Şimdi Ara

İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
6
Favori
44.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet dediğiniz gibi yer var ancak milyarlarca lira değerindeki aracının doğru dürüst, olması gerektiği gibi yıkanması için 30-40 tl ödeceyecek kişi(ler) hemen hemen yok. (özellikle de izmir de)

doğru dürüst yıkama demek, bilinçli (araç boyasına zarar vermeden) ve koruma sağlayarak yıkama demektir.
    kireçli su, kötü malzemeler, fırça/sünger ve bilinçsiz uygulamaların güzelim araçların boyalarını ne hale getirdiğini çevremizden görmekteyiz.

benim aracım metalik siyah. (bu konuda en sıkıntılı renk)
    fırça izleri ve kireçli su kullanımından oluşan tabaka hemen belli oluyor ve çok kötü görünüyor.
    bu yüzden, sırf yıkatma için ayda bir kez fazladan 50-60 km yol yapıyorum. (benim için önemli değil. normalde günde 50-60 km yapıyorum zaten)

ne zorluklarla aldığım, yıllarca parasını ödediğim aracımın bilinçsiz ellerde mahvolmasına izin vermem mümkün değil.

• mersahin kullanıcısına yanıt
    ben genelde buharlı iç ve waxlı dış yıkama yaptırıyorum. bunun ücreti 35 TL. (45 dk civarı sürüyor)
    yaz başları bahar paketi isimli bir uygulaması var. bu 1.5 saat sürüyor ve şu anda 60 tl (üst satırdaki uygulamayı da kapsıyor)

- buharlı iç detaylı temizlik (koltuklar, taban ve tavan dahil) ve sterilizasyon liste fiyatı 250 tl.
    - boya koruma liste fiyatı 350 tl.

birden fazla hizmet paketi alımlarında daha güzel indirimler uyguluyorlar.
  • ayrıca, bumerang oto yıkama bakım ve temizlik merkezinin çok güzel içeriğe sahip bir web sitesi bulunmaktadır.http://www.bumerangauto.com/

bu web sitesinden yapılan hizmetler ve fiyatlar konusunda detaylı bilgi alınabilir.

yalnız tek atladıkları bir nokta var. bu durumu belirtselerdi daha iyi olurdu. oda şudur;

buharlı dış yıkama her araca uygulanmıyor.
    bu işlem için ülkemiz yol, kullanım ve ekonomik koşulları henüz uygun değil.

genelde araçlarımız çok kirli oluyor ve çoğumuz iyice kirlenmeden yıkatmıyoruz.
    komple buharlı dış yıkama, sadece az kirli ve temiz araçlara uygulanıyor. (buna onlar karar veriyor. siz isteseniz de yapmazlar)
    birde normal sulu yıkamadan sonra çıkmayan kirler, lekeler varsa sadece o kısımlarda lokal buhar uygulaması ile çözüm sağlanıyor.

ancak, yapısı gereği su tutulamayan veya suyla temas etmemesi gereken araç içi alanlarda (koltuk döşemeleri, taban döşemeleri, tavan döşemeleri, kapı içleri, göğüslük)
    ve motor bölümünde buhar kullanılıyor ve çok güzel temizlik sağlıyor.

• Boya koruma yaptırıken dikkat edin herkez gerçek boya koruma yapmıyor sadece wax yapıp arabayı parlatıp yapıldı diyorlar uygulama esnasında aracınızın başında olun üç kağıt almış başını gitmiş.
  • Hatay,yeşilyurt,göztepe,güzelyalı,karabağlar çevresinde var mı bildiğiniz bi yer?
    Ben Yeşilyurtta Asil Oto'da yıkatıyorum iyide yapıyorlar işlerini ama 2-3 su lekesi kalmıştı aracın üstünde. ben 10 lira daha vereyim her noktası içime sinsin istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Hatay,yeşilyurt,göztepe,güzelyalı,karabağlar çevresinde var mı bildiğiniz bi yer?
    Ben Yeşilyurtta Asil Oto'da yıkatıyorum iyide yapıyorlar işlerini ama 2-3 su lekesi kalmıştı aracın üstünde. ben 10 lira daha vereyim her noktası içime sinsin istiyorum

Bu civarlarda islak junior var eski arabamı orda yıkatıyordum baya iyi yıkıyorlardi.şimdi garajda kendim yıkıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıyaka Anadolu Caddesi'nde Dominos'un yanında bir yer var, belki de eski Sonaxtır tam bilmiyorum, ordan iç-dış 6 TL'ye fırsat almıştım, gayet güzel yıkadılar, hiç fırsat gibi değildi.
    Ama kampanya bitmiş 15 TL'ye dönmüş.
    Ata sanayii içindeki yıkamacıların çoğu iç-dış 10 TL'ye yıkıyolar ama çok özenli olmuyor tabi.
    Elemanların çoğu barzo ve teşko formunda

Eğer en iyi yıkayanı arıyorsak en az 20-25 TL'yi gözden çıkarıcaz ama f/p olarak en iyiyi arıyorsak 15 TL2yi geçmemesi lazım.
  • serkan_2120 kullanıcısına yanıt
    Bu uckuyulardaki yer fircasiz mi yikiyor acaba? Bugun gitmeyi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu yeminle bu İzmir kadar saçma sapan bir şehir yok.

Nasıl büyükşehirse burası?

Bir yıkamacı yok yahu.

Gerçi neyi adam gibi buldunuz da yıkamacı arıyorsunuz?

Bir tanesi de müşteri kılıklı gelmiş, reklamını yapmaya.
    İnternet sitesi çalışmıyor.

Tam İzmir işi...

İzmir'den cacık olmaz arkadaş... Cacık!

• Bucada doruk oto yıkamaya götürdüm memnun kaldım iç dış 15 TL ye parlatmışlardı resmen aracımı, bundan sonra her hafta bir kez sizdeyim dedim ayrıldım, tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Yahu yeminle bu İzmir kadar saçma sapan bir şehir yok.

Bir yıkamacı yok yahu.

Tam İzmir işi...

Sen İzmir'e kurban ol be, beğenmiyorsanız gidin bu şehirden arkadaşım. Bi İstanbul, Ankara görün, sonra beğendiğiniz büyük şehirler mi İzmir mi konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

quote:

Bir yıkamacı yok yahu.

Tam İzmir işi...

Sen İzmir'e kurban ol be, beğenmiyorsanız gidin bu şehirden arkadaşım. Bi İstanbul, Ankara görün, sonra beğendiğiniz büyük şehirler mi İzmir mi konuşuruz.

Ula bir de bu var he...

"İstanbul'a, Ankara'ya bak"

Avrupa'yı geçtim, Rusya'yla bile kıyaslayamıyorsunuz be.

Varsa yoksa laf.
    FISSS

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

quote:

Bir yıkamacı yok yahu.

Tam İzmir işi...

Laf etti balkabağı...

Karşı teorin varsa gel, sinyal kolu olmayan memleketin çocuğu...

• quote:

quote:

quote:

Bir yıkamacı yok yahu.

Tam İzmir işi...

Ula bir de bu var he...

Varsa yoksa laf.
    FISSS

Ben senin ne dediğini anlamıyorumki kardeş. İstanbul'da 1 yıl Ankara'da toplamda 9 yıl, Diyarbakır'da 4 yıl ve İzmir de 8-9 yıl yaşamış birisiyim ve İzmir'in yaşanılabilirlik olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum. Sen iyi oto yıkamacı bulamamayı dert edersin, ben iş çıkışı trafiğinde Ankara'da 1 buçuk saat geçikceğime İzmir'de 15 dakika yoğunluk yaşamayı tercih ederim. Sen AVM şehirlerini tercih edersin. Ben Karşıyaka'da Alsancak'ta İnciraltında keyif yapmayı tercih ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir yıkamacı yok yahu.

Tam İzmir işi...

Ula bir de bu var he...

Varsa yoksa laf.
    FISSS

Ben senin ne dediğini anlamıyorumki kardeş. İstanbul'da 1 yıl Ankara'da toplamda 9 yıl, Diyarbakır'da 4 yıl ve İzmir de 8-9 yıl yaşamış birisiyim ve İzmir'in yaşanılabilirlik olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum. Sen iyi oto yıkamacı bulamamayı dert edersin, ben iş çıkışı trafiğinde Ankara'da 1 buçuk saat geçikceğime İzmir'de 15 dakika yoğunluk yaşamayı tercih ederim. Sen AVM şehirlerini tercih edersin. Ben Karşıyaka'da Alsancak'ta İnciraltında keyif yapmayı tercih ederim.

AVM dedi yaaaa...

Yahu ELİT KESİM dediğiniz Bostanlılıyım, kışın is, yazın bok kokusundan durulmaz.

Karşıyaka, Alsancak dersin; arabayı yuvarlak içine alınmış X olan yere park edersin.

İstanbul'da senin arka sokağını bile göremeyeceğin bir Yeniköy, Bebek, Yeşilköy, Çengelköy var...

İzmir'in zavallı zenginleri de Ferrari'leriyle Boğaziçi Restoran'a gelir ancak.

:)

Evlere motorla servis yapan kebapçı.

• 2007'den beridir Bostanlı civarında yaşıyorum, İzmirli değilim, fanboy değilim yani.
    İstanbul ve özellikle Ankara'yı uzun süre gördüm.
    Bir kere Bostanlı'da kışın hiç ise falan rastlamadım. Nerdeyse 10 yıldır herkes doğalgaz kullanıyor. Anadolu caddesinin öteki tarafı dersen tamam, benim işyerim orası, orada kömür kaynaklı is bolca mevcut.

Ankara'da metroda birbirine psikopat gibi bakan insanları gördükten sonra, İzmir'de "sizin yanlışlıkla omzunuzun çarptığı insanın" bile size pardon demesi İzmir'i özetler.
    Nerelisin bilmiyorum ama bir şehri kötüleyeceksen yalan yanlış şeyler söyleme.
    Evet arada sahilden kuvvetli b.k kokusu gelir, bazen dayanılmaz olur ama çoğu zaman koku olmaz, sahilde yarım saat gezmek insanın tüm stresini alır.

Yazılarında ampül kaynaklı bir hazımsızlık hissetmedim değil

İncide İzmir başlığı açan liseliler aklıma geldi.

• Karabağlar belediyesinin sokağında, yamanlar kolejinin karşısında ıslak junior var ben izmirde hep orda yıkatıyorum. çok memnunum.

köpüklü 15TL
    cilalı 20TL
  • Kovasız, süngersiz yıkama olmaz, at yıkatmıyoruz...

Kesinlikle ama kesinlikle sünger, eldiven olmayan yıkamacı kasaptır, beleşcidir, ağır sökücü ilaçlarını püskürtüp basınclı suyu basan adam benim değil kendinin işini yapıyordur, tavsiyelere acığım.

Balçova, narlıdere civarı kovasıyla araç yıkayacak yer arıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavador

Kovasız, süngersiz yıkama olmaz, at yıkatmıyoruz...

Kesinlikle ama kesinlikle sünger, eldiven olmayan yıkamacı kasaptır, beleşcidir, ağır sökücü ilaçlarını püskürtüp basınclı suyu basan adam benim değil kendinin işini yapıyordur, tavsiyelere acığım.

Balçova, narlıdere civarı kovasıyla araç yıkayacak yer arıyorum ?

9 Eylül hast. karşısı KOÇ oto yıkama tavsiyemdir.
  • Güzel İzmir'im seni çekemeyenler var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.