Bildirim
İzmirMu ONLİNE!! | S6 EP1| 10.02.2015
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hayırlı olsun kardes insallah yalan olmaz -
Hayirli olsun diyemeyegim çünkü sorumsuz bir insansin BozMu diye bir sunucu actin ve oyuncun olmasa bile 1 kisi oynamis bile olsa o kisiye bir aciklama borcun veya reklam verdigin yerdeki insanlari kısa bir aciklama yapman gerek diye dusunuyorum bu yuzden sen 100 kere sunucu acsan sizden hiç bir sey olmaz kusura bakmayiniz.
İp Sorgu Resiminizi ekledim iyi forumlar.
İlk konunuz : http://forum.donanimhaber.com/m_101570040/tm.htm
Kullandiginiz ip adresiniz :http://www.ipsorgu.com/?ip=+78.189.161.241#sorgu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 10 Şubat 2015; 23:13:26 >
-
kardes ev pc sine oyun kurulmaz gulerler adama . -
Kardeşim hayırlı olur inş Türkiyede adam gibi yeni Mu online serveri kalmadı. İNŞ daim olur -
Şaka gibi bir cümle sunucu ile bir baglantin oldugu dusuncesindeyim, ENCteam season6epideo1 olabilecek tüm hackler calisir , -
Selam aleyküm hayırlı olsun bende izmirliyim bucadayım o yüzden bir bakmak isterim tekrar hayırlı olsun güzel bir ortam olmasını isterim :) -
İzmir olabilir ama Manisa- izmir sokak bu adam -
iyide arkadaşım manisadaysa ismini izmir yapamıycak anlamına mı geliyor yani saçma izmirlidir manisadadır yapar -
1 ayı gecsin sunucumu kapatırım :D -
Kardesim senin serverina geceriz o zaman kalıcı ise sıkkıntı yok -
Yanliş anlaşilmazsin sozlerim ben sorumsuz olusuna kızıyorum izmir acar acmaz sadece ust mesajda izmirliyim diyen bir arkadas oldugu icin bende manisa izmir sokak. :D dedim konuyu sozlerimi incelemeden mesaj attginiz asikar iyi forumlar. -
İnsanlari saygisi olmayan bir insanin kendine saygisi olmasi imkansizdir.
Sorumluluk geregi clienti indirip 1 kisi dahi oynasa senin o kisiye veya burda ufak bir aciklama yapman yeterli olacaktir, ama senin gibi sizin gibi insanlar boyle yapinca Türkiyede MuOnline sunucularina guven kalmiyor herneyse sen yine farkli bir isimde geri gelirsin. -
kardes gel sana elimde fazla dan 2 tabe sunucu var vereyim 1 ini kurayım serverini adam gibi server kur ben actım 0 online olamasına ragmen server acık 2 ay oldu sunucu firması ii kimselen tartısmaz san serverin ayakta kalır ama forumda herhangi birinle munakasa yapar san sıkıntı olur benden demesi ben yasadım sen yasama ve sana 1 ayı gecmez demiştim ev pcsine mu online kurulmaz fiber internet ceksen dahi adam olmaz cunku turkiyede gerekli alt yapı bulunmamak tadır oyuzden sunucu firmalarından calısmanı tavsiye ediorum ve burdan turkiyede mu online serveri kuran ve durust server sahip lerine basarılar diliorum insallah basarılarınızın devamını diliyorum allah yardımcınız olsun arkadaslar insallah turkiyede kalıcı serverler bu sekilde devam eder. -
l bir calısma insallah serverinizin bu sekilde devam eder ben senin ne zorluklarla bu serveri actıgınızı biliorum o server dosyalarınla ugrasmak yane fazla soze gerek yok basrılar .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X