2016'da çıkmış android telefonu 2021'de almak mantıklı değil. |
J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (189. sayfa)
-
-
Cevap icin teşekkürler:)quote:
Orijinalden alıntı: BorazanPower2016'da çıkmış android telefonu 2021'de almak mantıklı değil.
Bu arada kullandigim telefon lg g3.
2014 model:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne zaman aldınız hocam, 2014'te mi? Söylemek istediğim şey telefonun dayanıklılığı değil, çıkışından neredeyse 5 yıl sonra sıfır diye alınmaz. Onu kast ediyorum. Cihaz android 8 kullanıyor, android 12 çıktı. Bu yıl bitince 13'e başlarlar. Bİr müddet sonra eski sürümlere verilen uygulamalar hem pek uyumlu olmuyor, hem de bazılarının desteği kalkıyor. Babam kullanıyor j7 prime'ı, 2017'den beri. Çok donmaya yavaşlamaya başladı diyor, yapacak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorazanPower -- 5 Mayıs 2021; 10:52:7 > -
Arkadaşlar Google Asistan gitmiş telefondan. Google Play e girdim yükledim. Cihazınız desteklenmiyor diyor. Aynı sorunu yaşayan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
J7 prime candır, 4 yıl kullandim, simdi tablet niyetine çocuklar kullanıyor, kasma sorunları olsa da bataryasi sapasağlam.
Taş gibi telefon :)
Bu bahaneyle konuyu üstlere taşımış olayim :)
arkadaşlar benim telefon 32 gb versiyon android 8 var android 7 ye nasıl geri düşürülür yapamadım
xda'dan @TheRealModder'a Android 10 tabanlı OneUI 2.0 romu J7 prime'a portladığı için teşekkürler. Bu cihazı kullanıyor ve yavaşlıktan şikayetçiyseniz mutlaka denemenizi öneririm.
[ROM][G610] Klaxosaur Gaming ROM v1 [OneUI 2.0 Core - Android 10]
Rom indirme linki: https://mega.nz/file/RHhTjaLR#V9StzdD5B8QJcXhjFC3swFFVQK-2HA89P3U92jdYIvE
Magisk: https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases
Exynos7870_CreateVendor_2.0: https://drive.google.com/drive/folders/1TfoongsPcP6JRL1pVoLbP9t3FYhnNZOr
ROM FEATURES
Galaxy M10 SM-M105M Q Full Firmware port
Android 10
OneUI Core 2.0
Fully debloated (Zip size: 925MB)
Ares Kernel 7 reborn by @bien2004official
Face Recognition
Patched Samsung Themes (install paid themes for free)
Call Recording and other OMC tweaks
Speaker Volume increased a little, Secure Flag disabled
All other OneUI2 Features and more that i forgot
VoLTE & VoWiFi Supported for Indian and some Latin American countries users
Perfect battery backup
Very optimized for gaming, you can run heavy games without lags or FPS Cuts.
Game Plugins (can be installed through Galaxy Store)
INSTALLATION STEPS
- Enter to recovery Mode and have atleast TWRP 3.2.3-0 or newer, other recovery can cause problems with AROMA.
- After reboot, install “CreateVendor v2.0” from project spaget and wait for the automatic reboot.
- Go to wipe tab, then go to Format Data, type yes and then press the tick on the keyboard.
- Go back to Wipe tab and select CACHE, SYSTEM, VENDOR, then swipe the bar.
- Now go to the Folder icon, then search for the Klaxosaur-by-Gonic-TheRealModder_v1-Q_on7xelte.zip file and flash it
- Select your language
- Now select some apps and features that you want to be installed.
- Install Magisk zip file
- Now, reboot and wait 5 minutes for the first boot
- At finish the setup, go to Magisk app and enable Magisk Hide option on the settings
Done!
-
Bu romu nasıl yüklerim yükleyen oldumu nasıldır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rom indirme linki kırık dosya elinizde mevcutsa linki yeniler misiniz?
-
Rom linki yok, aradım bulamadım maaeself, xda foruma yazanlarda olmuş ama link yenilenmemiş maalesef
-
Selam sanırım dosyaları buldum aşağıdaki bırakacağım videoda kurulum dahil tüm adımları gösteriyor indirme linkleri videodaki açıklama kısmında umarım işinize yarar müsait zamanda kurup test edeceğim. Aklıma takılan tek şey magisk kurmak zorunda mıyız?
Como instalar Klaxosaur Gaming ROM | J7 Prime | Dani Gadget 2021 - YouTube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drago71 -- 7 Şubat 2024; 23:38:16 > -
Teşekkürler silinmeden indireyim bende bulunsun.
Link:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X