Şimdi Ara

J7 prime (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
8.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: askarali

bu telefon bu fiyata amoled ekranla gelseydi satış rekoru kırardı kesinlikle..eldeki hissiyatı iphonedan bile ileride..donanımıda çok güzel..ama ekran çoğu kişi için engel olacaktır..

Haklısın keşke amoled olsaydı ama yinede satıyor anlamış değilim, sadece 1 adet kalmış bayide, onuda son olarak ben aldım.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    illaki satacaktır canım üzerinde samsung yazması yeter çoğu kişi için :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jinyeong J kullanıcısına yanıt
    Tabiki çok satacak çünkü birçok insan 4500 TL lik iphonelar dahil performan değil şekil,gösteriş için alıyor telefonu , e şimdi Prime da disardan bakıtn mı kasa, gorunus olarak amiral gemisi albenisi var. O yuzden performanstır, ekrandır sorgulamayacak olup alacak cok insan olacaktır.
  • Ben bu telefonu almayı düşünüyorum. Donmasin kasmasin yeter. Ekran kaliteside çok kötü değildir herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilberzuleyha

Ben bu telefonu almayı düşünüyorum. Donmasin kasmasin yeter. Ekran kaliteside çok kötü değildir herhalde

kasma donma hiç yok. kullanmadığım uygulamaları devre dışı bırakıyorum hep. şu anda boş ram 1.1 . ekran kalitesi sandığımdan çok iyi çıktı. parmak izi ile 1 saniyede ana sayfa karşında.

Herkes çok kotulemis ekrani. Daha önce amoled kullanmadım. Ama üzerindeki ekran tft lcd olsada 401 ppi sayesinde keskin olduğunu düşünüyorum. Birkaç gün içerisinde alacağım. Gerçekten memnun musunuz ? Herhangi bir takılma uygulamaların geç acilmasi gibi problemler yaşıyor musunuz ? Yardımcı olursanız sevinirim

• dilberzuleyha D kullanıcısına yanıt
    üstad keskinlikle alakalı bir sorun yok zaten..renklerde ve görüş açısı sıkıntılı sadece..bunun haricinde ben performans sıkıntısı yaşayacağını düşünmüyorum..yeni nesil exynos işlemci var üzerinde..14nm teknolojisinde üretilmiş artı olarak 3gb ramle birlikte günlük işlerde yeterli olır zaten..geekbench 4'te 3100 civarı..antutuda 46 bin civarı skorlar alıyor ki bunlarda orta seviye için normal..

• Ekran çok mu kötü ?

• bana göre kötü tabiki..yani ips cihazlara gözümüz alıştı ama tft çok kötü alışılacak gibide değil..
     J7 prime

soldaki prime sağdaki j7 2016..şimdi bu ekrana güzel dersek yorumları okuyup güvenip alacak insanlara ayıp etmiş oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CF12F62C -- 1 Kasım 2016; 22:18:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askarali

bana göre kötü tabiki..yani ips cihazlara gözümüz alıştı ama tft çok kötü alışılacak gibide değil..
     J7 prime

soldaki prime sağdaki j7 2016..şimdi bu ekrana güzel dersek yorumları okuyup güvenip alacak insanlara ayıp etmiş oluruz..

Valla ben memnunum, ekranı burdaki gibi ama ben alıştım, performansı çok iyi, zaten ben ekran felan kafaya takmıyorum..

zaten önemli olan mutlu olmaktır üstadım..keşke herkes elindeki cihazla mutlu olsa..şunuda söylemek lazım bu cihaz bu donanıma göre amoled olsa belkide 1500 olacaktı fiyatı belkide 1700 olurdu..o yüzden güle güle kullan tadını çıkar..nihayetinde dünya malı seninle yaşlanacak değil..bende zamanında grand 2 kullanmıştım oda tft ekrandı ama seviyordum bende :)

• Arkadaşlar ilk güncelleme çıktı hayırlı olsun.

Umarım yeni çıkan android sürümüde en kısa zamanda gelir.
  • J7 rime telimden görüntü, beyazlar çok iyi görünüyor, soluk felanda değil
     J7 prime
    Çok güzel bir telefon herkes ekrani kötüleyince insan çelişkiye düşüyor

• arkadan 2000 liralık, önden 500 liralık Ekrana sunun bir yakından bakacam da bulamadm hiç bir yerde, youtube da elaman parmakla tft ekrana bastırdıgında, bastıgı yerde renkle dağılıyor ama amoledde olmuyor
  • Arkadaslar kapasitif tus isiklari yanmiyor deilmi bende yanmiyor cihaz performans olarak amiral gemisi gibi ekranda cok kotu deil samsung kiyak yapmis resmen 1200 tl ye boyle bi cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

arkadan 2000 liralık, önden 500 liralık Ekrana sunun bir yakından bakacam da bulamadm hiç bir yerde, youtube da elaman parmakla tft ekrana bastırdıgında, bastıgı yerde renkle dağılıyor ama amoledde olmuyor

Bastigin yerde renk dagilma yok ekran cok sert

• tamam super amoled kadar degil ama o kadar da kotu degil ekrana zaten alisiyorsunuz

• Ekran bahsedildiği gibi kötü değil, kamera performansı , arayüz performansıda güzel fakat oyun performansı çok kötü cihazın , en azından clash royale gibi basit bir oyun kasıyor cihazda
  • Telefon Gerçekten çok iyi 15 tatilin ilk haftası aldım 2 günü şarj aleti şarj etmedi yeni şarj aleti verdiler şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım.Batarya konusunda çok iyi şarj normalden fazla hızlı oluyor. Gün boyunca oyun sosyal medya ve oyun oynadım.Saat 07:00 da ½100 dü 23:00 da ise ½6 gibiydi.Telefonu Teknosadan 1499 TL ye aldım 300 TL de kasko yaptırdım.Kaskoyla 17999 TL oldu.Parmak izi okuyucusunda ise 30 DK erteleme olabiliyor.CM securuiyde parmakizi kilitlemeyle istediğim uygulamaları kilitledim.Kulaklığı ise dışarı ses veriyor.Telefonun ekranı TFT olmasına rağmen sönük değil.Ekrana bastırınca siyah bişe oluyo telefona nazik davranırsanız bişe olmaz.Telefonun içinde 16 tane uygulama yükledim ve kasmıyor.Ön kamera standart bi kamera arka kamera standart tan 1 tık daha iyi.Sar değerinde bi sıkıntı görmedim.Arkadaşlar telefonun kılıfı her yerde satılmıyor ama internet ten rahatça bulabilirsiniz.Bana özel bi soru sorcaksanız bu maile yolayabilirsiniz furkantop52@gmail.com

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.