Şimdi Ara

iZombie (2015- ) | The CW | 5. Sezon Onaylandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
6
Favori
9.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanında çalıştıgı eleman hemen öğrendi zombi oldugunu. Bence hemen öğrenmemeliydi
  • Bu dizi sektörü son yıllarda ne kadar büyüdü değil mi??

Saçma sapan diziler bile izleniyor çünkü çok kolay tüketim oluyor artık.

Acaba bütçeler ne alemde??

Orta halli bi dizi çekmek ne kadara patlar acaba

• Madem beyin yiyerek anıları yakalayabiliyor, kızın zombi tarafından öldürüldüğünü nasıl anladı ki? Zaten zombi öldürdüğü an direk beyni yer
  • iZombie - 1. Sezon 3. Bölüm / Yok Edici - Tanıtım [HD]
  • Blue Dragon Ready kullanıcısına yanıt
    yiyemeden kaçmıştır belki siren seslerini duyunca kaçtı büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 25 Mart 2015; 12:35:54 >
  • Acı yiyerek yemeklerin tatlarını alabilme muhabbetini başka bir yerden hatırlıyor gibiyim ama nereden hatırladığımı çıkaramadım.
  • Akşam gördüm ilk bölümü indirdim az önce izledim ilginç eğlenceli bir dizi olmuş geceleri geç yattığım için uykum yokken iznebilir dizi sıkmadan.
  • İlk bölümü izledim devam edermiyim bilmiyorum, başrol oyuncusu kız o kadar çekici olmasa hiç izlenmezdi zaten o kurtarıyor
  • 2. Bölümüde bugun izledim..

Açikçasi Dizi hiç sarmadi beni saçma sapan şeylerle 2.bölümüde geçirdiler..
    Zombi kankasida çikti ortaya, Bu kendi zombilerini yaratip kendini şehrin Babasi rolune sokmaya çalişacak falan filan bu kizda onu engellemeye falan çok sıkıcı.. Yinede ilk bölümden sonra en az 5-6.bölüme kadar izlicem demiştim, ama bu dizi İptal olur şimdiden belli...
  • TWD izledik de ne oldu? Şahsen ben Lost mağduru birisi olarak TWD'i bıraktım. Çünkü iyice mantara bağladı. Bir beklentiye girilmedek izlenilebilecek, bence eğlenceli bir dizi olmuş. Çerezlik olarak izleniyor.
  • Dünyayı ele geçircek adam...insanları zombiye dönülüştürüp ordu kracak kendine wampire diarisdeki vampir amcamız elenanın babası bu sefer kötü zombi olmuş.Heyecan katmışlar 2.bölümden itibaren iyi olmuş yoksa sıkıcı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 26 Mart 2015; 16:28:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diziyi izlerken vakit çabuk geçiyor ya. Özellikle şu cinayetlerde dedektifle birlikteyken vakit su gibi geçiyor.
  • Arkadaş bu diziyi nasıl izliyorsunuz komedi karışık tarzda bir şey bende bir bakıcam o kadar çok dizi varki çerezlik bile tırsıyor insan.
  • fena değil bence dizi, sıkmadan izletiyor kendini.

• farklı tarzda bir zombi dizisi diye beğenmiştim ama tahmin edilebilir klasik bölümler olacak gibi, ikinci bölüm zaman kaybı gibime geldi bir kaç bölüm daha izlerim herhalde aynı şekildeyse bırakırım. diğer zombi eleman para için milleti zombiye dönüştürmesi ne kadar saçma yav zaten zombi powerla istediğin kişiyi soyabilirsin belki kendisine zombi ordusu falan düşünüyordur yoksa çok saçma.

• güzel dizi tıpkı başroldeki hanım kızımız gibi
  • Dizi cok hosuma gitti, oyle boyoe degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

fena değil bence dizi, sıkmadan izletiyor kendini.

Olm sen ne ara 10k mesaj yaptın
  • İlk bölümü indirdim bakalım. İzleyelim sonra editler görüşlerimizi paylaşırız. Genel olarak beğenilmiş ama bakalım..

• marcyi salacaktın tüm şehir marcy gibi alt sınıf düşünemeyen zombi olacaktı ve sınırlı üst sınıf olacaktı.Böyle sıkıyor :)the strain gibi istiyoruzz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.