Bildirim
İzmit-Adapazarı Ps4 Oyun Takas
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
izmitte ps4 aldım dostum birbirimizde olmayan oyunları takas edebilirz -
bende izmitteyim ama şu anda çok oyun yok haberleşelim oyunlar çoğalıncaquote:
Orijinalden alıntı: cingene
izmitte ps4 aldım dostum birbirimizde olmayan oyunları takas edebilirz -
bende suan için cod ghost var -
Ben de izmitteyim ps4 te fifa ve battlefield mevcut oyunlar çoğalınca haberleşelim -
dostum bende call of duty ghost var bf ile takas etmeyi düşünürsen görüşelim -
quote:
dostum bende call of duty ghost var bf ile takas etmeyi düşünürsen görüşelim
Bende oyunlar var daha konsol yok baslamadım yani hiç birine daha ama multiplayerdan dolayı bf4 ü takaslamam heralde -
dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elindequote:
Orijinalden alıntı: xxpisiko41xxquote:
dostum bende call of duty ghost var bf ile takas etmeyi düşünürsen görüşelim
Bende oyunlar var daha konsol yok baslamadım yani hiç birine daha ama multiplayerdan dolayı bf4 ü takaslamam heralde
Alıntıları Göster
-
quote:
dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elinde
Lanet olası mediamarktan aldım ithalatçı çıktı geri verdim yarın alıcam inş bulursam -
teknosa da ki son cihazı ben aldım.Ama bildiğim kadarıyla vatan da var cihaz.Kill zone paketli olan versiyonundan 1700 TLquote:
Orijinalden alıntı: xxpisiko41xxquote:
dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elinde
Lanet olası mediamarktan aldım ithalatçı çıktı geri verdim yarın alıcam inş bulursam
Alıntıları Göster
-
bu arada online oyun oynamak için birde PSN alman gerekiyor biliyorsun değilmi ? Ben aldım psn :skyazici ekleyebilirsin alınca -
quote:
bu arada online oyun oynamak için birde PSN alman gerekiyor biliyorsun değilmi ? Ben aldım psn :skyazici ekleyebilirsin alınca
Biliyorum biliyorum eklerim oynarız. Vatana dün sorduk yoktu ne zaman görmüştün -
Salı günü sanırım 2 adet vardı.Hem vatan getirtiyor doğudaki şubelerinden en geç 2 günde -
quote:
Salı günü sanırım 2 adet vardı.Hem vatan getirtiyor doğudaki şubelerinden en geç 2 günde
aynen hocam siz dedikten sonra aradım yarına getirttiriyorum vatan istanbuldan getirtiyor benimkini acil çünkü :) -
Ben de izmitteyim arkadaslar....Haberleselim takas islemlerinde :)) -
Bende ara ara İzmit'te oluyorum okul sebebiyle. Denk gelirse oyun alışverişi yapabiliriz. : )quote:
Orijinalden alıntı: Return Zuha
Ben de izmitteyim arkadaslar....Haberleselim takas islemlerinde :)) -
Hangi oyunlar var ? -
Gel kardeşim gel birlikten kuvvet doğar :D -
Dostum alabildin mi ? -
quote:
Dostum alabildin mi ?
Aldım dostum bugun öğlenden bu yana kalkmadım
Benzer içerikler
- ps5 kronik sorunları
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- ps4 ses var görüntü yok
- japonya"dan alınan ps5 türkiye"de çalışır mı
- plesteyşın 6
- telegram indirim kanalları
- silent hill 2 sistem gereksinimleri
- playstation 5 pro ne zaman çıkacak
- grand theft auto vi çıkış
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X