Şimdi Ara

İzmit-Adapazarı Ps4 Oyun Takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İzmit yada Adapazarı'nda elden ps4 oyun takası yapan kişi yada dükkan var mıdır? Yada 2. el oyun satan yer? Bilen duyan varsa lütfen paylaşabilir mi?

burak54545454 bu mesajı paylaştı
  • izmitte ps4 aldım dostum birbirimizde olmayan oyunları takas edebilirz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingene

izmitte ps4 aldım dostum birbirimizde olmayan oyunları takas edebilirz
    bende izmitteyim ama şu anda çok oyun yok haberleşelim oyunlar çoğalınca
  • okanka18 O kullanıcısına yanıt
    bende suan için cod ghost var
  • Ben de izmitteyim ps4 te fifa ve battlefield mevcut oyunlar çoğalınca haberleşelim
  • xxpisiko41xx kullanıcısına yanıt
    dostum bende call of duty ghost var bf ile takas etmeyi düşünürsen görüşelim
  • quote:

Bende oyunlar var daha konsol yok baslamadım yani hiç birine daha ama multiplayerdan dolayı bf4 ü takaslamam heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx

quote:

Bende oyunlar var daha konsol yok baslamadım yani hiç birine daha ama multiplayerdan dolayı bf4 ü takaslamam heralde

Alıntıları Göster
    dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elinde

• quote:

dostum bende multiplayer oynuyorum cod u :D sadace denemek istediğim için bf4 alacağım hayırdır neden konsol yok elinde

Lanet olası mediamarktan aldım ithalatçı çıktı geri verdim yarın alıcam inş bulursam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpisiko41xx

quote:

Lanet olası mediamarktan aldım ithalatçı çıktı geri verdim yarın alıcam inş bulursam

Alıntıları Göster
    teknosa da ki son cihazı ben aldım.Ama bildiğim kadarıyla vatan da var cihaz.Kill zone paketli olan versiyonundan 1700 TL

• bu arada online oyun oynamak için birde PSN alman gerekiyor biliyorsun değilmi ? Ben aldım psn :skyazici ekleyebilirsin alınca
  • quote:

bu arada online oyun oynamak için birde PSN alman gerekiyor biliyorsun değilmi ? Ben aldım psn :skyazici ekleyebilirsin alınca

Biliyorum biliyorum eklerim oynarız. Vatana dün sorduk yoktu ne zaman görmüştün
    Salı günü sanırım 2 adet vardı.Hem vatan getirtiyor doğudaki şubelerinden en geç 2 günde
  • quote:

Salı günü sanırım 2 adet vardı.Hem vatan getirtiyor doğudaki şubelerinden en geç 2 günde

aynen hocam siz dedikten sonra aradım yarına getirttiriyorum vatan istanbuldan getirtiyor benimkini acil çünkü :)
  • Ben de izmitteyim arkadaslar....Haberleselim takas islemlerinde :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Return Zuha

Ben de izmitteyim arkadaslar....Haberleselim takas islemlerinde :))
    Bende ara ara İzmit'te oluyorum okul sebebiyle. Denk gelirse oyun alışverişi yapabiliriz. : )
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Hangi oyunlar var ?
  • Gel kardeşim gel birlikten kuvvet doğar :D
    Dostum alabildin mi ?
  • quote:

Dostum alabildin mi ?

Aldım dostum bugun öğlenden bu yana kalkmadım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.