Şimdi Ara

iZombie (2015- ) | The CW | 5. Sezon Onaylandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
6
Favori
9.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.bölümü şimdi bitirdim ilk 2 bölümdeki tatı alamadım yinede fena değildi en azından eğlenceli farklı bir dizi.
  • dizi gayet eğlenceli beyini yedikten sonra kişinin psikolojisi duyguları kendine geçmesi olayı güzel işleniyor umarım 2 3 sezon sürer
  • Kız için izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıla sıkıla bitirdim diğer iki bölümü de sildim benden bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi daha izlemedim fakat konusu bana, warm bodies filmini hatırlattı.Yoksa buradan mı esinlenmişler?
  • Fena değildi yine. tam çerezlik dizi olarak gidiyor, fazlasını da beklemiyorum bozmasin yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Nisan 2015; 23:17:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Fena değildi yine. tam çerezlik dizi olarak gidiyor, fazlasını da beklemiyorum bozmasin yeter

Rezalet yani

• Bence güzel ya hani o kadar ahım şahım değil ama cidden izlettiriyor kendisini.
  • 3. ve 4. bölümü ard arda izledim az önce . Dizi mükemmel değil ama izlenmeyecek gibi de değil , fazla sıkılmadan izliyorum ben
  • i know kung fu

soh sahnede liv'in bir yerinin kanamamasından kimse şüphelenmedi
  • En son 4. bölümü izledim.Her hafta heyecanla bekliyorum diyemem ama seviyorum diziyi.Polisiye ve fantastik karışımı olduğu için sanırım.
  • ilk bölümü izledim. ehh işte. bir kaç bölüm daha bakarım. sonrasına bakarız tamam mı devam mı diye.
  • Bu akşam boş zamanda 3. ve 4. bölümü arka arkaya izledim.. Dizi ne iyi ne kötü hala kaliteli bi seviyeye çikmiş değil.. Olsada olur olmasada olur seviyesinde, Tamamen izleyecek bişiy yok bari bunla zaman geçireyim denecek bi dizi.. İzlediğim takip ettiğim bi kaç dizi olsa yüzüne bile bakmam dizinin.. Tek temennim bu haftaki bölümden sonra dizinin kalitesini arttirmasi yoksa zaten 10 bölümlük anlaşmalari var dizi iptal olacak gidecek..

Bu yazacaklarim Spoiler falan DEĞİL, kendi düşüncelerim falan filan ama ben yinede Spoiler içine alayim okuyun..

Şunu net olarak söyleyeyim Blaine'li sahneler o kadar zorlama o kadar sıkıcı ki cidden diyorum diziyi ilerletesim geliyo.. Çok zorlama çok sıkıcı blaine karakteri ve o sahneler.. Diziyi daha çok şu şekilde ilerletseler süper olurdu Müdavimi olur daha hevesle izlerim.. Mesela Diziyi olasi bi saçma salak zombi savaşina gidiyormuş gibi değilde, Liv'i sürekli polisiye olaylari davalari çözmeye çalişmasi, Diziyi biraz daha Polisiye bi hale soksalar iyi olurdu.. İlk 2 bölüm bunu iyi yaptilar ama son 2 bölümde dizi bundan siyrilmaya çalişiyorlar.. Aslinda ellerinde çok güzel bi malzeme var yapimcilarin ama nedense tam potansiyeline çikarmiyolar veya çikaramiyolar.. Buda diziyi izlerken çoğu yerde benim gibilerin sıkılmasina sebep oluyo.. Daha çok polisiye işlere girilmeli.. Mesela 3. bölümde karakterlerin cinayeti çözerken ki ilerleyişleri ve olaydaki ayrintilari ortaya çikarişlari, bunuda ekrana yansitabilmeleri iyiydi.. Bunun gibi şeyler yapilmali.. Yani höhöhöhöh ben zombiyim beyin yerim höhöhöhöh falan Olmamali.. Haa demişken, Artik şu beyin yemeyi gözümüze gözümüze sokmamalilar.. Tamam anladik bunu yapmak dizinin olayida bu kadar çok kez göstermeleri gerekmez.. Umarim dizi bu haftadan itibaren yükselişe geçer, Güzel bölümler gelmeye başlarda PC'de arşiv yaptiğima değer yoksa güzelim klasörü ve diziyi silip atmak zorunda kalicam.. Dizi'de keşke Blaine karakteri ve onu içeren ayrintilar olmasaydi dizi daha güzel olurdu bence.. Şimdi yapimcilar dizi Liv ve Polisiye içeren bi ağirlik verseler yanlarinda Blaine ve saçma olaylari kalacak olmayacak.. Blaine'i bi kesik atip diziden öteleseler hiç olmayacak bu sefer başkalari böyle bi insan vardi ne oldu diyecek.. Yapimcilar bence bazi şeyleri ufak ufak ellerine bulaştirdilar şimdide düzeltmeye çalişiyolar... Hee şunuda diyebiliriz, ulan daha 4. bölümdeyiz bi duralim hele, Aynen ama şimdiden bi karişiklik var izleyiciyi sıkan.. Buna bi çözüm bulmalari lazim.. Her neyse düzelirse bazi şeyler, Malzeme iyi.. Dizi akar gider ama bu haliyle Orta seviye bi halde gidiyor.. İlerleyen günlerde diziye daha çok zombi katilacak bence...

5. bölümde Merlin'in Arthur'unu göreceğiz.. Fragmandan anladiğim Liv biraz kendine geliyo, çevresine adapte olmasi falan güzel..

• 1*5
    Yavaş yavaş diğer zombileri görmeye başladık , biz tek sanıyoduk Liv'i , meğer herkes gizli zombiymiş
    Genel olarak eğlenceli sıkmayan bi bölümdü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalite sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi aynı seviyede devam ediyor, biraz aksiyon gelse fena olmaz

blaine'in neler yaptığını öğrendiler sonunda, işler kızışacak gibi
  • zombi kızımız masters of sex te de oynamış. Etkisi olmuş sanki
  • fareleri zombi mi yaptı noldu ya
  • ikinci sezon onayını aldı ilginç

• çok iyi değil ama çok eğlenceli bence kızın mimikleri yeter
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.