Şimdi Ara

İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
6
Favori
44.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. Sanayi sitesinde yeni hizmete giren TEAM AKSOY tüm istek ve önerilerinize %100 yanıt vereceğinizden şüphem yok ..yıkaması olsun iç detaylı temizliği boya koruması wax seramik işlemi olsun kusursuz bir şekilde aracınızı güvenerek emin ellere bırakabileceğiniz adres
     İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
  • Arkadaşlar ciddi anlamda düzgün bir yıkamacı bulamadığım ve yeni aldığım aracın 3 yıkamada 3 defa çizilmesine olan sinirmle burada konu açayım ve fikirlerinizi alayım dedim ancak zaten açılmış bir konu varmış.

Var mıdır tavsiyesi olan İzmirli araç sahibi forumdaşlar?
  • canverse C kullanıcısına yanıt
    Daha önce tavsiye ettiğim globowax el değiştirmiş; yeni alan da hayal kırıklığı maalesef. Sanırım merkezden yeterli denetim yapılmadığı için kaynaklanıyor. Güzel bir fikirle başlayan proje hüsranla bitecek gibi.
    İzmir'e döndüğümde şurayı denemek istiyorum bir arkadaşımın önerisi ile:

https://www.facebook.com/Detail-Ara%C3%A7-ve-Tekne-Temizlik-Sistemleri-1567754833467010/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkraver -- 16 Ekim 2015; 12:01:27 >
  • İzmir'de ki çoğu yıkamacıyı denedim, isim yapmışından , sokak arasına kadar. Şu an sports international içerisinde ki oto yıkamada yıkatıyorum aracımı, hem güzel yıkıyorlar hemde spor yaparken zaman kazanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

İzmir'de ki çoğu yıkamacıyı denedim, isim yapmışından , sokak arasına kadar. Şu an sports international içerisinde ki oto yıkamada yıkatıyorum aracımı, hem güzel yıkıyorlar hemde spor yaparken zaman kazanıyorum :)

Orası da tam ters bana. Bucadayım. ama işyeri :iğlide. Belki yarın iş çıkışı yıkatırım. Ne kadr hocam yıkama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

İzmir'de ki çoğu yıkamacıyı denedim, isim yapmışından , sokak arasına kadar. Şu an sports international içerisinde ki oto yıkamada yıkatıyorum aracımı, hem güzel yıkıyorlar hemde spor yaparken zaman kazanıyorum :)

Orası da tam ters bana. Bucadayım. ama işyeri :iğlide. Belki yarın iş çıkışı yıkatırım. Ne kadr hocam yıkama?

Binek araç sanırsam 25 TL ,benim aracı 30 a yıkıyorlar.
  • F/P olarak uygun bir yer var mıdır? Konak, karabağlar ve bucada olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jckl35 -- 18 Ekim 2015; 22:06:21 >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Detail'in kapanması Globowax'un ise el değiştirmesinden sonra çok kötü olması yüzünden ben de iyi bir yıkamacı arıyorum :/ Bostanlı'da en yakın burası sanırım benim için. Hafta içi tenha bir denemek lazım sanırım. Dışarıdan da araç alıyorlarmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkraver -- 16 Şubat 2016; 21:25:02 >
  • Bende değiştireceğim yıkama yerini. Sonax falan nedir ne değildir? Şubeden şubeye çok fark ediyor diyorlar. Buca'da tavsiye verebilecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkraver

Detail'in kapanması Globowax'un ise el değiştirmesinden sonra çok kötü olması yüzünden ben de iyi bir yıkamacı arıyorum :/ Bostanlı'da en yakın burası sanırım benim için. Hafta içi tenha bir denemek lazım sanırım. Dışarıdan da araç alıyorlarmış sanırım.

Hocam valla ben menunum , araç yıkamadan öyle fazla bir beklentim olmuyor açıkçası, araç yıkanırken boş boş beklemek yerine giriyorum sporumuda yapıyorum fiyatıda uygun benim sınıfımdaki araç için ( otomobil 25 - jeep 30 tl )
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Fiyat aynıymış; dün 2 araç temizletinceye kadar öldüm :D Orayı sil burayı demekten; bir karış toz var ve görmüyor adamlar ya da görmek istemiyorlar :D Kendim elime bez alıp silecektim :D
  • Pit Stop varmış Balçova'da Egepark'ın altında. Oraya yıkatan oldu mu memnun olan var mı? Buca'daki yerler artık bahşişsiz iş yapmaz oldular. Pit Stop'da aynı fiyat gittiğim yerde Sonax'dan memnun olan varsa oraya da gidebilirim. Tavsiyelere açığım Karşıyaka dışında
  • ARKADASLAR 1 AY İÇERİSİNDE OTO KUAFORU ACIYORUZ BUHARLI YIKAMA KESINLIKLE KIMYASAL KULANMADAN YIKANACAK VE TANITIM AMACLA 25 TL YIKANACAK VE DETAYLI TEMIZLIKTEN FARKI OLMAYACAK ARAC KESINLIKKLE TOZ DUTMAYACAK ANCAK YAGISLARDA CAMUR OLUR AMA BUHARLI YIKAMA SONRASI TIPKI CILA ATILMISGIBI PARLAYACAK VE KANPANYAMIZDA OLUCAK 3 DEFA YIKATANA 4 CU BEDAVA GIBI ARTI SIZ DUKANA GELMEDENDE MOBIL YIKAMA ARACLARIMIZDA GELIP EVINIZIN OTA PARKINDA YIKANABILME OLANAGI SUNUYORUZ TABI ODA BUHARI

• OTA PARK..

OTA BOKA PARK YAPARLARSA OLACAĞI BU.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OTA update

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel bir yer arıyorsanız detailing point batuyu öneririm. Kendi aracımı götürme imkanım olmadı ancak instagramda takip ediyorum kendisini. Çok başarılı çıkardığı isler. Fiyat olarak diğer yikamacilardan hayli yüksek olabilir yalnız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efe E kullanıcısına yanıt
    Hiçbir yerde de fiyat yazmıyor valla.

İyi olsun derken cüzdanı bırakmayalım.
  • Balçova Buca Gaziemir etrafı var mı arkadaşlar işini iyi yapan..?

Doruk a gidiyordum ama balçovadaki avm altında yıkayanlarla aynı fiyata geldi artık. Pitstop yıkamayı deneyeceğim sanırım Sonax hızlı cila ile fiyatı 25 idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asil oto yıkama tavsiye ederim yeşil yurt tarafında. fiyatlar ortalama 15 tl civarı ve işçilik paranın hakkını veriyor.
  • Bornova Sonax deneyen oldu mu acaba? Arkadaşım Alsancak şubesinde yıkattı memnun kaldı.
    Birde Autoclub diye bir yer gördüm. Giden oldu mu acaba hiç?
    http://www.autoclub.com.tr/fiyatlistesi.php
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.