Bildirim
İzmirde wow bulamadım.. İnternetten almayı düşünüyorum yardım edin lütfen.!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konak piere baktın mı? ya da kıbrıs şehitlerinde iletişime? oralarda vardı. -
quote:
Orjinalden alıntı: cradle of filth
İzmiri bugün alt üst ettim neredeyse D&R teknosa, tekmar ne varsa dolaştım bulamadım oyunu.. İnternetten almayı düşünüyorum sağlam yabancı alışveriş sitesi tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Kargo parasına razıyım
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
hocam ben bugün sendit.com dan sipariş verdim kargo dahil 18.99 euro. -
weblebi den alabilirsin -
balçova agora daki D&R da war.... -
quote:
İzmiri bugün alt üst ettim neredeyse D&R teknosa, tekmar ne varsa dolaştım bulamadım oyunu.. İnternetten almayı düşünüyorum sağlam yabancı alışveriş sitesi tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Kargo parasına razıyım
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim..
Hocam İzmir forum da var ordaki kipada Bizzat ankarada oturuyorum, bi süre evvel oradaydım ve gezerken görmüştüm, tbc de normali de var
Gerçi sipariş etmişsin artık da
-
artık sokakta oyun aranmaz uğraşma. weblebi sendit.com fln en kolayı mis gibi ayağına gelsin işte.. -
weblebiden sipariş vermeyi düşündüm ama sağlammı değilmi diye tereddüte düştüm. Sendit konusunda biraz kararsızım. Senditten aldığım zaman vergisini ödemeyip daha ucuza getiricem fakat oyunun elime ulaşma zamanı beni düşündürüyor -
neden arıyorsun ki ben internet üzerinden aldım direk blizzard dan nasıl olsa sadece cd key para ediyo.. al intten keyfine bak ugrasma kargo felan :D
CD sini felan almadım ben direk 10 günlük free oynadım sonra kredi kartı ile aktifleştirdim yani sadece cd-key almış gibi oldum herhangi birinden cd leri bulsan ya da internetten indirsen de farketmiyor zaten....Önemli olan oyun ve giriş hesabın CD olsa ne olur olmasa ne olur bence tabiki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagen -- 2 Mayıs 2007; 1:35:05 > -
istanbul'dan birinden ayarlatsana? bi arkdşndan fln?
ben bile bulup yollayablrdm ama şmdi ikimiz için de pek güvenli olmaz sanrım ama bul bi arkdşndan yollat ya..taksim megavizyonda fln var........ -
quote:
weblebiden sipariş vermeyi düşündüm ama sağlammı değilmi diye tereddüte düştüm. Sendit konusunda biraz kararsızım. Senditten aldığım zaman vergisini ödemeyip daha ucuza getiricem fakat oyunun elime ulaşma zamanı beni düşündürüyor
bu forumda daha önceki konuda ben dahil 3 kişi daha weblebiden sipariş ettik kapıda ödeme seçenekleriyle hepimizin wowuda eksiksiz şekilde geldi ücretide kapıda ödedik..Ama şu an siteye baktım dağıtıma ayın 5 inde başlıcaklarmış yani şimdi sipariş verirsen ayın 7 sinde elinde olur...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X