Şimdi Ara

İzmit-Adapazarı Ps4 Oyun Takas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
3
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı uğurlu olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingene

Hayırlı uğurlu olsun :D

Sağol hocam ekleyeceğim seni daha yarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ok

• Arkadaşlar Sony garantili ürünler çok pahalı. En düşük nerede bulabilirim
  • Selam arkadaşlar bende pazar günü aldım gebze center , sony den 1700 tl ye killzone lu paket ....
    Bende izmittenim bu sayfa aktif olsun ki toplanabilirsek bi kaç aya üye sayısı ve elimizdeki oyunlarda artmış olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattmurdock

Selam arkadaşlar bende pazar günü aldım gebze center , sony den 1700 tl ye killzone lu paket ....
    Bende izmittenim bu sayfa aktif olsun ki toplanabilirsek bi kaç aya üye sayısı ve elimizdeki oyunlarda artmış olur.

Hayırlı olsun hocam. 1700 TL çok değil mi ?
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim teşekkür ederim . Sony garantili cihazlar pazar günü single olarak yoktu . Olsaydı mesela media merkt 1600 tl ye sadece cihazı satıyo. Ben Killzone oyunu içinde 1700 e aldım :))
    Eğer gold dan almıs olsaydım toplamda bş 150 tl daha uygun olurdu ama sony garantili olmazdı. ;)

Bu gibi işlerde aceleciiyimdir. Karar verdiğim gün o makineyi veya tel i elimde görmekk isterim :)))

Psikolojim bu şekildeydi pazar günü:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattmurdock

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim . Sony garantili cihazlar pazar günü single olarak yoktu . Olsaydı mesela media merkt 1600 tl ye sadece cihazı satıyo. Ben Killzone oyunu içinde 1700 e aldım :))
    Eğer gold dan almıs olsaydım toplamda bş 150 tl daha uygun olurdu ama sony garantili olmazdı. ;)

Bu gibi işlerde aceleciiyimdir. Karar verdiğim gün o makineyi veya tel i elimde görmekk isterim :)))

Psikolojim bu şekildeydi pazar günü:))

Ben de geçen yıla kadar aynen böyleydim. Ama duruldum artık. Bir de çok oyun oynayan biri değilim ama PS4 çok güzel makina her türlü alacağım. Sony garantili cihaz bakıyorum ben de. En düşük ne kadar bulabilirim diye yani. Gebze'de oturuyorum , umarım güzel bir kampanya yakalarım.

Killzone yerine Infamous olsa daha bi tatlı olurmuş

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Dostum burasi fiyat tartisma konusu değil konuyu kirletme

• Arkadaşlar meraba..İzmitte oturuyorum ...Elimde Cod ghost var Killzone Shadow Fall alıyorum ilgilenenler bana ulaşsın
  • 2. bölge thief var elimde. izmit yada adapazarı merkezden değişmek isteyen pm atabilir. Fifa14,Tomb Raider, BF4,Killzone. harici oyunlarla takas olur.
  • Arkadaşlar Elimde AC Black Flag ve Killzone Shadowfall Türkçe versiyonu var. Takas yapmayı düşünüyorum İnfamous second son türkçe ve Watch Dogs ile takas olur. İzmit Civarı ilgilenen arkadaşlar varsa pm.

birde burayı biraz daha hareketlendirelim artık arkadaşlar ben yeni gördüm konuyu :) ps4 oyunları artık gelmeye başladı yavaş yavaş..
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    elimde thief var takas dusunursen edebılırız kardesım
    @Return Zuha
  • satilik wolfenstein ps4 70tl
  • 2. el last of us satan var mı ps4 için?
  • zedge08 kullanıcısına yanıt
    Ben de var 2. Bolge

• quote:

Orijinalden alıntı: MicMac1905

Ben de var 2. Bolge

pm attım
  • satilik wolfenstein 60 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 30 Eylül 2014; 12:54:06 >
  • Bende geldim arkadaslar psn hesabi almam lazim Zuha senin kartla alalim kardesim 😆

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

satilik wolfenstein 60 lira

Dostum killzone Ile takas olur mu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.