Şimdi Ara

İzmirde Lüthier Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gitarımın sap ve entonasyon ayarlarını yaptırmak için izmir'de bir lüthiere ve sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. İşinin erbabı biri olursa iyi olur fiyatlar konusunda da bilgilendirilmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1207 -- 12 Kasım 2011; 12:50:41 >

• Erkan Sızarlar var İzmir'de. Bir arkadaşımı yönlendirmiştim memnun kalmıştı. Ücret 3 aşağı 5 yukarı aynıdır zaten luthierlerde.
  • Erkan Sızarları genelde yeni gitar yaptıranlara veya daha ağır işlerde gidiyolardı diye duymuştum. Arkadaşın bakım mı yaptırmıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1207

Erkan Sızarları genelde yeni gitar yaptıranlara veya daha ağır işlerde gidiyolardı diye duymuştum. Arkadaşın bakım mı yaptırmıştı?

Kesinlikle oraya götürmelisin ufak tefek şeyler için para almaz zaten. Yeni gitar teslim süresi 6 ay ile 12 ay süreye çıkan,harika gitarlar yapan saygı duyduğum bir ustadır kendileri.bence markalaşması gereken bi kişidir.dünya standartlarında gitarlar üretmektedir.
  • Teşekkür ederim zahmet olmazsa tam adresini verebilir misin sitesinde fazla ayrıntı bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda baklavacı tavsiyesi?
    9 yıl önce açıldı
    lastikçi tavsiyesi istanbul
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.