Şimdi Ara

İzmirde veya Ankaradaki CKS-90 ya da SE215 kulaklik sahipleri yardiminizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ankarada ikamet etmekteyim sıklıkla izmirde de bulunuyorum.
    yeni bi kulaklik alicam ancak denemeden almak istemiyorum cok karasiz kaldim cunku bu iki model arasinda. bulabildigim her incelemeyi okudum ama muzik bu duymadan olmaz kisiden kisiye de cok degisir. o yuzden imkani olan musait olan arkadaslardan ricam Ankara veya İzmirde Shure SE-215 veya Audio-Technica CKS-90 sahibi olan birileri varsa imkani olan, gelip az bi zamaninizi alip bi denemek istiyorum almadan önce. ister belirttiginiz bi yerde gorusuruz ister bi yere gideriz biseyler ismarlarim orda denerim, yardimci olacak kisiye minnettar olurum. tesekkurler iyi forumlar..:)

edit: pazartesi gunune kadar izmirdeyim sonrasinda ankaradayim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boorce -- 11 Nisan 2012; 1:02:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boorce

selamlar herkese,
    ankarada ikamet etmekteyim sıklıkla izmirde de bulunuyorum.
    yeni bi kulaklik alicam ancak denemeden almak istemiyorum cok karasiz kaldim cunku bu iki model arasinda. bulabildigim her incelemeyi okudum ama muzik bu duymadan olmaz kisiden kisiye de cok degisir. o yuzden imkani olan musait olan arkadaslardan ricam Ankara veya İzmirde Shure SE-215 veya Audio-Technica CKS-90 sahibi olan birileri varsa imkani olan, gelip az bi zamaninizi alip bi denemek istiyorum almadan önce. ister belirttiginiz bi yerde gorusuruz ister bi yere gideriz biseyler ismarlarim orda denerim, yardimci olacak kisiye minnettar olurum. tesekkurler iyi forumlar..:)

edit: pazartesi gunune kadar izmirdeyim sonrasinda ankaradayim.

Dostum merhaba. Izmir Bornovada ikamet ediyorum, cks90 sahibiyim. Kulakligi denemek istersen cuma gunu ogleden sonra musaitim. =)

• Ben de Ankara'dayım ve ben de bu iki kulaklık ile ilgileniyorum. Eğer ayarlanırsa, ben de bu buluşmaya gelip kulaklıkları denemek isterim.

Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.