< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 17 Kasım 2018; 21:26:58 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 17 Kasım 2018; 21:26:58 > |
gardaş s serisi gece üstün açılınca kalkıp örtmüyor ya da Note serisi hastalandığın zaman başın da bekleyip ateşine bakmıyor la bunlar telefon telefon amaçları var alo demek mesaj atmak temel olan amaçlar bunlar haa bunların dışında ekstra olsun diye akıllı telefon alırız eyvallah ama gidipte 2.5-4 bin lira bir telefona vermem ya kusura bakma, veren verir ona birşey diyemem amma ve lakin kalkıpta j serisi almayın demek biraz sakat bir durum herkes ihtiyacına göre alır, demişsin ki A serisi dur sen A serisi mi dedin A serisinin 2016 modelleri bir işe yaramaz sadece karizma cihazlar onun dışında hikaye o cihazlar neye göre parasına göre hikaye
|
A amiral gemisi mi sen araba alırken sadece kaputuna bakıyorsan o senin acemiliğin, j serisi daha iyi diye bir ibare kullanmadım sadece j7 prime ve j7 2016 da işlemci olarak yeni nesil işlemci var performans bakımından fark ediyor mu ? Ediyor istersen araştır , tabi param çok a7 2016 gibi dışı dolu içi boş bir cihaza 1500-1700 arası para veririm paramı yolda buldum benim için kullanım değil şekli önemli diyorsan haklısın
|
Bunun şerefine markete inip bir tane Oreo bisküvisi alıp yiyecegim...
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|