Şimdi Ara

dershane vs kütüphane+youtube+kurumda deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ikinci mezuna kalacağım ve dershaneye gitmek istemiyorum ama ailem dershaneye git seneye sınav sonuçları açıklanınca keşke dershaneye gitseydim deme diyorlar

onlar öyle deyince aklım karışıyor

• dershane = pişmanlık

• Hocam 12. Sinif ve ilk mezun sonuclariniz nedir acaba , isterseniz ozelden de atabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dershaneyi tavsiye etmem.Zaman kaybidir.Bana da gecen sene oyle diyorlardi seneye bu zamanlar gitmezsen pisman olursun uzulursun vb seyler soylediler.Evet pisman oldum ancak gittigim icin pisman oldum.Dershane zaman kaybidir.Ben gittiigim icin pismanim keske gitmeseydim diyorum.Bence sadece deneme icin gidilmedi.Onun disinda hic gerek yok.Veliler dershaneyi cok onemsiyor bir turlu anlayabilmis degilim sanirim eski mantikla dusunuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane disiplin ve konu tekrarı sağlar.Bu ikisini tek başıma başaramam diyorsanız dershane,başarabilirim diyorsanız kurumda deneme+kütüphane öneririm.

• hem dershaneyi istemiyom hem de irademin çok fazla güçlü olduğunu düşünmüyom napcam ben

• Dershane boş iştir. Ona buna takılır makara yaparsanız tten Yersiniz. Oturun evde 1 sene asosyal olun şişman olun yazın spor falan halledersiniz. Eve kapanıp hayvan gibi ders çalışın ya da kütüphane işte her neyse. Youtube yeter de artar. Böyle yapmadığım için çok pişmanım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ve ders
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi çalışma haritasını kendi çıkaran, kendi yağıyla kavrulan, kendini en iyi kendi tanıyan adam dershane bebelerine tur bindirir tur.

• dershane+youtube yapicam ilk mezunum,gözlemlerime göre ortalama veya kötü ögrenciler icin dershane cehennem,ortanın üstü ögrenciler zaten dershanenin reklami olcagi icin ilgi alaka güzel hocalar onlarda

ben süreklilik ve rekabet icin gidicem cevremde rekabet edicegim adam yok

• cidden böyle, bizimkiler hangi akrabayla karşılaşıp benim hakkımda konuşsa üniversiteye hazırlanıyor, DERSHANEYE GIDIYOR!! gibi gereksiz abartmalarla süslüyorlar dershaneyi ne gibi bir etkisi olduğunu düşünüyorlar cok merak ediyorum

• 10 sene önce dershaneye gitseniz neyse de artık teknoloji çağındayız. 1212313 tane youtube'de ders anlatan hoca var.

• Sakın gitme , ben gitmedim ve fena olmayan bir sıralama yaptım. Mezuna kalsam daha iyi bir sıralama yapacağıma eminim ama psikolojik olarak pek iyi değilim. Bana dershanesiz olmaz diyenler şimdi tercihlerime karışmaya kalkıyorlar. Ailen harici kimsenin görüşlerini aşırı önemseme, ailene de güzel bir dille açıkla. Emin ol iyi bir sıralama yaptığında ekstra mutlu olacaklar, disiplinini kur ve çalış.

• kendini geçmişte disiplin edip sıkıntıda olduğunda süreci yönetebilecek yeterlikte değilsen dershane tabiki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.