Şimdi Ara

İzmirde üniversite öğrencisiyim sorularını alabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
4
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başın sağolsun hatırlattığım için özür dilerim.bro ne diyim ben de keşke izmire gitsem diyordum aydındayım yakın burası işte orda yurtta kalır hafta sonları eve gelirim ama yol seyahati en sevmediğim şey acaba trakya nasıl ki orayı düşünmeye başladım :)
  • elkarun E kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: favored

Derdin büyük kardeş, allah sabır versin

Şaka mı yapıyorsun ciddi misin hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comolokko97 C kullanıcısına yanıt
    pbg puan kaç hocam
  • hasdsadsad71 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comolokko97

obpsiz 407 obpli 455
    ne için hocam?

marmara gelır hocam sana merak etme
  • hasdsadsad71 H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comolokko97 -- 28 Ekim 2020; 20:46:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comolokko97

2.öğr gelse yeter hocam
    ama pbg ye pek güvenmiyorum puan hesabında

banada ıyımsr gelıor baya o yuzden çıkan sonuca yuzde50sını eklıyorumyaklaşık oyle gelır sende oyle yapsan bıle rahat io gelıyorur marmaranın sen rahat ol dostum çok rahat gelır
  • Dostum bende katip çelebi üniversitesine baktım pek br şey bulamadım nasıldır ortam yaşanan yer okulun konumu vsvs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Ben cevapliyim hocam. Menemende . Cigli hava ussune 500 m falandir. Karsiyakada oturuyorsan cok rahat olur gidip gelmesi

Katip çelebi çiğli merkezdeki AOSB mahallesinde çiğlide yani hocam :D menemende değil
  • comolokko97 C kullanıcısına yanıt
    hukuk bu sene lise gibi bir yerdeydi ama şimdi güzel bir bina yaptılar ve tınaztepeye alıyorlar. Psikoloji okuyan arkadaşlar diyorki deu hukuk her sene baya bi mezun veriyormus , türkiyenin genelinde hukuk mezunu çokmuş bu nedenle hukuk artık iş yapmaz deyip psikoloji yazmış bunun dışında sosyal ortam hukukta biraz daha iyi galiba ve devam zorunluluguna bakma dersi kaçırırsan kalırsın. Üniversiteye fen lisesinden takdir alarak gelen öğrencide olsanız 10binden de gelseniz kalınıyor gençler , bu nedenle derslerinize sürekli gidin. Bu seneye kadar dediğim gibi yeri kötüydü hukukun ama artık daha güzel. Eğitiminide sanki iyi diye duydum , belki yeri daha güzel bir uni ye gidersen sosyal hayatın daha iyi olur ama daha kötü eğitim alabilirsin.

Şimdi kalma olayını açmaya çalışayım. Örneğin hazırlıkta konuşma 15 yazma 15 okuma 15 dinleme 15 ve test 40 dır. Dinlemede öyle metinler geliyorki 5 10 ancak alırsınız , konuşmada saçma saçma konular geliyor , duruma göre 5 eğer iyiyseniz 12 falan alırsınız. Ben süperim 15 alan 3 5 kişiden biriyim ama 9 aldığımda oldu en iyilerden olmama rağmen. Yazmada saçma sapan konular veriyorlar ve aklınıza gelmeyen kelime tezde bir hata yapınca , benim bir kere yaptığım gibi , 4 alırsınız eğer iyiseniz 9 10 çok iyiseniz 12 falan alırsınız . Testte benim grammerimde çok iyidir, gene bir çok kişinin eksiktir, 15 25 civarı alırsınız yani kısa hesap 6 9 10 12 20 alsanız 57 alırsınız hadi 5 puan daha desek 62 alirsıniz ama istenen 65 dir ve kalmış olursunuz. Bir çok arkdaşımın 62 ve civarı ile kaldığı benim iyiyim dememe rağmen 65 le ancak geçtiğim gibi. Bu durumda 65 90 almaktan zor oluyor. Deu da böyle birde istanbul teknikte falan , boğaziçi ve odtu de zorluyabiliyormuş diye duydum onun dışı kolay herkes geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 10 Temmuz 2016; 0:08:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ouzcan4242

Dostum bende katip çelebi üniversitesine baktım pek br şey bulamadım nasıldır ortam yaşanan yer okulun konumu vsvs?

Ben çiğlide yaşıyorum hocam ben anlatayım bildiğim kadarını. Üni. çiğlide 2 kampüsten oluşmakta merkezi kampüsü ( sizin istediğiniz bölüm burda) normal büyüklükte yaşanabilir bi kampüs AOSBnde ben LYS sınavına orda girdim sınıfların konumu modernliği tüm izmir devlet ünilerinde bir numaradır teknolojik bi kampüs inglizce eğitimi iyiymiş. Ama psikoloji nasıldır bilemem. Okula dolmuş ve Eshotla gidebilirsiniz. Çiğlide kalcaksanız yurt ve öğrenci evi imkanları var çiğli merkezde kiralar 1.000 kira üniversite Sanayi bölgesinde olduğu için çevresindeki tüm yapılar firma ve şirketler çevresinde başka bişi yok. Çiğli 4 tepenin arasına kurulu Evka 5 Egekent Yakakent Evka 2 burdaki kiralar 600-750 TL öğrenciler genelde orda yaşar :D her türlü üniye 15 dakikada her yer.

• AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum ben böyle eğlence olsun gezme olsun deniz olsun barlar olsun falan istiyorum katip çelebiye gidersem böyle imkanlarım olur mu izmirin o güzelliklerini yaşayabilir miyim yani
  • AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    hiç gittiniz mi bilmiyorum fakat aosb ile arasında ciddi mesafe var ve otoyol var orda.
    edit bakınca menemen merkeze daha uzakmış kb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13532175237 -- 10 Temmuz 2016; 0:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzcan4242

Çok teşekkür ederim dostum ben böyle eğlence olsun gezme olsun deniz olsun barlar olsun falan istiyorum katip çelebiye gidersem böyle imkanlarım olur mu izmirin o güzelliklerini yaşayabilir miyim yani

valla ciğli denizi %9
    kuş cennetine ayrılmış % 10 da tuzla :D çiğlide yaşayamassın ama üniversitenin önünden geçen ve kalcağın evin önünden geçen karşıyaka dolmuşları seni 15 dkda karşıyaka çarşısına götürür. Çiğli merkezdeki tramvay ( bu sene biticek) seni barların ve gece hayatının olduğu bostanlıya 10 dakikada götürür. Yİne bostanlı ve karşıyakadan vapurla izmire geçip alsancakta izmire neden gavur dendiğini öğrenebilrsin hocam :D deniz olarak çiğliden metro ve foça doolmuişlarıyla yaklaşık 1 saatte denizin olduğu yerlere varabilrsin :D normal sahil olsun çimlerde kitap okuyayım diyosan oda karşıyakada ve bostanlıda 10 dakikalık. Çiğlide hiç bişi yok normal sanayi ilçesi :D ama bitişiğindeki karşıyaka bostanlı barların ve yaşamın oldğu şehirler ayrıca yine çiğliden kalkan dolmuşlarla 20 dakikada öğrenci ilçemiz bornovadaki küçük parka vs gidebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

hiç gittiniz mi bilmiyorum fakat aosb ile arasında ciddi mesafe var ve otoyol var orda.
    edit bakınca menemen merkeze daha uzakmış kb

merkezler olarakta değil hocam gittim üniversiteye lysye girdim orda. Çİğlide metrodan indiğimiz yer çiğli merkez buranın bitişiğindeki mahalle yeni mahalle onun bitiğindede Aosb var. yani öyle bi uzaklık söz konusu değil bana göre ki çiğli merkezden 4-5 dakikada gittiniz üniye menemen garajından 25 dakikada falan gidebilirsiniz :D yani kesinlikle çiğlinin merkezi mahallelerinden birinde üniversite :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.