Şimdi Ara

İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
6
Favori
44.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axisheytan83

Selam @Cango69 bahsettiğin yer açıldı mı ? Yıkama fiyatları nasıl hala benim gibi karşıyaka tarafında yıkatacak yer arayan çok kişi var yardımcı olursan seviniriz

Malesef bina yönetimi izin vermediğinden dolayı orası açılamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

quote:

Selam @Cango69 bahsettiğin yer açıldı mı ? Yıkama fiyatları nasıl hala benim gibi karşıyaka tarafında yıkatacak yer arayan çok kişi var yardımcı olursan seviniriz

Malesef bina yönetimi izin vermediğinden dolayı orası açılamadı.

Alıntıları Göster
    Ben esendere tarafında olan Asil oto yıkamaya gidiyorum. Herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Self servis çayımıda içiyorum :)

• Cango69 kullanıcısına yanıt
    Hiç mi işini Karşıyaka tarafında severek özen göstererek yapan yer yok, çok ilginç
  • quote:

Hiç mi işini Karşıyaka tarafında severek özen göstererek yapan yer yok, çok ilginç

Tam bir köy...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Febr

quote:

Tam bir köy...

Alıntıları Göster
    .....................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 15 Mayıs 2016; 19:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cango69

.....................................

Alıntıları Göster
    Karşıyaka sonax ve çiğli kipanın altındaki (ismini unuttum) yıkamacılardan uzak durun kesinlikle. hassas biriyseniz ve sinirlenmeye yatkınsanız kavga edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfist

Karşıyaka sonax ve çiğli kipanın altındaki (ismini unuttum) yıkamacılardan uzak durun kesinlikle. hassas biriyseniz ve sinirlenmeye yatkınsanız kavga edersiniz.

Evet oralardan uzak durum arabanızı mahvederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Tam bir köy...

6. Sanayide aradığınızı bulacağınızı düşünüyorum fakat yer olarak hiçbir fikrim yok. Ayrıca araba yıkamacılarını sevmeyip koca bir şehire çamur atmanızı anlayabilmiş değilim. Her şehirde bu işin raconu farklı İzmirde hobisi otomobil olanlar upgrade yapmak istedikleri zaman sanayideki yakın arkadaşlarının yanında uygun fiyatlara yapar. Yıkama yapmak isteyenler çeker benzinliğe kendi keyiflerine göre detailing yapar. Üstüne buz gibi bir bira gömer yürümek isterse çeker çeşme otobanına bir yürür çeşmede bir kumru yer yada sakızlı kahve içer gelir. Aradığınızı bulamazsanız şaşmayın zira türkiyenin her yerinde gerek sanayide gerekse diğer yerlerde olan yıkamacılar pimpirikli olanların arabasını 1 kere yıkar 2. sinde ise birdaha gelmemeniz için elinizden geleni yaparlar. Size tavsiyem böyle konularda kendinizi zorlamayın, kasmayın nasıl siz yaptığınız, para kazandığınız, üzerinde profesyonel olduğunuz bir işte direktif almak istemezseniz o otomobil yıkamacılarıda direktif almak istemiyor. Çok sıkıntı yaşarsanız İşletmenin (sonax, zeitbert, meiguers) genel merkezine orada gördüğünüz olumsuzluları mail atınız.

• @Y.Sarıyıldız

Karşıyakalıyım ve Karşıyaka tam bir köy!

Her konuda kısır olan tam bir balon şehir!

• Adını tam hatırlayamadım ama Bornova Özkanlar Tansaş'ın hemen yanında bulunan oto yıkamacı. Harikalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburucu

Adını tam hatırlayamadım ama Bornova Özkanlar Tansaş'ın hemen yanında bulunan oto yıkamacı. Harikalar..
    Seymenler diye biliyorum ismini. sadece oto yıkma değil yanılmıyorsam. lastik satış tamir ve oto elektrik işleri de yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperaIIX

Seymenler diye biliyorum ismini. sadece oto yıkma değil yanılmıyorsam. lastik satış tamir ve oto elektrik işleri de yapıyorlar

Alıntıları Göster
    İzmir'de uzun süreli kalmaya başladığımdan beri yıkama benim için de sorun olmaya başlamıştı. Bostanlı'da oturduğum için Kipa ya da Carrefour'da yıkatıyordum. Agora alışveriş merkezine de arada gittiğim zaman yıkatıyordum. Alışveriş merkezlerinin aşırı yoğunluğundan dolayı arabanın temiz yıkanma ihtimali her zaman olmuyor maalesef. Dün Volvo V40 aracımın ön camına el ilanı bırakılmış:
    http://www.drycarcareizmir.com/.
    Kuru yıkama sistemini internette daha çok görmüş ama üzerinde durmamıştım. İzmir sayfası yeni olduğu için olsa gerek pek birşey yok. Googledanhttp://www.globowax.com.tr/ buldum ama çok da inceleyemedim. En iyisi gidip yıkatıp görmekti. Ancak Volvoyu götürmeden önce diğer aracımız olan Nissan Maximayı götürmeye karar verdim. Araç çok kirli değildi ama uzun yoldan geldiği için sinek ve böcek pislikleri vardı. 35 dk gibi bir sürede araç iç ve dış temizlendi.Dükkan çok ufak 2 araçlık. 40 gün olmuş açılalı. İleride işler yoğunlaşırsa nasıl bir yol izlerler bilemiyorum. İlk izlenimim olumlu;evime çok yakın olması açısından tercih edebilirim. Yıkama istasyonuna gitmeden evin önünde de yıkıyorlarmış ama benim pek tercih edeceğim birşey değil. Sanırım bayanların ilgisini daha çok çeker bu hizmetleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkraver -- 4 Temmuz 2014; 14:42:39 >

• Yıkamacıları değerlendirirken ikiye ayırmak gerekir bence. 1) Fırça veya köpükle yıkayanlar. 2)Sünger/Peluş ve Şampuan, Kova kullanarak yıkayanlar. Araba köpükle yıkanmaz şampuanlı suyla yıkanır. En kaliteli dedikleri köpük de olsa fark etmez. Benim bildiğim sadece çınarlı ziebart var 2. seçeneğe giren. Ama onlar da çok nazlanıyor yıkama konusunda. Bunun dışında İzmirde sünger/peluş, şampuan ve kova (mümkünse çift kova) kullanarak yıkama yapan yıkamacı var mı? Bilen varsa paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaki34

Yıkamacıları değerlendirirken ikiye ayırmak gerekir bence. 1) Fırça veya köpükle yıkayanlar. 2)Sünger/Peluş ve Şampuan, Kova kullanarak yıkayanlar. Araba köpükle yıkanmaz şampuanlı suyla yıkanır. En kaliteli dedikleri köpük de olsa fark etmez. Benim bildiğim sadece çınarlı ziebart var 2. seçeneğe giren. Ama onlar da çok nazlanıyor yıkama konusunda. Bunun dışında İzmirde sünger/peluş, şampuan ve kova (mümkünse çift kova) kullanarak yıkama yapan yıkamacı var mı? Bilen varsa paylaşabilir mi?
    arkadaşlar merhaba,meslek icabı diyarbakırda yasıyorum,bi izmir sevdalısı olarak herşeyden vazgeçerek ,izmire yerleşip bi oto yıkama açmak istedim ve sonunda başardım,mekanımız gaziemirde tyn oto yıkama adı altında ,şimdilik abim işetmektedir,nasipse 2016 ocakda bende onun yanında calısmaya baslıcam,suan bı geçiş donemındeyız,ilerleyen zamanlarda aklımızdaki dusuncelerı hayata gecırınce emınımkı en ıyı yıkamacılardan bırı olucaz,sizden ricam emekleme aşamasındaki işimizi fikir ve düşüncelerınızle koşturmamıza yardımcı olmanız,ilginiz için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: fıtıtı

arkadaşlar merhaba,meslek icabı diyarbakırda yasıyorum,bi izmir sevdalısı olarak herşeyden vazgeçerek ,izmire yerleşip bi oto yıkama açmak istedim ve sonunda başardım,mekanımız gaziemirde tyn oto yıkama adı altında ,şimdilik abim işetmektedir,nasipse 2016 ocakda bende onun yanında calısmaya baslıcam,suan bı geçiş donemındeyız,ilerleyen zamanlarda aklımızdaki dusuncelerı hayata gecırınce emınımkı en ıyı yıkamacılardan bırı olucaz,sizden ricam emekleme aşamasındaki işimizi fikir ve düşüncelerınızle koşturmamıza yardımcı olmanız,ilginiz için şimdiden teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Balçova Palmiye alış veriş merkezinin oto parkında bir yıkama var bir kaç seferdir oraya gidiyorum fiyatı 15 lira ben memnun kaldım sanırım 3m ürünleri kullanarak fırçasız yıkama yapıyorlar.zaman zaman kampanyaları falan oluyor tertemiz teslim ediyorlar tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkraver

İzmir'de uzun süreli kalmaya başladığımdan beri yıkama benim için de sorun olmaya başlamıştı. Bostanlı'da oturduğum için Kipa ya da Carrefour'da yıkatıyordum. Agora alışveriş merkezine de arada gittiğim zaman yıkatıyordum. Alışveriş merkezlerinin aşırı yoğunluğundan dolayı arabanın temiz yıkanma ihtimali her zaman olmuyor maalesef. Dün Volvo V40 aracımın ön camına el ilanı bırakılmış:
    http://www.drycarcareizmir.com/.
    Kuru yıkama sistemini internette daha çok görmüş ama üzerinde durmamıştım. İzmir sayfası yeni olduğu için olsa gerek pek birşey yok. Googledanhttp://www.globowax.com.tr/ buldum ama çok da inceleyemedim. En iyisi gidip yıkatıp görmekti. Ancak Volvoyu götürmeden önce diğer aracımız olan Nissan Maximayı götürmeye karar verdim. Araç çok kirli değildi ama uzun yoldan geldiği için sinek ve böcek pislikleri vardı. 35 dk gibi bir sürede araç iç ve dış temizlendi.Dükkan çok ufak 2 araçlık. 40 gün olmuş açılalı. İleride işler yoğunlaşırsa nasıl bir yol izlerler bilemiyorum. İlk izlenimim olumlu;evime çok yakın olması açısından tercih edebilirim. Yıkama istasyonuna gitmeden evin önünde de yıkıyorlarmış ama benim pek tercih edeceğim birşey değil. Sanırım bayanların ilgisini daha çok çeker bu hizmetleri.

Arkadaşlar Merhaba

Darkraver arkadaşın bahsettiği yere gittim Globowax drycarcare Karşıyaka, adamlar işlerini çok iyi yapıyorlar.

ilk başta tereddüt ettim aracımı çizerler diye korktum sonuçta su kullanmıyorlar, ancak kullandıkları ürünün nano teknolojik olduğunu kesinlikle çizmediğini söyleseler de (itü den alınma raporları da varmış) ben aracın başından ayrılmadan iş bitene kadar şaşkınlıkla izledim. çalışan ekip ciddi ve güler yüzlü. 35 dk sonunda araçta gözle görülür bir parlaklık vardı. Daha önce sonax ve meguars a çok kez gitmiştim ve extra para alarak wax lı yıkama dedikleri sisteme çok paralar ödemiştim. Burada sonax ve meguars dan çok daha iyi ve de daha parlak bir görünüm kazandırıyorlar araca ve bu parlaklık uzun süre gidiyor normalde aracımı 5 ila 7 gün arasında yıkatırdım artık 2 hafta temizlik gidiyor. Ücretleri de normal yıkamalarla aynı sonax ve meguars dan ucuz binek araçları 20tl hafifticarileri 25tl jeep 30tl.

Bence İzmir deki en iyi oto yıkama burası, bu tavsiye içinde Darkraver arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim beni büyük bir dertten kurtardı.

• YARASAMSI Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

Diğer şubeleri de açılmış; buradan takip edilebilir sanırım:

https://www.facebook.com/pages/Globowax-Dry-Car-Care-Izmir/1482191961993160
  • abicim ben 5 seneden berrı bu ısle ugrasıyorum boya koruma ıle hersey bılırım ama daha cok ogrenmek ıstıyorum 1 sene fıat bayısınde calıstım 6 ay sonax ta ve 3 senede autowax ta calıstım benı dıkkate lıyosanız eger bıraz yardım edın bana ıs ogrenmek ıstıyorum ızmır de tek basıma yasıyorum ailem ankara da ve ışsızım ve destek cıkmanızı beklıyorum
    05548553478

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detailing -- 13 Mart 2015; 12:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ

Arkadaşlar yıkama fiyatları sormuş olanlara cevaptır:
    İç dış yıkama 20 tl(bunun içinde küçük boya rutuşları eğer boyası o an elimde varsa veya araç sürtme izlerinin çıkarılması gibi küçük işlemleri de eğer adam gibi adamsa ücret almadan gönlümden geçtiği gibi yapıyorum)
    Detaylı temizlik 180 tl
    Pasta cila 180 tl
    Killeme:80 tl
    Boya koruma 120-tl Altı Aylık ---180 tl 1 senelik
    Far temizliği 30 tl her far için
    VE bu fiyatlar paket fiyatlarıdır ve tüm ürünler Meguiars dır.
    Bendeki Fiyatlar otomobiller için böyledir.Genel bir kanı oluşturması için yazdım.Ama şimdiden söyleyim benim oto güzellik merkezi İzmir de değil Manisa da...

180tl ye yapilan pasta cilasa nasl bi iscilik olabilir gercekten cok merak ediyorum size zahmet olmassa pasta cilayi yaparken hangi asamalari izliyosunuz neler yapiyosunuz bi yazabilirmisiniz ?

• 180 tl lik fiyat su an 250 tl olmus durumda.asamalara gelince.eger aracin uzerinde killeme gerekiyor ise arti 80 tl killeme fiyati aliniyor.asamalar.aracin dis yikamasi.zift ve lekelerin cikarilmasi icin meguiars bug and tar remover ile temizleme.killeme. (gerekiyorsa arti ucret aliniyor).pasta olarak m100,101 veya ultimate compound ile pastalama .aracin pastasinin yikanmasi.boya rutusu yapilmasi.ve son olarak meguiars m26 cilasi uygulama.eger cok merak eden musterim olursa tum islemleri gozlemleyebilmektedir.aracin zorluk derecesine gore 6 saat ve uzerinde sure almaktadir.agir cizik cikartma islemleri ise daha pahali ve uzun surmektedir.soylenen fiyat normal araclara goredir.cok zorlu araclardan daha yuksek fiyatlar musteriye ise baslamadan once deklare edilerek anlasilir.baska sorulariniz olursa memnuniyetle cevaplarim...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.