Şimdi Ara

İzmirde üniversite öğrencisiyim sorularını alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
4
Favori
3.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplarım kesinlikle objektif olacaktır. Bazı durumları henüz yaşamadıgınız için o sorunla karşılaşmadığınız için şuan soramazsınız ama üniversiteye gelince o konu en büyük derdiniz olabilir bu nedenle sorularınızı detaylı cevaplayabilirim. Genel olarak üniversite hakkında ve izmir hakkında da sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortamlar nasıl

• kızlar nasıl kardeş şehir dışına çıkmaya değer mi?
  • Yurtta misiniz Yurttaysaniz giderleriniz ne durumda ve birlikte kaldığınız insanlarla sorun yaşıyor musunuz
    Ogrenci evindeyseniz geçim sorunu yaşıyor musunuz kredi burs vs alıyor musunuz zorunlu harcamalariniz dışında kendinize nakit kalıyor mu
    Maddi sıkıntı yaşamayan bir ailedenseniz ya da siz boyleyseniz bu soruları onemsemeyin
    Hazırlık atlamanın mantıklı olduğunu düşünüyor musunuz
    İzmir de aman şu üniversiteye adım atmayın dediğiniz bir okul var mi
    Bolumunuzu ogrenmemde sakınca var mi

• kızlarla yakınlaşma oluyor mu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsellik nasıl oralarda kızlar üni kampüsü içinde bile yapıyormuş diyolar doğru mu? Yurt odaları zaten kızlı erkekli...

• Ulan be sorulara bak :d gençler sanki bizim hayal dünyamız gibi geliyor bana gerçekte böyle değildir:) cevapları bekliyoruz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmirde dershane önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katip çelebi İzmirin neresinde

• MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Ben cevapliyim hocam. Menemende . Cigli hava ussune 500 m falandir. Karsiyakada oturuyorsan cok rahat olur gidip gelmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: ConyMarsona

Ben cevapliyim hocam. Menemende . Cigli hava ussune 500 m falandir. Karsiyakada oturuyorsan cok rahat olur gidip gelmesi

Yok hocam ben ankaradayim da hukuk tutmazsa psikoloji yazicam oranın

• Adamlar okumaya degıl abazalıga gıdıyor :D olum bikerede izmiri kadınlr için sevmeyin dhdhd aç mısınız

• kolombiya K kullanıcısına yanıt
    her ergende olan bır durum hocam sankı gitseler yapacaklar ıstedıklerını jasjhdhajshjsa erzurum falan gıbı mekanlar olmasın bence ankaranın batısının full gıderı var heryer guzel izmirde hukuk falan okuyup karı kız hayallerı kuranlar baya üzülcek yada 6 7 yılda bitirecekler ajsjkasjk
    EDİT:ayrıca günah beyler evlenecegınız kızda o ortamdan çıkacak buyuk ıhtımal ayıp bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasdsadsad71 -- 8 Temmuz 2016; 23:40:56 >
  • İstenirde kızları güzel diye sehır secmek öha yani shsj kız heryerde var hanı cınsel açlığın afrikasından cıkmıs gibiler

• quote:

Orijinalden alıntı: kolombiya

İstenirde kızları güzel diye sehır secmek öha yani shsj kız heryerde var hanı cınsel açlığın afrikasından cıkmıs gibiler

hhahaha aynen :D
  • Hocam Buca dokuz eylül nasıldır_?

• Ayrıca her haltı yemıs bırı olarak gunu bıırlık hayaliniz turkıyenın hıc bıyerınde yok altınızda bmw cebinizde para yoksa :D

• 1. Cevap ; Kız falan yok , izmirin kızları üniversiteyi ya istanbulda okur ya ankarada bazende diğer illerde . Bunun dışında izmirli kızlar genelde karşıyaka göztepe üçyol fahrettin altay gibi bölgelerde yaşar çok azı ege nin bulunduğu bornovada ve nerdeyse hiç biri dokuz eylül ün bazı kampüslerinin bulunduğu bucada yaşar. Buca zaten köydür beğenmezsiniz. İlk başta bir heyecanla herkes sevmeye çalışır ama 2. dönemden sonra sınıf arkadaşlarınızın sık sık buca tam bir köy izmir bir köy yada burası buca izmir değil dediğini duyarsınız , doğrudur buca ile konak vs teknik olarak 45dk dan daha uzaktır ve yol şehiriçi olduğu için çok yorar, %90 ayakta gidersiniz. Bana gelince ben lisedede kızlardan teklif alan biriydim üniversitede alıyorum bakanlar kesişenler oluyor izmirde çoğu kızın sevgilisi vardır genelde yakışıklıda değillerdir yani tipiniz kötüyse pek aldırmayın eğer insansanız birini bulabilirsiniz. İzmirde tabiki az da olsa izmirin kıza var ve kendini belli ediyor , genelde sıcak kanlı oluyorlar , gezmekten ,erkeklerle takılmaktan çekinmiyorlar, trip atmıyorlar , samimi oluyorlar. Liseden beridir sevgilisi olan izmirli kızlar kapılmış durumda. Bizim hazırlık sınıfında 23 kişiden 6 sı kız 17 si erkekti. Sonuç olarak bu sizde bitiyor ama ilk senenizde öyle bar falan pek beklemeyin biraz ortam otursun arkadaşlarınız sözde arkadaşlıktan çok yakın çevre olsun o zaman biraz daha iyi takılabilirsiniz. Eğer burda ortam hakkında daha çok merak ettiğiniz bir şey varsa açıp yazabilirsiniz. Şunu söyleyebilirim izmir dışardan görüldüğü gibi bir şehir değil baya diğer Türkiye şehirleri gibi kimse kimsenini üstüne atlamıyor yada kızlar direk girişmiyor , geçmişte sevgilisi olmayanlar sevgilisi olmamaya devam ediyor. İzmir LA değil çeşmeye bile 1 senede 1 kere gidersiniz ancak öyle dışardan göründüğü gibi hafta sonları gidilmiyor, 90km yol var arada galiba.

Pozitif olarak havalar ısındığından okulun son aylarında kızlar çok rahat giyinir , çok az kızı uzun bir etek veya pantolon giymiş görürsünüz. Hepsi süslenir püslenir. Kimi ince bir askılı ve destekli giyer altınada etek çeker gelir . Kimi şort t shirt gelir rahattır. Erkeklerde short t shirt veya short gömlek falan gezer. Ortam ilk sene çok zor belki ilerde bulursunuz.

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    Her şeyi tamamen objektif ve doğrudan anlatacağım yani gelince bire bir anlattıklarımı göreceksiniz , yazdıklarım kötü gelirse bu cidden kötü olduğundandır ben abartmıyorum , kimi bilgileri netten doğrulayabilirsiniz isterseniz iyi okumalar gençlerrrr

Dokuz eylüldeyim ben eğitim güzel şehir berbat , buca kesinlikle üniversite okumak için son yer.

Kampüs denen bir şey yok yani kaynaşacağın kız arkadaş bulacağın sosyalleşeceğin bir yer kesinlikle yok. Kampüsler lise gibi dağılmış halde. Üniversiteye eshot la gidersin girişinde içinde gezen eshota yüklenir fakültenin önünde inersin o kadar , fakültelerin önünde falan in cin top oynar. Kampüs üniversitesi gibi şehre uzak ama şehir içi üniversitesi gibi kampüsten yoksundur buca yerleşkeleri.

Kampüs hayatını ve şehir hayatını unutun dokuz eylülde. Ne size hacettepe gibi kampüs verir ne de bahçeşehir gibi güzel bir lokasyon. Buca izmirde değildir biz öyle diyoruz , bi çeşit köydür buca . En dandik avm nin özel üniversitenin önünde izban (metro ) varken 600bin nüfuslu bucada yoktur yani varda teğet geçiyor okula baya uzak , okulla alakası yok. Dokuz eylüle sadece eğitim için gelebilirsiniz , kampüs veya kız beklemeyin , liseden farklı değildir.

Ege derseniz egenin kampüsü güzeldir büyüktür , kızlar güzeldir , bornova güzeldir , okulun önü metro içi metro , okulun içi forum bornova okulun önü bornova çarşı , barlar falan var 2bin lira 1200 lira arası kira var . Çarşı ufak ama 2-3 sokak ancak , saatliği 3 tl ye eleman çalıştıran cafe lerde 8 liraya portakal suyu içersiniz 30 yaşında orayı istila etmiş yerel halkla birlikte ama ege yinede iyidir güzeldir , içinde ikea starbucks tenis kortu yurt fakülteler hastaneler vs vardır dokuz eylül gibi hastaneyle tınaz arası 10-15km değildir. Ben bucada yaşıyorum kiralar bin lira civarı evler çok kötü, şansıma 750 ye buldum ama arkadaşalr hep 950 ye falan oturuyor , ilk acemilikle okula yakın olsun dedik okul 3km ama otobüs 40dk de geliyor ve 30dk şehir(köy) içi her caddeyi dolaşıp midenizi bulandırdıktan sonra kampüsünün önüne atıyor.Şimdi bin lira ya evler baktımda o kadar verecek güç yok bakalım 900 e falan şansına üçyol da bulursam düşünüyorum.

Cinsellik olarak bizim sınıfa ben ve 2 yakışıklı arkadaş vardı , 2 side kaldı ben 2000 kişiden geçen 300 arasında oldum ( zaten çoğu kolejdir ben 65 den 65 le bütte zor geçtim ) istanbullu olan çocuk 1 günde 4 kız götürdüğü bile oldu , o normaldede öyle bir çocuk yani öyle biriyseniz burda da kız bulabilirsiniz. Diğeri o da antalyalı ( zaten adamlar o işlerin içinden gelmiş :D) gece gidip kızların evinde kalıyordu sabahlar olmasın :D ben babam vefat ettiği için annemle kalıyorum tabi ki , aile ile kalınca ve dışarıdan bir şehirden gelince boş ev bulamıyorsun ve o işlere pek bulaşamıyorsun ama o arkadaşlarla birlikte kalsaydım muhtemelen baya skorum vardı , aynı ortamda bulununca ister istemez olur. Normal çocuklarda ise zerre bir şey değişmiyor aynı sap gelen sap devam ediyor. Zaten kızlar anadoludan geldiği için ilişki kurabileceğiniz kız üni de az oluyor , anlattığım 2 genç zaten üniversite ile çok alakasız yerde kalıyor ve izmirli kızlarla takılıyorlar okulda öğrenci çocuklarla uğraşmıyorlar. Ordan okula gelen otobüs 45dk 1 saat arası ama bence en yaşanabilir yer çünkü konağın hemen sağ tarafı şirinyer( bucanın merkezi) in de ileri sağ tarafı bu nedenle bucanın dışında dokuz eylül öğrencilerinin o yolu çekme pahsına bir ihtimal oturacağı bir lokasyon. Evler binden başlar ve eskidir. , izmirde sahil boyu evler eskidir , hatta arkadaşlar oturulmaz emrinden atıldı. Size daha düzgün net cevaplar vereceğim.

• Dokuz eylül psikoloji soran arkdaş. Puanı baya iyi bildiğim kadarıyla ilk 15bin . Sınıfta iki tane vardı ikiside hazırlıkta 2. senelerini kaldı. Makine okuyan arkadaşlarımda aynı şekilde 2. seneye kaldılar .

• Yasar universitesinin egitimi bulundugu konumu insanlari nasildir? Bilgin var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.J -- 9 Temmuz 2016; 0:25:34 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.