Bildirim
İzmit-Adapazarı Ps4 Oyun Takas
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
izmitte ps4 aldım dostum birbirimizde olmayan oyunları takas edebilirz -
bende izmitteyim ama şu anda çok oyun yok haberleşelim oyunlar çoğalıncaquote:
Orijinalden alıntı: cingene
izmitte ps4 aldım dostum birbirimizde olmayan oyunları takas edebilirz -
bende suan için cod ghost var -
Ben de izmitteyim ps4 te fifa ve battlefield mevcut oyunlar çoğalınca haberleşelim -
dostum bende call of duty ghost var bf ile takas etmeyi düşünürsen görüşelim -
quote:
dostum bende call of duty ghost var bf ile takas etmeyi düşünürsen görüşelim
Bende oyunlar var daha konsol yok baslamadım yani hiç birine daha ama multiplayerdan dolayı bf4 ü takaslamam heralde -
dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elindequote:
Orijinalden alıntı: xxpisiko41xxquote:
dostum bende call of duty ghost var bf ile takas etmeyi düşünürsen görüşelim
Bende oyunlar var daha konsol yok baslamadım yani hiç birine daha ama multiplayerdan dolayı bf4 ü takaslamam heralde
Alıntıları Göster
-
quote:
dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elinde
Lanet olası mediamarktan aldım ithalatçı çıktı geri verdim yarın alıcam inş bulursam -
teknosa da ki son cihazı ben aldım.Ama bildiğim kadarıyla vatan da var cihaz.Kill zone paketli olan versiyonundan 1700 TLquote:
Orijinalden alıntı: xxpisiko41xxquote:
dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elinde
Lanet olası mediamarktan aldım ithalatçı çıktı geri verdim yarın alıcam inş bulursam
Alıntıları Göster
-
bu arada online oyun oynamak için birde PSN alman gerekiyor biliyorsun değilmi ? Ben aldım psn :skyazici ekleyebilirsin alınca -
quote:
bu arada online oyun oynamak için birde PSN alman gerekiyor biliyorsun değilmi ? Ben aldım psn :skyazici ekleyebilirsin alınca
Biliyorum biliyorum eklerim oynarız. Vatana dün sorduk yoktu ne zaman görmüştün -
Salı günü sanırım 2 adet vardı.Hem vatan getirtiyor doğudaki şubelerinden en geç 2 günde -
quote:
Salı günü sanırım 2 adet vardı.Hem vatan getirtiyor doğudaki şubelerinden en geç 2 günde
aynen hocam siz dedikten sonra aradım yarına getirttiriyorum vatan istanbuldan getirtiyor benimkini acil çünkü :) -
Ben de izmitteyim arkadaslar....Haberleselim takas islemlerinde :)) -
Bende ara ara İzmit'te oluyorum okul sebebiyle. Denk gelirse oyun alışverişi yapabiliriz. : )quote:
Orijinalden alıntı: Return Zuha
Ben de izmitteyim arkadaslar....Haberleselim takas islemlerinde :)) -
Hangi oyunlar var ? -
Gel kardeşim gel birlikten kuvvet doğar :D -
Dostum alabildin mi ? -
quote:
Dostum alabildin mi ?
Aldım dostum bugun öğlenden bu yana kalkmadım
Benzer içerikler
- kaçak ps5
- ps5 için kulaklık önerisi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps5 cfi kodu nedir
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- ps store kasım indirimleri
- the last of us 3
- ps5 slim disk sürücüsü
- ps plus fiyat
- playstation 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X