Bildirim
J7 prime
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: jinyeong
Samsung 1 eylulde j7 prime telefonunu lanse etmişti. Türkiyeye ne zaman gelir bilgisi olan var mi? Özellikleri açısından çok çok iyi bir telefona benziyor. 3 gb ram 32 gb hafiza 13 mp arka, 8 mp ön kamera parmak izi okuyucu.
hocam zaten o özelliklerde a7 2016 var ve şarj süresi performans ve kasa olarak çok iyi. -
Biliyorum hocam ama fiyat olarak 280 $ dan satışa sunulmuş a7 ye göre daha uygun fiyattan o yüzden aklıma daha bir yatti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ürün satışa sunulmuş arkdaşlar 1250 tl samsung türkiye garantili fiyatı. alan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilir mi bende almayı düşüniyorum ama tft ekran teknolojisini kullanmışlar o beni biraz düşündürüyo..quote:
Orijinalden alıntı: jinyeong
Biliyorum hocam ama fiyat olarak 280 $ dan satışa sunulmuş a7 ye göre daha uygun fiyattan o yüzden aklıma daha bir yatti -
Teknosa da inceleme fırsatı buldum şekli güzel ama ekran berbat. 500 liralık telefonlardaki gibi ekranı var. Gün ışığında kullanılmaz gibi geldi. Sanırım Samsung elinde kalan parçalardan toplama bir cihaz yapmış.
Ürünü daha dün aldım ekran kalitesi hariç çok güzel bir telefon A7 ile özellikleri aynı ama A7 çok pahalı kalıyor bunun yanında ve ön kamera A5'de 5 MP J7 Prime'da 8 MP, Hepsiburada'da 1154 TL'ye satılıyor gayat başarılı bir cihaz olmuş, Teknosa'da inceleyip alabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok merak ediyorum,bu telefonda tft lcd ekran kullanmalarının mantığı nedir? Tam diyorum çok güzel telefon yapmışlar,sonra bir tarafından kısıp,seni üst segment telefona yönlendirmeye çalışlıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: degmemisl
Ürünü daha dün aldım ekran kalitesi hariç çok güzel bir telefon A7 ile özellikleri aynı ama A7 çok pahalı kalıyor bunun yanında ve ön kamera A5'de 5 MP J7 Prime'da 8 MP, Hepsiburada'da 1154 TL'ye satılıyor gayat başarılı bir cihaz olmuş, Teknosa'da inceleyip alabilirsiniz. -
tahminimce fiyatı düşük tutmak amaçlı yapmışlar ekranı bu şekilde..bende cihazı inceleme fırsatı buldum..hem kağıt üstündeki değerleri hemde eldeki hissiyatı hakikaten muhteşem tek kelime ile bayıldım..ama bu güzel hisler ekranı açıncaya kadar sürüyor malesef :( ekran facia derecesinde kötü diyebilirim..ilk çıkan xperia z'nin ekranına benzettim..renkler,parlaklık,yanlardan görüş açısı kelimenin tam anlamıyla berbat..aynı fiyata j7 2016 daha mantıklı görünüyor bana açıkçası..çünkü akıllı telefonda en çok muhattap olduğumuz şey ekran yani oda kötü olursa geri kalan şeyler güzel olsa dahi kıymeti harbiyesi kalmoyor benim gözümde..beğenende olabilir saygı duyarım açıkçası..
Cevabın için teşekkür ederim. Açıkçası ekranın bu derece kötü yorumlar alabileceğini tahmin etmemiştim. Nette bir iki inceleme gördüm,hiç birinde ekran bu derece eleştirilmiyordu. Ben de canlı olarak ekranı görmeye çalışacağım bugün. Umarım bir yerlerde bulabilirim telefonu.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4CF12F62C
tahminimce fiyatı düşük tutmak amaçlı yapmışlar ekranı bu şekilde..bende cihazı inceleme fırsatı buldum..hem kağıt üstündeki değerleri hemde eldeki hissiyatı hakikaten muhteşem tek kelime ile bayıldım..ama bu güzel hisler ekranı açıncaya kadar sürüyor malesef :( ekran facia derecesinde kötü diyebilirim..ilk çıkan xperia z'nin ekranına benzettim..renkler,parlaklık,yanlardan görüş açısı kelimenin tam anlamıyla berbat..aynı fiyata j7 2016 daha mantıklı görünüyor bana açıkçası..çünkü akıllı telefonda en çok muhattap olduğumuz şey ekran yani oda kötü olursa geri kalan şeyler güzel olsa dahi kıymeti harbiyesi kalmoyor benim gözümde..beğenende olabilir saygı duyarım açıkçası..
-
Bende yeni aldım . TFT ekran oduğunu da bilerek. İkisinin farkını anlamak çok zor , parlaklık ayarları ile eşitlenebiliyor desem yeridir. Ekran camı oldukça sert ve dokunması da parmak ucumda iyi hissettiriyor. 1160 TL ye Samsung Türkiye garantili bir cihaz ve 5.5" 1.9F ön arka kameraya sahip. Fotoğraf çekenler bilir MP 16 , 12 ,24 o kadar önemli değildir. İyi bir mercek, odak uzaklığı ve düşük ışık için F değerinin düşük olması yeterlidir. Bu fiyatta satılan bir telefon için oldukça iyi bir kamerası var. Elbette bu fiyata satılan daha üst özellikli telefonlar da var. Benim tercihimi etkileyenler 1. Samsungdan LG ye geçmiştim, tuşuna , menüsüne alışamadım bir türlü. Marka seçer oldum yani. 2. Samsung Türkiye en azından cihazın ve yazılımının arkasında durabilecek kurumsal bir firma, garanti yönü önemliydi. 3. Pil yönünden yeterli geldi, gerçi TFT çok az daha fazla harcayacaktır pili ama sorun değil.quote:
Orijinalden alıntı: BLUESTREAM
Cevabın için teşekkür ederim. Açıkçası ekranın bu derece kötü yorumlar alabileceğini tahmin etmemiştim. Nette bir iki inceleme gördüm,hiç birinde ekran bu derece eleştirilmiyordu. Ben de canlı olarak ekranı görmeye çalışacağım bugün. Umarım bir yerlerde bulabilirim telefonu.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodoras -- 28 Ekim 2016; 10:48:47 >
-
Daha önce sony veya htc kullananlarının ekranı beğenmeyeceğini sanmıyorum ama Samsung kullananların ekranı sevmeyeceğine eminim.
J7 2016 varken prime merakını anlamadım gitti.çıkmayan pil ve pili sömüren fhd ekran, fhd den kaynaklı düşük performans ve tft ekran. Artılar ise parmak izi okuyucu ve metal kasa.
quote:
Orijinalden alıntı: expressimo
J7 2016 varken prime merakını anlamadım gitti.çıkmayan pil ve pili sömüren fhd ekran, fhd den kaynaklı düşük performans ve tft ekran. Artılar ise parmak izi okuyucu ve metal kasa.
artıları
- 3gb ram
- full metal kasa
- parmak izi okuyucu
- bildirim ısıgı
- 8mp ön kamera
fiyat aynı
eksisi
-tft ekran
- kimine göre yekpare kasa -
quote:
Orijinalden alıntı: askarali
Evet hocam lcd çok kötü amoled olmassa olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu alalı 4.günüm ilk sarjda oyun oynadım video izledim sosyalde dolaştım falan telefonun ekran süresi %15'deyken 8 saati geçmişti, pil performans kaybı yaşasa bile 5 saati görür gibi geliyor bana kaldı ki buda hemen olucak bir olay değil, ekran kalitesi haricinde gayet iyi bir telefon alıcaklar hepsiburadadan ucuza alabilirler iyi forumlar. -
j7 2015
j7 2016
j7 prime
j7 duos
hepsinin ekran çözünürlüğü aynı değil mi
prime in ekranı nasılsa j7 2016 ekranı da aynı değilmi
Ben de dün prime ı canlı gördüm. Açıkçası ekran kalitesi benim de hoşuma gitmedi. Elimdeki General mobile ile kıyasladığımda bile ekranı hem daha soluk,hem de farklı açılardan bakıldığında sorunluydu. Tıpkı eski tft lcd monitörler gibi. Sanırım sırf bu nedenle bu telefonu almayacağım.Oysaki diğer her şeyi çok güzeldi. -
J7 2016nın ekranı j7 primedan çok daha güzel.
Arkadaşlar bugün j7 prime alarak aranıza katıldım :D görüntü sandığımdan iyi çıktı :) akıcı ve hızlı çalışıyor, parmak okuyucu hızlı ama ara sıra takılma yapıyor, telefon cidden çok ince ve zarif duruyor :D ekranda neredeyse sağ ve solda hiç boşluk yok.quote:
Orijinalden alıntı: antofagasta
J7 2016nın ekranı j7 primedan çok daha güzel. -
bu telefon bu fiyata amoled ekranla gelseydi satış rekoru kırardı kesinlikle..eldeki hissiyatı iphonedan bile ileride..donanımıda çok güzel..ama ekran çoğu kişi için engel olacaktır..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- video çekerken kamera değiştirme
- apple watch samsung telefona nasıl bağlanır
- klonlanmış imei nasıl düzelir
- rehber kayıt tarihi
- samsung note 20 ultra yorumlar
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- s24 ultra yüz tanıma sorunu
- s24 ultra instagram kalitesi
- samsung m55 fiyat
- kamerası en iyi telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X