Bildirim
İzmirdeki spotçular
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
3660 için+30 mlyn veriyosun babalar gibi telefon alıyorsun -
cankayada bir suru spotcu var.ozellikle bit pazari tarafinda.yalniz dikkat et calinti vermesinler.birde piline dikkat et baba. -
Garantili olarak en ucuz satan yer izmir çankaya da, lambaların hemen CepÇi diye biryerdir, ama spot arıyorum demişsin, çankaya bitpazarında çogu yer spot satıyor zaten.. Gezip uygun fiyatlı nerden bulursan onu alman lazım .. Saygılar -
Bu CepÇi dediğin yeri biraz daha ayrıntılı tarif edebilir misin Negative? -
Geçen gün Çankaya'da yolumun üzerindeki tüm cep tel satan dükkanlara her iki telefonu da sordum. Ama 2. el dışında yok dediler. Nasıl oluyor anlamadım valla :)
Aynı şekilde bir dükkana Bornova'da sordum adam bana 750 milyon dedi (3660 için). Yuh dedim koşar adım uzaklaştım.
Bildiğiniz garantili-garantisiz ucuz tel satan İzmir'deki yerleri sizde paylaşın arkadaşlar... -
Izmir bu acidan kotu ne yazık ki. Bana da ikinci el 3650 için 550 demişlerdi
Nasıl kactıgımı hatırlamıyorum -
yaw olur mu arkadaşlar el insaf ben siz çankaya'da nereye gideceğinizi bilmiyonuzbit pazarı ve çevresinde her yerde var.HA imkanınız varsa diyarbakır yada batmandan bi şekilde gtetirtin ben kendi 6600 ımı ordan 530 milyona aldım -
ben gecen sen bi turistten gd 87 aldim..hemde 250 ml...kendime 6600 aldiktan sonra esime verdim o kullaniyor... -
izmirde spotçu telefonları ev eşyası alanlar: 0546 787 20 80
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X