Şimdi Ara

izmirde dersane önerisi ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı say için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kimse bişey bilmiyormu ben burada üni okuyorum aynı anda tekrar öss hazırlanmak ıstıyorum daha cok etüt için sordum umarım bilen birileri cevaplar
  • ben de dershane için araştırma yapıyorum.
    izmirde 2009 yılında dershanelere kayıt yaptıran arkadaşlar..
    mümkünse kayıt yaptırdıkları dershane ismini , neleri referans aldıklarını ve fiyatlarını yazarlarsa çok faydalı olacaktır.

bilgi paylaştıkça güzeldir...
  • feme gidin en güzeli 3bin tl eğitimide gerçekten iyi tavsiye ederim o gün femle uğur arasında kaldım uğura bir gittim aman Allahım oda ne full süslü kız hepsi süslü ama hepsi zengin ve güzel yani yoldan çıkabilirsiniz ders dinlerken biri mini etek giyer bütün gün boyunca gözünüz kayar paranız boşa gider hiçbirşey öğrenemezsiniz ama fem öylemi hepsi türbanlı kızlar hiç bir yere gözünüz kaymaz derslerde yardımcı olurlar femi tavsiye ederim
  • ben finale yazıldım çankaya şubesine kii kesinlikle doğru yaptığıma inanıyorum geçen yıl kavrama gittim 304 aldım psiko için tercih yapmadım fdd ye giden arkadaşların çogu sırf d.sanede dinledikleriyle yetinip öss den 270 280 aldılar eğitim oyüzden süper ki hocalar ilgili tawsiye ederim fiyatıda mezunsan öss sonucna göre indirim yapıolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.