Şimdi Ara

J.R.R Tolkien Club. ( SİNEMA ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞINDA ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
4
Favori
13.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Poster için saolasın hocam , işime yarayabilir

Rica ederim. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de eklerseniz sevinirim.
  • Ekleriz hocam , ne demek Yalnız yazar yaşayan yazar değil ki şu tarihte kitabı çıkıyor diye konuşalım Sanırım oğlu babasın'dan kalan yazıları derleyip , toplayıp kitap haline getirecek diye duydum ama ...
  • ekler misin?

tarihin en büyük fantastik kitap yazarıdır kendileri
  • Hobbit kitabını alıp okuyacağım.Yorumlarınız neler?
  • quote:

Orijinalden Lıntı : cazador1453

Hobbit kitabını alıp okuyacağım.Yorumlarınız neler?

Daha önce Tolkien okumadıysan Yüzüklerin efendisi serisine güzel bir başlangıç yapmış olursun Çok akıcı kitap , pişman olmazsın emin ol , bu kadar insan yaılıyor olamaz değil mi ?
  • Üniversite sınavı geçtikten sonra, J.R.R Tolkien in tüm kitaplarını 3 ay içinde bitirmeyi planlıyorum. Kendisi öldükten sonra oğlunun tamamladığı kitabı da feci derecede merak ediyorum.

edit :A Moonwalker e teşekkürler yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 30 Ağustos 2012; 23:47:17 >
  • hocam ben nicki degistimde listedende degistirirsen iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden Alıntı :

Üniversite sınavı geçtikten sonra, J.R.R Tolkien in tüm kitaplarını 3 ay içinde bitirmeyi planlıyorum. Kendisi öldükten sonra kardeşinin tamamladığı kitabı da feci derecede merak ediyorum.

Öyle bir kitabın varlığından haberim yoktu , yuh bana

quote:

Orijinalden Alıntı :

hocam ben nicki degistimde listedende degistirirsen iyi olur

Değiştirdim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ftkonline

Üniversite sınavı geçtikten sonra, J.R.R Tolkien in tüm kitaplarını 3 ay içinde bitirmeyi planlıyorum. Kendisi öldükten sonra kardeşinin tamamladığı kitabı da feci derecede merak ediyorum.

hocam kardesi degilde oglu olmasin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yarin tehlikeli diyardan öyküleri almayi dusunuyorum sizce nasil hobbit yada 3leme kadar suruklermi :D edit:beyler yada yuzuk kardesliginimi alsam ananemdeyim acayip sıkılıyorum laptopun sarj yerinde bir sorun var serviste oyunda oyniyamiyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioheadTR -- 31 Ağustos 2012; 14:30:53 >
  • benide ekleyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekulac

Beyler yarin tehlikeli diyardan öyküleri almayi dusunuyorum sizce nasil hobbit yada 3leme kadar suruklermi :D edit:beyler yada yuzuk kardesliginimi alsam ananemdeyim acayip sıkılıyorum laptopun sarj yerinde bir sorun var serviste oyunda oyniyamiyorum ...

Bence Yuzuk Kardesligini al.

• Beklenen kitap geldi !

Arka Kapak

'' Bitmemiş Öyküler, Tolkien'in Orta-Dünya efsanesinin çok önemli bir parçasıdır. Özellikle Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion ve Hobbit kitaplarını okuyan Tolkien hayranlarının dikkatini çekecek bu kapsamlı çalışma, yazarın yaşarken tamamlayamadığı ama oğlu Christopher Tolkien'in kendi notlarıyla sunduğu bir eser.

Bitmemiş Öyküler, Orta-Dünya'nın Birinci Çağı ile Yüzük Savaşı'nın sona erişi arasındaki zamana ait öyküleri kapsıyor. Çöküşü öncesindeki uzun çağlardan Númenor hakkında günümüze kalabilen tek öykünün yanı sıra, Palantíri ve Amroth Efsanesi de yine Bitmemiş Öyküler arasında anlatılıyor. ''

• Liste yaparsan ekle

• Beni de ekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Hobbit kitabını alıp okuyacağım.Yorumlarınız neler?

Bence Tolkien okumaya başlıyacaksan Hobbit ile başla şuan okuyorum ama ilk bunu okumadığa pişmanım

• Beyler Hurin'in Çocukları'ndan poster mi çıkıyordu ya? Ciltli aldım ama poster falan yoktu valla ulan D&R.
    Bu arada beni de ekleyebilirsiniz, şu an Silmarillion okuyorum ve bayıldım. Özellikle ilk başlar mensur şiir gibi, çeviri de gayet iyi.

Bu arada Roverandom neden LotR okuma sırasında onu anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 13 Kasım 2012; 20:00:29 >
  • quote:

Orijinalden Alıntı :GencayA

Beyler Hurin'in Çocukları'ndan poster mi çıkıyordu ya? Ciltli aldım ama poster falan yoktu valla ulan D&R
    Bu arada beni de ekleyebilirsiniz, şu an Silmarillion okuyorum ve bayıldım. Özellikle ilk başlar mensur şiir gibi, çeviri de gayet iyi.

Bu arada Roverandom neden LotR okuma sırasında onu anlayamadım.

Poster konusunda bir bilgim yok , benimkinden de çıkmamıştı poster . Ayrıca Rovenradom yüzüklerin efendisiyle bağlantısı var . Kitabı okumadım ama okuyanlardan öyle duydum .
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.