Şimdi Ara

J4KKAS SADECE HECKLENDİ !! :((((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtazaa

beyler ŞEN KAFE ANKARADA ORDAN PREMİUM ALDIM ORDA PREMİUM BRONZE BİRAZ PAHALI 20 YTL AMA SOYULUNCA VE HECKLENINCE BUTUN ITEMLERLE CHARI GERİ ALABILIYORSUN cok arkadas aldı kesn kağıdını bulamadım ancak aldıgım tarihi bılıyorm ordan liste halınde hangı tarihde ne alınmsı butun kesn numaraları kayıtlı yarın oraya gıdıp halletmeye calısıcam ıns olur ...

1) rollback de ancak bütün itemlerle char geri alınırdı.. dı diyorum artık rolback den eser yok
    2) 20 ytl bronze fiyatıdır.. bronze üyeliğe kimse rolback yapmaz zaten
    3) olabilecek en güzel ingilizce ve kesn belgeleri ile 400ytl lik itemden geriye sadece +3 complete set +5 elixir aldım..
    4) reklam yaptığını düşünmüyorum ama yapıyosanda millet 3 - 5 fazla verip charı soyulduğunda tekrar itemini alamazsa sen yalancı çıkarsın.

• geçmiş olsun kardes herşey bir yan a ama flame shardın yanması çok kötü olmuş valla bende üzüldüm geçmiş olsun adiler yakmışlar demekki shardı tüm itemler gelir ama o gelmez acaba ticket atıp sürekli en azından onun geri gelmesi açısından bişiler yapabilirlermi yapmazlarsa ayıp zaten ama dene ticket at belki bi şans
  • gecmis olsun pek sanmiyorum trade hack ile olduguna.

genelde arkadas cevresi ve trojan/keylogger gibi faktörler etkili bu gibi olaylarda.
  • tühh ya nazar ettiler güzelim J4KKAS'ı geçmiş olsun ben trade hack olduğuna inanıyorum çünkü bende çok sağlam itemlerimi kaybettim charı yeni açtım attım itemleri charı yeni toplam 50-60 kişiyle tradeleştim sabah girdiğimde bişe yoktu charın açılma tarihi sadece saatlerdi 1.5milyarlık item wardı charda ticaret işine girdik tabi kaptırdık
  • trade hack le char gittiği nerde görülmüştür... başka bir nedenden charın gitmiştir dostum

geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikayeci51

flame sahrdınımı çaldılar

• cenix.exe die bi program yapılıo die biliorum
    fakat bu program çok pahalı yaklasık 400 $
    ve herhangi bedava bi betası felan da yok
    kesin bi bilgim yok belki de hepsi yalan...
  • Yazik Olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxIKaaNIxx

yazık 1-2 gün önce 70 shardnı basmıştın sonra char resimlerini koyuyuodun yazık üzüldüm geçmiş olsun bu oyun yalan 3-4 sene emek 1 saatte gidiyo

1 saatte mi
  • belki adam chara cöktü name of daggeri +7 yaptı :S belli olmaz ezık bı char acıp pm atıcam :/
  • geçmiş olsun üzüldüm.
  • +1
  • adam m1 de benim charımla online ya :(((
  • inanmıyorsunuz ama TRADE HACK WAR!!!!
    şu lanet exblgide detaylı bir biçimde acıklıyorlardı
    dosyası bile wardı
  • Trade hack eskiden vardı ve yaygındı. Trade halinde iken itemin alışveriş için ip alışverişi gerekiyordu ve bunu keşvedenler ip ni almanın bir yolunu buldular böylece senin pc'ne sızmış oluyorlardı.Sonra ise keyloger'i pc'nde bir yere sakladıktan sonra şifreni yazman için bekliyorlardı.

Fire Drake'den sonra bu ip alışverişi olayı kalktı.Şuan nasıl trade'den hackliyorlar bilmiyorum.

bazı arkdaşalarda trade hack değildir keyloger'dir diye yazmışlar.Adamlar zaten trade hackden değil keyloger ile şifreni alıyorlar. Trade ile ip ni alıyorlar pc'ne sızıp keylogger'i kurmak için.
  • adam charımla online 750 ytl istiyor chara itemlar ustunde charın nerde oldugunu bulup adamı bı guzel edecem bu kesin !!
  • Uff yaa yazık wallahi benim de k.e zamanında carım soyulmustu fazla item olmamasına rağman cok üzülmüstüm
  • g. olsun

trade hack diye birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtazaa

adam charımla online 750 ytl istiyor chara itemlar ustunde charın nerde oldugunu bulup adamı bı guzel edecem bu kesin !!

e bu resmen hırsız ha banka soymuş ha char böylelerine bişeler yapmak lazım (sölemiyim uyarı almakla kalmaz kara listeye girerim)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.