Bildirim
İzmirden Nazilliye nasıl gidebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
otobüs ile 2 saat sürer.Pamukkalenin hemen her saat başı nazilliye otobüsü vardır.
Herhangi bir pamukkale şubesi bulabilirsen iyi olur.Mesela alsancak efes oteli civarında bir tane var.
Edit: Direk otogarada gidebilirsin.İllaki yer bulursun.Pamukkale olmazsa , bir sürü şirket var nazilliye sık sık otobüs kaldıran.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mech.Engineer -- 28 Aralık 2009; 12:35:42 > -
Hocam biraz maddi olarak da sıkıntı var da gecen baktım metro vs otobüs şirketlerine 15 liraya götürüyor şöyle öğrenciye 10 liraya götürecek bir otobüs minübüs vs şirket arıyorum aslında.. -
quote:
Orijinalden alıntı: fifty_boss
Hocam biraz maddi olarak da sıkıntı var da gecen baktım metro vs otobüs şirketlerine 15 liraya götürüyor şöyle öğrenciye 10 liraya götürecek bir otobüs minübüs vs şirket arıyorum aslında..
Fiyatlar genelde sabit.Trenler çalışsaydı ucuza giderdiniz aslında. -
Onlar neden calışmıyor peki? -
Yenileme çalışması vardı.En son baktığımda çalışmıyorlardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: hasancemal
Yenileme çalışması vardı.En son baktığımda çalışmıyorlardı.
Bu trenlerde neredeyse iki yıl oldu hala bakımda. Ne yapıyorlar bu kadar anlamadım gitti ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: gonli
quote:
Bu trenlerde neredeyse iki yıl oldu hala bakımda. Ne yapıyorlar bu kadar anlamadım gitti ya.
Trenlere bakmıyorlar.Raylar yenileniyor. -
Anladım hocam. Teşekkür ederim nazik cevaplarınız için.. Sanırım 15 lira vermekten başka şansım yok... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gonli
quote:
Bu trenlerde neredeyse iki yıl oldu hala bakımda. Ne yapıyorlar bu kadar anlamadım gitti ya.
Trenlere bakmıyorlar.Raylar yenileniyor.
Trenlere bakmıyorlar derken? Bu kadar sürede ne rayı değiştiriliyormuş ya?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X