Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İzmirden Satılık Samsung Gear S3 Frontier ve Samsung Note 4 Beyaz Satın Al 23 Ocak 2019 18:40 1 1 İzmirden Satılık Samsung Gear S3 Frontier ve Samsung Note 4 Beyaz Samsung Gear S3 Frontier 10 üzerinden 9 - 9.5 kondisyonda. Bir hevesle aldım şuan kullanmıyorum. Kutu içeriği eksiksiz. Garantisi yeni doldu. İzmir içi elden alışveriş tercihim. Önce havale sonra her yere kargo ile gönderirim. Referanslarıma bakabilirsiniz. İstediğim fiyat 1.000 TLSamsung Note 4 Beyaz renk, cihaz genpa ürünü, garantisi doldu. Hep Ekran koruyucu ve kılıfla kullanıldı. Çerçevede herhangi bir soyulma dökülme yok, sadece şarj girişinde toplu iğne ucu kadar bir iki nokta var. Cihazın hiçbir problemi yok yeni telefon aldığımdan kullanmıyorum. İstediğim fiyat 1.000 TLSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Canon İP2600 Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı, jelatinleri üstünde 300 TL Asus Zenbook UX32VD Ultrabook İ7 İşlemci 6000 TL İzmirden Satılık Samsung Gear S3 Frontier ve Samsung Note 4 Beyaz İzmirden Satılık Samsung Gear Fit 2 Kapalı Kutu Fatruralı