Şimdi Ara

İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
6
Favori
44.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Creatıve35

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Gaziemir'de honda çamkıranın sahip olduğu meguiras var. Yıkama fiyatlarını bilen var mı ?

30lira diye biliyorum.

Teşekkürler.
  • üçkuyulardahttp://www.facebook.com/pages/EVOLUTION-GARAGE-/108370385865107

gidipte pişman olan hiçkimse yok tavsiye ederim
  • qashqai, dacia duster'a bile jip muamelesi yapıp fazla ücret alıyorlar.
    bu sınıfta araç alanlar çok mu zengin ya da çok mu keriz görünüyor acaba.
    volvo s80 i 15tl ye, duster'i da 20tl ye yıkayıp soygun yapmayan yer var mı izmir'de?
  • Arkadaşlar karşıyakada yeni bir yer açılacak lunapark alanında yeni yapılan lüks binanın altında otoparkta meguiars ürünleri kullanan çok güzel yıkama yapan bir yer açılıyor
    1 haziranda açılması planlanıyor aynı zamanda boya koruma cila full bakım araç ile ilgili ne varsa herşey olacak.Ben sürekli bu yeri açacak arkadaşa yıkatıyorum çok memnunum sizleride bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 14 Mayıs 2013; 1:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

Arkadaşlar karşıyakada yeni bir yer açılacak lunapark alanında yeni yapılan lüks binanın altında otoparkta meguiars ürünleri kullanan çok güzel yıkama yapan bir yer açılıyor
    1 haziranda açılması planlanıyor aynı zamanda boya koruma cila full bakım araç ile ilgili ne varsa herşey olacak.Ben sürekli bu yeri açacak arkadaşa yıkatıyorum çok memnunum sizleride bekliyoruz.

Reklamlar diyebilirmiyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasta işi bornova osmangazi askerlik şubesi yakınlarında çok iyi adamlar, ben arada yıkatıyodum uzun zamandır gitmedim, geçen sene 15 tl idi ama iyi iş yapıyolar gerçekten, faceden takip ederseniz işleri çok fazla, giden kesinlikle pişman olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetgk90 -- 14 Mayıs 2013; 18:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgk90

hasta işi bornova osmangazi askerlik şubesi yakınlarında çok iyi adamlar, ben arada yıkatıyodum uzun zamandır gitmedim, geçen sene 15 tl idi ama iyi iş yapıyolar gerçekten, faceden takip ederseniz işleri çok fazla, giden kesinlikle pişman olmaz.

Evimin iki sokak arkası ama gitmek nasip olmadı. Gerçekten hasta işi gözüküyor yaptıkları
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

quote:

Arkadaşlar karşıyakada yeni bir yer açılacak lunapark alanında yeni yapılan lüks binanın altında otoparkta meguiars ürünleri kullanan çok güzel yıkama yapan bir yer açılıyor

Reklamlar diyebilirmiyiz

İlk posta bak adam karşıyakada iyi yıkama yeri arıyor bende yazdım ben sürekli bu arkadaşa yıkatıyorum kendisi bu işin ustası ama başka firmada çalışıyordu şimdi kendi yerini açıyor ona aracımı boya koruma cila yaptırıcam yaptığı işin resimlerini burda paylaşırım sizde görürsünüz isteyen gelir isteyen gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 15 Mayıs 2013; 0:40:33 >

• quote:

quote:

quote:

Reklamlar diyebilirmiyiz

İlk posta bak adam karşıyakada iyi yıkama yeri arıyor bende yazdım ben sürekli bu arkadaşa yıkatıyorum kendisi bu işin ustası ama başka firmada çalışıyordu şimdi kendi yerini açıyor ona aracımı boya koruma cila yaptırıcam yaptığı işin resimlerini burda paylaşırım sizde görürsünüz isteyen gelir isteyen gelmez

Tabiki reklam vs degilse bize resimlerini gonderirseniz bizde arkadasin musterisi oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekliyoruzz:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

beklerım beyler her konuda yardımcı olurum dıger ılanlarada bakınız

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-temizlik-kuafor-gicir-gicir-oto-yikama-kuafor-by-maskot-tuning-120605586/detay/

Karşıyakadan araba yıkatmaya balçovayamı gelicez arkadaşım karşıyakaya gidene kadar araç kirlenir..

• önce foam ile krema gibi köpürtecek sonra koyun eldivenle girişecek enaz 1.5 - 2 saat adam gibi yıkıyacak yıkamacı varmı ? şejlong yıkar gibi yıkamacı çok zaten
  • Çınarlı Sonax. Adamlar torpidonun içine kadar temizliyorlar. Çok proflar öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

önce foam ile krema gibi köpürtecek sonra koyun eldivenle girişecek enaz 1.5 - 2 saat adam gibi yıkıyacak yıkamacı varmı ? şejlong yıkar gibi yıkamacı çok zaten

bu dediğinizi ancak kendiniz yapabilirsiniz:) türkiyede ki yıkamacıların hepsi, fırça + başınçlı su...bide biz her şeyi biliriz havası yok mu....
  • Bayılırsan 250 kağıdı salhanede M3 var detaylı temizlik yapar..Arabayıda yıkar..Bırak torpidoyu koltukları söküyorlar temizlik için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 19 Mayıs 2013; 16:00:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

beklerım beyler her konuda yardımcı olurum dıger ılanlarada bakınız

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-temizlik-kuafor-gicir-gicir-oto-yikama-kuafor-by-maskot-tuning-120605586/detay/

Karşıyakadan araba yıkatmaya balçovayamı gelicez arkadaşım karşıyakaya gidene kadar araç kirlenir..

yok kardesım yıkama degıl pasta cıla far motor detaylı temızlık ıcın yolladım sana ılanlarda yazıyor zaten

• quote:

quote:

quote:

Reklamlar diyebilirmiyiz

Arkadaşınız ne zaman açıyor. Forum üyelerine açılış jesti yapsın sevinelim.

• ben güzelbahçe yelki de bulunan BUMERANG oto temizlik ve bakım merkezinde yıkatıyorum.
    çok memnunum ve tavsiye ederim. bir kez deneyin ve farkı görün.

kaliteli su ve malzemelerin kullanmanın yanında, uygulama yapan kişiler gerçekten bu işi biliyorlar.
    normal iç-dış yıkama 45 dk, bahar paketi ise 1.5 saat civarında sürüyor.
    ayrıca vale hizmeti de bulunmaktadır. yakınlarında bir yere geldiyseniz, aracınız alınıyor ve size teslim ediliyor.

uygulama Özellikleri;

- dış yıkamada arıtılmış kireçsiz su ve MEGUIARS ürünleri ile WAX uygulaması yapılıyor ve fırça kesinlikle kullanılmıyor !
    - iç temizlik buharla yapılıyor ve WURTH ürünleri kullanılıyor.
    - yıkamada ve kurutmada kaliteli microfiber malzemeler kullanılıyor.
    - araç dışında ve içinde normal yıkamayla çıkmayan lekeler için buhar kullanılıyor.
    - motor yıkamada buhar ve özel solüsyonlar kullanılıyor.

ayrıca,
    - buharlı detaylı iç temizlik
    - boya koruma
    - bahar paketi (klima hava kanalları dahil temizleme)

gibi hizmetleri de uygun fiyatlarla kaliteli bir şekilde alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: forum2000

ben güzelbahçe yelki de bulunan BUMERANG oto temizlik ve bakım merkezinde yıkatıyorum.
    çok memnunum ve tavsiye ederim. bir kez deneyin ve farkı görün.

kaliteli su ve malzemelerin kullanmanın yanında, uygulama yapan kişiler gerçekten bu işi biliyorlar.
    normal iç-dış yıkama 45 dk, bahar paketi ise 1.5 saat civarında sürüyor.
    ayrıca vale hizmeti de bulunmaktadır. yakınlarında bir yere geldiyseniz, aracınız alınıyor ve size teslim ediliyor.

uygulama Özellikleri;

- dış yıkamada arıtılmış kireçsiz su ve MEGUIARS ürünleri ile WAX uygulaması yapılıyor ve fırça kesinlikle kullanılmıyor !
    - iç temizlik buharla yapılıyor ve WURTH ürünleri kullanılıyor.
    - yıkamada ve kurutmada kaliteli microfiber malzemeler kullanılıyor.
    - araç dışında ve içinde normal yıkamayla çıkmayan lekeler için buhar kullanılıyor.
    - motor yıkamada buhar ve özel solüsyonlar kullanılıyor.

ayrıca,
    - buharlı detaylı iç temizlik
    - boya koruma
    - bahar paketi (klima hava kanalları dahil temizleme)

gibi hizmetleri de uygun fiyatlarla kaliteli bir şekilde alabilirsiniz.

ücretler nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.