Şimdi Ara

izmitte yapılabilecek sosyal aktiviteler ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu sene kocaeli üniversitesini kazandım ,ugmb okuyorum fakültem ana kampüsten çok farklı bir yerde çok asosyal kalıyorum ,üniversite hayatından beklentilerimin hiç biri karşılanmadı ,mecbur okucaz artık merkezde kalıyorum izmitte vakit geçirebileceğim sosyal aktiviteler yada o tarz bir seyler var mı seneler iboş geçirmek istemiyorum

• Seka park

41 burda

Ncity

Outlet center

Arasta park

Kartepeye kar yagmistir oraya cikabilirsin hafta sonu ama kolunu bacagini kirma

Masukiyeye gidip kahvalti edebilirsin kartepenin altinda mis gibi temiz buz gibi hava

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

Seka park

41 burda

Ncity

Outlet center

Arasta park

Kartepeye kar yagmistir oraya cikabilirsin hafta sonu ama kolunu bacagini kirma

Masukiyeye gidip kahvalti edebilirsin kartepenin altinda mis gibi temiz buz gibi hava

maşukiye gittim gerçekten güzel yer temiz hava ,kartepe daha nasip olmadı, hocam avmlerde yapcak bir sey bulamıyorum hocam arada sinema belki onun dışında belkide arkadaşlarımdan dolayı öyle görüyorum
  • yusuf brah Y kullanıcısına yanıt
    Avmler zaten para tuzagi merkezde olduklari icin yazdim. Sekaya gidip yuruyebilirsiniz yani kocaeli sakin sehirdir pek bir numarasi yok. Golcuge degirmendereye gecersiniz belki vapurla falan o da olabilir e o tarafla ilgili pek bilgim yok. Yazlari kerpe kumcagiz kefkene denize gidebilirsiniz, koyleri guzeldir kandiranin. Ek olarak tiyatrolar olur onlara gidebilirsiniz halk egitim merkezinde veya 50.yil ilkogretim okulunun orda. Belsa plazada internet cafeler var orda takilabilirsiniz ama dikkat edin belali yer biraz fazla goz temasi kurmayin o tiplerle. Yeni cuma caminin alt tarafinda kafeler falan var ogrenciler orada takilir genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Sevdamız Türkiye -- 20 Aralık 2017; 1:53:58 >
  • quote:

Avmler zaten para tuzagi merkezde olduklari icin yazdim. Sekaya gidip yuruyebilirsiniz yani kocaeli sakin sehirdir pek bir numarasi yok. Golcuge degirmendereye gecersiniz belki vapurla falan o da olabilir e o tarafla ilgili pek bilgim yok. Yazlari kerpe kumcagiz kefkene denize gidebilirsiniz, koyleri guzeldir kandiranin. Ek olarak tiyatrolar olur onlara gidebilirsiniz halk egitim merkezinde veya 50.yil ilkogretim okulunun orda. Belsa plazada internet cafe var orda takilabilirsiniz ama dikkat edin belali yer biraz fazla goz temasi kurmayin o tiplerle.

gecen yaz kandıranın bağırkan diye adlı köyüne kampa gitmiştim güzel yerler var dediğiniz gibi genç tayfanın takıldığı yerler lazım hocam çok saolun teşekkürler
  • yusuf brah Y kullanıcısına yanıt
    Mesaji editledim en sondakini. Yeni cuma camini alt tarafinda ogrenciler takilir kucuk bir sokakta cafeler var ps oynanacak bir yer var gorursunuz zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Mesaji editledim en sondakini. Yeni cuma camini alt tarafinda ogrenciler takilir kucuk bir sokakta cafeler var ps oynanacak bir yer var gorursunuz zaten.

kafeler sokağının yanından geçtim geçen gitmek nasip olmadı daha orayıda denerim saolun
  • Hangi bölüm okuyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

Hangi bölüm okuyorsunuz ?

uçak gövde motor bakım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf brah

quote:

uçak gövde motor bakım

bende dgs ile uçak elektrik elektroniğe geçmeyi düşünüyorum varmı bölüm hakkında bilgin
  • birkça izmite gittim ama nedense pekte eğlenceli bir şehir havası alamadım
    fethiye caddesi meşhur galiba ne bileyim pekte sarmadı kafeleri bol bir memleket gibi
  • quote:

quote:

quote:

uçak gövde motor bakım

bende dgs ile uçak elektrik elektroniğe geçmeyi düşünüyorum varmı bölüm hakkında bilgin

suan ne okuyorsun uçak teknolojisi mi ?, söyle söyleyim uçak elektrik avyonik diye geçer 4 senelik bir okul kocaeli 3 sene okuldasın son sene thy de staj yapıyorsun bir sene bu bölümlerde ingilizce çok lazım haberin olsun iş hayatında teknisyen işi yapıyorsun mühendis hayellerin olmasın maaş olarak tatmin edicidir kocaelinin hocaları iyi ama kampüs köy gibi yerde haberin olsun kayseri ve eskisehirdede var bu bölümler eskisehiri kazanmaya bak derim uçak gövde okuyorum bizim bölümüde dgsle gelenler var sorun varsa sor

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

birkça izmite gittim ama nedense pekte eğlenceli bir şehir havası alamadım
    fethiye caddesi meşhur galiba ne bileyim pekte sarmadı kafeleri bol bir memleket gibi

hocam şehir güzel aslındada ben dışardan geldiğim için ortamım flan yok ondan biraz sıkıcı geliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

uçak gövde motor bakım

suan ne okuyorsun uçak teknolojisi mi ?, söyle söyleyim uçak elektrik avyonik diye geçer 4 senelik bir okul kocaeli 3 sene okuldasın son sene thy de staj yapıyorsun bir sene bu bölümlerde ingilizce çok lazım haberin olsun iş hayatında teknisyen işi yapıyorsun mühendis hayellerin olmasın maaş olarak tatmin edicidir kocaelinin hocaları iyi ama kampüs köy gibi yerde haberin olsun kayseri ve eskisehirdede var bu bölümler eskisehiri kazanmaya bak derim uçak gövde okuyorum bizim bölümüde dgsle gelenler var sorun varsa sor

ben saüden elektronik mezunuyum bilgi için teşekkürler

• quote:

quote:

hocam şehir güzel aslındada ben dışardan geldiğim için ortamım flan yok ondan biraz sıkıcı geliyor

ortamı okulunda yaparsın zaten birazcık girişken ol sınfındakilerle muhabbet başlat sonra zincir şeklinde ortamın olur
    yani ortam olayı basit zaten eğlence mekanları nasıl pek bilemem ama kafeleri bayaca var ortam yaparsın yani kasma yeter
  • quote:

quote:

quote:

ortamı okulunda yaparsın zaten birazcık girişken ol sınfındakilerle muhabbet başlat sonra zincir şeklinde ortamın olur
    yani ortam olayı basit zaten eğlence mekanları nasıl pek bilemem ama kafeleri bayaca var ortam yaparsın yani kasma yeter

sınıf full erkek hocam erkek ortamında sıkıntı yok zaten :) ilk senemiz olduğu içinde olabilir gerçi saolun

• Orduevi'nde Kocaeli Bilim Merkezi var, Arkeoloji Müzesi var, Fuar var ama yaza doğru açılır, çarşıda cafeler felan var, Seka park var ve avmler de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.