Şimdi Ara

izmirde ps2 tamiri nerde yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ps2 sanırım kafayı yedi. oyunları bazen save etmiyor, bazen 2 - 3 denemede save ediyor. bazen de save dosyasını siliyor ve hiç görmüyor. iki memory card aldım ve ikisinde de aynı şeyi yaptı. yani problem sanırım konsoldan.

izmirde oturuyorum. balçova tarafında. ps2'leri hakkıyla tamir eden bir yer biliyor musunuz acaba? başına böyle bir sorun gelen arkadaş var mı?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

saygılarımla.

• benim bildiğim çankaya bit pazarı içinde kur-yap elektronik var dostum zamanında ps2 ile bi sorun yaşadığımda oraya götürürdüm...uzun yıllardır devam etmekte bu işlere oraya uğruyabilirsin... hala devam ediyorlar sanırım...yinede biraz araştır istersen...http://www.kuryap.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: _konsensus_

benim bildiğim çankaya bit pazarı içinde kur-yap elektronik var dostum zamanında ps2 ile bi sorun yaşadığımda oraya götürürdüm...uzun yıllardır devam etmekte bu işlere oraya uğruyabilirsin... hala devam ediyorlar sanırım...yinede biraz araştır istersen...http://www.kuryap.com/

Bende PSP mi oraya tamir ettirmiştim zamanında.Xbox tamiri bile yapıyorlar, öneririm.

• izmirde bu tür işleri adamakıllı yapan yer maalesef fazla olmadığından mecburen adı geçen yerlere gidiyoruz ama,böyle esnaflıkmı olur allah aşkına adamlar saf öküz slm veriyorsun borçlu çıkıyorsun,bi surat var mahkeme duvarı ilgi alaka sıfır,ksk dede aman siz siz olun EMRAH ve UĞUR elektronik denen şahsiyetsiz yerlere gitmeyin şahsiyet namına adamlarda damla yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

izmirde bu tür işleri adamakıllı yapan yer maalesef fazla olmadığından mecburen adı geçen yerlere gidiyoruz ama,böyle esnaflıkmı olur allah aşkına adamlar saf öküz slm veriyorsun borçlu çıkıyorsun,bi surat var mahkeme duvarı ilgi alaka sıfır,ksk dede aman siz siz olun EMRAH ve UĞUR elektronik denen şahsiyetsiz yerlere gitmeyin şahsiyet namına adamlarda damla yok

Kardeşim bende şimdi bahsettiğin yerleri söyleyecektim ama senin yazıyı görünce vazgeçtim

• çankaya bit pazari, yetkin is merkezine gir, KUR-YAP elektronik bu iste 1 numara
  • çok teşekkürler arkadaşlar. fırsat bulduğum bir gün dediğiniz kuryap'a gideceğim...

zaman ayırdığınız için çok teşekürler...
  • quote:

izmirde bu tür işleri adamakıllı yapan yer maalesef fazla olmadığından mecburen adı geçen yerlere gidiyoruz ama,böyle esnaflıkmı olur allah aşkına adamlar saf öküz slm veriyorsun borçlu çıkıyorsun,bi surat var mahkeme duvarı ilgi alaka sıfır,ksk dede aman siz siz olun EMRAH ve UĞUR elektronik denen şahsiyetsiz yerlere gitmeyin şahsiyet namına adamlarda damla yok

Bahsettiğin UĞUR elektronikten 10 yılı aşkın bir süreden beri alışvrişimi yaparım,herkezlerede tavsiye ederim
  • az önce kuryapı aradım benim ps2 oyunları artık okumuyor audio cd leri zorla okuyor gözü değişicek sanırım.

söylediğine göre iki çeşit olay varmış birinde göz değişiyormuş 40.tl diğerinde mekanik değişiyormuş 60.tl bendeki silim modeli yaklaşık 5 yıllık bir makina.

yorumlarınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEKTOR-NG -- 30 Ocak 2010; 15:25:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Bahsettiğin UĞUR elektronikten 10 yılı aşkın bir süreden beri alışvrişimi yaparım,herkezlerede tavsiye ederim

memnunsan ne mutlu sana ama ben aynı şeyi söyleyemiyeceğim adamların ekmeğine mani olmak istemem ama müşteriye karşı hiç iyi değiller uğur elektronikle geçmişte haksız yere tatsız olaylarım oldu ben haklıydım ama onlar kendilerini haklı çıkardılar onun haricindede bazı olaylar oldu ama uzun hikaye burda anlatmıyım bilen biliyor zaten bu yerleri herkesin kendi takdiri

• quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Hocam uğur elektroniğin sahiplerinin akrabalarından veya arkadaşlarının birinden olmadığına eminmisin senHayatımda emrah veya uğur elektroniğe gidipte memnun olarak ayrıldığını duyduğum tek kişi sensin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.