Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sürümde de vardı, Oreo'ya güncelledim hard reset attım hâlâ aynı sorun var. Kilit açmak için parmak okuttuğumda veya tuşa bastığımda ekran geç açılıyor. Sizde de böyle oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni sorun babamin ithalat garantili j7 prime de de mavcut, hatta ayni noktada hemen hemen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

Bu sürümden hiç memnun degilim şarjı hızlı yiyor.Bundan önce eksra süresi 8 saat bile oluyordu.Bu sürümde hızlı bitiyor.telefon yurt dışı olduğu için güncelleme de yapamıyorum.imei gidecek diye. Format atsamda imei gider dedi bugün telefoncuya sordum.iki arada bi derede kaldik
    Bende de aynı sıkıntı var. Şu an Android 8 güncellemesini indiriyorum bakalım düzelecek mi pilin çabuk bitme sorunu.

• ysnsln kullanıcısına yanıt
    hocam bildirim ayarlarından ayaelayabilirsin benimde aynı oluyodu basdan
  • kamilkamiloğlu K kullanıcısına yanıt
    saate gir alarma bas ordan ayarla
  • alpbey78 A kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum hocam
  • aliance21 A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bildirimlerim halen geç geliyor çözümünü biliyor musun sanki bi uygulamaya belli zaman girmeyince o uygulamayı kısıtlıyor gibime geliyor.

• bir uygulamayı arka plana attığımda anında arka planda çalışan uygulama olduğu uyarısı ekrana geliyordu uygulamayı kapatıyordum. uygulamayı kapatırken bildirimi kapattım şimdi bildirim gelmiyor. tekrar aktif hale getiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Bende de aynı sıkıntı var. Şu an Android 8 güncellemesini indiriyorum bakalım düzelecek mi pilin çabuk bitme sorunu.

Alıntıları Göster
    hocam ne yaptın sürümü güncelledin mi pil düzeldi mi?
  • quote:

hocam ne yaptın sürümü güncelledin mi pil düzeldi mi?

Alıntıları Göster
    Evet güncelledim. Şu an normal düzeyde dayanıyor. Aktif kullanmazsam 1,5 gün, sürekli internet açık olarak kullanırsam 10 saatte falan bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 30 Kasım 2018; 17:17:31 >
  • vay arkadas bizim telefon imei çakılı bir sey yapamıyoruz bu sürümden hiç memnun değilim.birde ekranı şifre girerrek açmaya çalısınca açılmıyor saçmalık
  • Arkadaşlar 32 gb lık versiyonda malumunuz sistem yarı türkçe yarı ingilizce..Bu sorunu çözebilen oldu mu?herhangi bir düzeltme yaması da gelmedi..

• Merhaba arkadaşlar amazondan j7 prime almayı düşünüyorum ama faturasinda IMEI yazmıyor deniliyor daha önce alan var mi durum nedir?

• quote:

vay arkadas bizim telefon imei çakılı bir sey yapamıyoruz bu sürümden hiç memnun değilim.birde ekranı şifre girerrek açmaya çalısınca açılmıyor saçmalık
    Arkadaşta ımei kopyalı j701 var. Oreo sürümüne guncelleyince ımei gitti. Orjinal ımei kaldı. Oreo da şimdilik ımei atılmıyor. Nougat sürümüne gecilirmi? Bilginiz varmı?

• Android 8 vs. güncellemelerini yaptırmayın sakın.
    7 de kalsın.
    1 senedir tık demeyen telefon şarjı su gibi içmeye başladı.
    Kendi kendine yüzde 2 den 24 e fırlıyor. İyice saçmaladı.
    Normalde herkese sakın güncelleme yaptırmayın derdim ama burdaki arkadaşların gazına geldim güncelledim.
    Planlı eskitmenin kurbanı oldu telefon.
    GÜNCELLEMEYİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdalx47

Arkadaşta ımei kopyalı j701 var. Oreo sürümüne guncelleyince ımei gitti. Orjinal ımei kaldı. Oreo da şimdilik ımei atılmıyor. Nougat sürümüne gecilirmi? Bilginiz varmı?

Alıntıları Göster
    Oreo da şimdilik imei atılmıyor.diger sürümlerde atilmiyor

• quote:

Oreo da şimdilik imei atılmıyor.diger sürümlerde atilmiyor

Alıntıları Göster
    Oreo dan nougat dönse bir şey olurmu? Ben xiaomi note 5 kullanıyorum. Bu telefonda antirollback var. Eski sürüme dönünce telefon brick oluyor. Samsung ta böyle bir şey varmı?

• Erdalx47 E kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı cihazsa imei gider başka türlü bir şey olmaz

• Merhaba arkadaşlar,

16 gb modelinde uygulamaları artırılabilir hafızaya kurabilir miyiz? Ayarlarda uygulama foto vs gibi ekleri hafıza kartına yükle diye bir seçenek var mı? Ona göre alacağız da telefonu. Cevap verirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: teachdentt

Merhaba arkadaşlar,

16 gb modelinde uygulamaları artırılabilir hafızaya kurabilir miyiz? Ayarlarda uygulama foto vs gibi ekleri hafıza kartına yükle diye bir seçenek var mı? Ona göre alacağız da telefonu. Cevap verirseniz çok sevinirim.
    var hocam tabiki hafıza kartına kaydırabilirsiniz programları resimleri
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.