liraya yaptığını 200 liraya yapıyorlar. Ve asla 190 olur mu yada olsun diyemiyorsun. Sakın ha sakın. Kesinlikle önermiyorum.

• İvedik Melih Gökçek Bulvarı Merkez Opel, Hem yedek parça, hem de teknik servis.

İvedik Org. San. Mah. 1548 Cad. No: 72 YENİMAHALLE / ANKARA
    Tel: 0 312 3952708-09
    Faks: 0 312 3940269
    e-Posta: info@merkezopel.com
  • şaşmaz keskin opel şeref usta var 2520.sokak . Usta iyide yedek parça alınan yer önemli. Özçelik ve Özçelikler yedek parçacıları var ancak orjinal isterseniz fiyat uçuyor servisteki ile aynıya geliyor. Orjinal takmayıncada sorun yaşıyoruzsunuz
  • Artik özel ustalarda tozutmus iyice. İşçilik olarak servisle ayni parayı alıyorlar. Hic gerek yok bence yetkili servis varken.

• corsa b'nin egr problemini çözebilecek en iyi usta hangisidir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.