Cumartesi gecesi Duman konserine gitmeyi düşünüyorum . Konser Levent Marina diye bir yerdeymiş . İncrialtın'da olduğunu söyledi biri ama tam bir bilgi alamadım . Nerededir bu Levent Marina ve ben Gaziemir'den nasıl giderim . Dönüşte sanırım oaradan Gaziemir'e otobüs yok Konak'tan aktarmalı dönerim herhalde . Bilgilendirin beni kısaca ya
Teşekkürler , sevgiler , saygılar ...
arkadaşım konaktan inciraltı otobüsüne bin yanlış hatırlamıosam 111 numaraydı....(111 olmayabilir ama 11 li bişeydi onuda sor) orda özdilekte in orda sor göstersinler...
Daha ayrıntılı bilgi verecek bir arkadaş ?
@Luaxelit sana da teşekkür ederim bu arada
bişi diel ama numarasını hatırlamadım yoksa sölerdim..
İzmirliler nerdesiniz ?
buradayım ama bilmiom
öyle konağa falan gitme sakın çok yürürsün....üçyola git ordan sanırım 30 dk da bir ( tam emin değilim) üçkuyular iskelesine giden besleme bir hat var onu görürde binersen( iskeleye kadar git..o sorduğun yerde iskeleye çok yakın (eğer taşınmadıysa) ... Nasıl döneceğini bilemiyorum...ama üstünü sıkı giy...çünkü burası izmir... ( bir erzurumlu arkadaş vardı: valla gardaş ben erzurumda bukadar üşümüyordum diyordu) iyi bir çocuktu... sanırım detaylı anlattım..sana iyi eğlenceler...duman iyidir..ama ayık değilsen..
arkadaşım o ne demek yaa karşıyakalısın diye bu taraflara yolun düşmez mi?sende bende aynı şehirde değilmiyiz yani...İlla iki şehir içinde ayrım olayı yapacaksınız yaa.
quote:
Orjinalden alıntı: ferser
Ben Karşıyakalıyım
Karşıyaka şehir mi oldu ? :P
Geldim arkamdan konuşuyodunuz demi şaka biyana o taraflara inan hiç yolum düşmez doğma büyüme Karşıyakalıyım daha doğru düzgün karşı taraftaki semtleri bilmem, hep öyle oluyo İzmirin yapsındanmıdır nedir Karşıyakalılar genelde diğer yerleri pek bilmez, 35 1/2
quote:
Orjinalden alıntı: dj_nipo
arkadaşım o ne demek yaa karşıyakalısın diye bu taraflara yolun düşmez mi?sende bende aynı şehirde değilmiyiz yani...İlla iki şehir içinde ayrım olayı yapacaksınız yaa.
ewet arkdaslar ben de karsıyaka dayım bılmıyom karsı tarafları hıc bu bırazdan ulasımın kotulugunden kaynaklanıyo herhalde o taraflar gercekten uzak kalıyo gıtmek zor gelıyo sık sık vapur olması lazım
dostum ben sana otobüs dolmuş muhabbetinden daha güzel bir bilgi vereyim. marina şu anda izmir'in en pahalı yerlerinden biri. rakı bardağında portakal suyuna 35 ytl verdiğin bir mekan. hani otobüsle gideceğim falan diyorsun, yediğine içtiğine dikkat et, haberin olsun.
Sağ olun arkadaşlar
nx_7010
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme