Muslera= istiyosa 10 gol yesin sonuçta adam tatlı la seviyorum ben onu :D Eboue= asıl mevkisindemıydı bilmiyorumda eboue çok mutlu ve çok istekliydi bu maçta. sevindim birini kazandığımız için. G.Zan= "acaba sorun servette mi " dedirtti. çok uyumluydu urfayla Urfa = Hatasını görmedim ben, yada varsada kaçırmışımdır. Hakan = Baltadan beklenmiyen bir oyun. İleri çok destek verdi.(hepsinde batırmış olsada istekliydi) Melo= Melo adam melo! 10m degıl 20m euro yu hakeden topçu. hem oyun kuruyor hem gol atıyor hem def. yapıyor. daha ne olsun? Selçuk= daha etkili olucak ilerde. bu maçta çok görmedim kendisini Kazma = pardon kazım. o kadar gereksizki. Samsunspor maçında bile sayesinde 1 kişi eksik oynamış gibi olduk. Sabri= Ft yi yine deli etti. yeter be sabri. ama takımın en isteklilerindendi diyebilirim. spikerde farketmıştı bunu. Riera= adaptasyon süreci. ilk maçıydı şans verilmeli daha. çok bişey yapmadı oda. isteklimiydi? bilemedim vallaha Baros= deli etti sırf yaşattığı mutluluklar için bişey demicem başka.
değişikler kaçıncı dk da yapıldı bilmiyorum fakat Fatih Terim oyunu gerçkten mükemmel okudu.
Eboue sakatlandı, sabriyi beke Engini Ortaya aldı Baros bi halt yapamadı Sercanı aldı. Kazım her zamanki gibiydi daha 10 dayken anlamalıydı bi halt beceremiyeceğini. keşke daha erken alsaydı Elmanderi.
Engin= Sercana mükemmel bir pasını hatırlıyorum olumlu olarak. ama sercanın acemiliği= gol yok Sercan= Oyuna girince haraket getirdi biraz da olsa. kendini kanıtlamak istiyor. Elmander= What a glorius goal!!! o bence bizim yeni KRAL'ımız olucak yakında.
yaş kaç ?
Yav sabri zaten bek oynadı Eboue orta sahada sabri'nin yerinde oynamaya çalıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Yav sabri zaten bek oynadı Eboue orta sahada sabri'nin yerinde oynamaya çalıştı
Önce şunu onaylayalım beyler Sabri reyizin tam olarak bir mevkisi olmadığına inanıyorum ben
Sabri bu takımın jokeride sağ bek oynamaya çalıştı koca maç
bölümden soğumaya başladım..
Sabriyle Eboue'nin yerlerini karıştırdım diye mi böyle yorumları hakettim. Yapmayın etmeyin
Sabri bastan sona bek oynadi eboue ortada oynadi. Ben yazdiklarina kismen katiliyorum baros olayi haric
Arkadaş, yaşı küçük olabilir kendince maçı yorumlamış gayet güzel beğenirsiniz beğenmezsiniz fikirleridir ama benim anlamadığım buraya yazan diğer 3-5 mesajlı kardeşlerimiz. Böyle saçmasapan aşağılamalarla kendinizi ispat edemezsiniz. Forumun seviyesini düşürmeyin..
quote:
Orijinalden alıntı: quatroxx
Arkadaş, yaşı küçük olabilir kendince maçı yorumlamış gayet güzel beğenirsiniz beğenmezsiniz fikirleridir ama benim anlamadığım buraya yazan diğer 3-5 mesajlı kardeşlerimiz. Böyle saçmasapan aşağılamalarla kendinizi ispat edemezsiniz. Forumun seviyesini düşürmeyin..
+1 istediğinizi bloklarsınız karşıdakini küçük düşürme çabası nedir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme