Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALBAY PARS

Beyler Sabahtan Beri Okuyorum Yazdıklarınızı. Yalnız şarj Konusuna Kimse Değinmemiş. Konuyu Açan Arkadaş Hızlı şarj Desteği Var Demiş. Quick Şarj Kaç Desteği mevcut. Artı Olarak Ne Kadar Sürede Ne Kadar Yüzde Şarj Oluyor...

Şimdi Alternatif Olarak Xioami mi5 Modelide Var ikiside Aynı Fiyat. Hatta Mi5 garantiside Hepsiburada.Com'un Altında 2 Sene Boyunca İthalatçı Firma İle Meşgul Etmiyorlar Müşteriyi. İki Cihazın arasında da Dağlar Kadar fark var...

8 saat ekran suresi aliyorum hocam cokta yogun kullanan biriyim bu kadar iyisini daha once gormemistim...1.5 saatte %100 doluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

çok teşekkürler..bunu duymak istiyordum...öncesi umrumda değil.adamlar hız testi yapıp A8 ile J7 Prime kıyaslıyorlar kimi uygulama A8de kimi diğerinde daha hızlı ama uygulamaya geri döndüklerinde A8 kaldığı yerde beklerken J7 Prime tekrardan yüklüyordu.oyunlarda da açılan sayfalarda da böyle vahim bi durum vardı..müşteri temsilcisini aradım,şubeden gidip sorgulatın puanınızı felan dedi..kredi notuma felan mı bakacaklar artık ne yapacaklarsa.6 ay bekletmezlerse hemen hattımı vodafone yapıp alacağım.

Ben sürekli clash royale, clans of clans tarzı oyunlar oynarım, bu oyunların hiçbirinde ne baştan başladı nede yeniden yükledi, hatta aradan 1 dakika geçmesine rağmen kaldığı yerden devam ediyordu 1 haftayı geçiyor daha telde gram takılma donma yok, 10den fazla uygulama yüklü, j7 prime face sayfamda görebilirsin video felan
    https://www.facebook.com/Droidworlds/

Kardesim ana ekraninda telefonu ekrandan kapatan bir program gordum programin adi nedir acaba yardim ci olabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: by_colakoglu

quote:

quote:

çok teşekkürler..bunu duymak istiyordum...öncesi umrumda değil.adamlar hız testi yapıp A8 ile J7 Prime kıyaslıyorlar kimi uygulama A8de kimi diğerinde daha hızlı ama uygulamaya geri döndüklerinde A8 kaldığı yerde beklerken J7 Prime tekrardan yüklüyordu.oyunlarda da açılan sayfalarda da böyle vahim bi durum vardı..müşteri temsilcisini aradım,şubeden gidip sorgulatın puanınızı felan dedi..kredi notuma felan mı bakacaklar artık ne yapacaklarsa.6 ay bekletmezlerse hemen hattımı vodafone yapıp alacağım.

Ben sürekli clash royale, clans of clans tarzı oyunlar oynarım, bu oyunların hiçbirinde ne baştan başladı nede yeniden yükledi, hatta aradan 1 dakika geçmesine rağmen kaldığı yerden devam ediyordu 1 haftayı geçiyor daha telde gram takılma donma yok, 10den fazla uygulama yüklü, j7 prime face sayfamda görebilirsin video felan

Kardesim ana ekraninda telefonu ekrandan kapatan bir program gordum programin adi nedir acaba yardim ci olabilirmisin

Google play de grenifty yükledim, ana akrana uyut ve kilitle diye widget koyabiliyoruz.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Tesk ederim kardesim saolasin

• Cihazı kullananlara bir kaç sorum olacak öncelikle ekran nasıl görünüyor TFT ekran olmasına rağmen görüşleri nasıl sağ veya sola eğdiğinizde renk bozulması oluyor mu ön kamera performansı ve batarya performansını da açıklarsanız çok sevinirim Samsung'un uzun zaman sonra yaptığı en iyi F/P ürünü bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Cihazı kullananlara bir kaç sorum olacak öncelikle ekran nasıl görünüyor TFT ekran olmasına rağmen görüşleri nasıl sağ veya sola eğdiğinizde renk bozulması oluyor mu ön kamera performansı ve batarya performansını da açıklarsanız çok sevinirim Samsung'un uzun zaman sonra yaptığı en iyi F/P ürünü bence.

Kardeş ekrana sağ sol yandan dikten bile baksan renk felan kayma hiçbişey yok
    Bunun ekranı samsungun kendi ürettiği ips gibi gösteren tft ekrandır. Görüntü gayet net ve iyidir (açıklama ilk mesajda var)
    Kamera performansı umduğumdan çok iyi çıktı, ön kamera zaten 8 mp, arkayı saymıyorum bile
  • Ben de yeni bir J7 Prime sahibiyim.

TFT'ye laf sallayanları superamoled vs tft videolarındaki renk farklarını görmeye davet ediyorum.

superamoled iyi hoş ama gerçek değil. Kamerayla çektiğiniz foto ile ekranda görülen arasında fark var.

Bunu en iyi J7 Prime vs J7 2016 videolarında görürsünüz.

TFT - Natural

AMOLED - Parlaklık.
  • Benim bir sorum olacak. Şu ana kadar J7 Prime'a tam uyan tempered glass buldunuz mu ?????

Ben bi tane aldım ama küçük geldi. Kullanamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigthcall

Benim bir sorum olacak. Şu ana kadar J7 Prime'a tam uyan tempered glass buldunuz mu ?????

Tam ekrana olmaz maalesef istesende, çünkü j7 prime ekranı note7 edge gibi kavisli, o yüzden istediğin kırılmaz ekranı al uymaz, takılır ama kenarları havada kalır.
  • 5 saattr fln teelefonlara bakıyorum j710 a baktım prime ile karşılaştırdım .

j7 2016 daha eski olmasına rağmen daha iyi bir telefon . sürüyle forum konusu okuyup video izledim, kullanılan işlemci 1080p ile iyi çalışmıyor, oyun ve sayfa açılışları j710 da daha hızlı gözle görülür bir biçimde .

insan merak etmeden edemiyor prime daki o fazladan 1 gb ne b ka yarıyor diye .

j7 prime evet kasa daha şekil parmak izi var ,bildrm ışığı,1080p-o da tft-, 1 gb fazla rami var bir işe yaramayan bir de ön kamera mp olarak daha yüksek ama o da çok fark etmiyor gördüğüm fotoğraflarda.

insan yeni çıkardığı telefonu bi adam gibi çıkarır yazılım uyumuna yapar vs . 2 gb ram 3 den daha hızlı açıyor yok böyle saçmalık.. tam diyorum buldum bunu alayım sonuç yine hüsran ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalman133 -- 16 Kasım 2016; 0:53:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

5 saattr fln teelefonlara bakıyorum j710 a baktım prime ile karşılaştırdım .

j7 2016 daha eski olmasına rağmen daha iyi bir telefon . sürüyle forum konusu okuyup video izledim, kullanılan işlemci 1080p ile iyi çalışmıyor, oyun ve sayfa açılışları j710 da daha hızlı gözle görülür bir biçimde .

insan merak etmeden edemiyor prime daki o fazladan 1 gb ne b ka yarıyor diye .

j7 prime evet kasa daha şekil parmak izi var ,bildrm ışığı,1080p-o da tft-, 1 gb fazla rami var bir işe yaramayan bir de ön kamera mp olarak daha yüksek ama o da çok fark etmiyor gördüğüm fotoğraflarda.

insan yeni çıkardığı telefonu bi adam gibi çıkarır yazılım uyumuna yapar vs . 2 gb ram 3 den daha hızlı açıyor yok böyle saçmalık.. tam diyorum buldum bunu alayım sonuç yine hüsran ...

Eeee Samsung bu bi yerden alıp, bir yerden giydirmesini iyi bilirler.

• Bu arada arkadaşlar, google play den ekranı otomatik kilitleme ile kapatan program kullanıyorsanız, parmak izi çalışmayacaktır. Dikkatli olun. Parmak izi aktif olsa bile, programla ekranı kilitlediğinizde, arkadaşınız bile parmağı okutsa bile anında açacaktır telefonu. Bu tür programlar kullanmayın sakın. Hangi telefon olusa olsun bu farketmez, tabi iphone lar hariç.
  • quote:

quote:

Benim bir sorum olacak. Şu ana kadar J7 Prime'a tam uyan tempered glass buldunuz mu ?????

Tam ekrana olmaz maalesef istesende, çünkü j7 prime ekranı note7 edge gibi kavisli, o yüzden istediğin kırılmaz ekranı al uymaz, takılır ama kenarları havada kalır.

doğru diyorsun. 2.5 D olayı. ama bu sadece havada kalması da değil, yanlardan 1mm boşluk bıraktı.

uyan birşey bulunursa paylaşalım.
  • quote:

quote:

Hocam selam daricada mi oturuyorsun? Gebzedeyim bende :) telefon arayışındayım, xiaomi mi5 ile bu j7 prime arasnda kaldim ne önerirsin? Ayrica hb de satilar j7 prime 3gb ram modeli olandan mi acaba? Bide dandik bi modeli varmis bunun, yanlislikla onu almayalim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

quote:

Hocam selam daricada mi oturuyorsun? Gebzedeyim bende :) telefon arayışındayım, xiaomi mi5 ile bu j7 prime arasnda kaldim ne önerirsin? Ayrica hb de satilar j7 prime 3gb ram modeli olandan mi acaba? Bide dandik bi modeli varmis bunun, yanlislikla onu almayalim.

Evet gebze mutlukent tarafında oruruyorum, ben vodafone bayinden aldım, prime modelin nasıl dandik modeli varmış ilk defa duyuyorum.

Alabiliyosan xami m5 al , tabi tercih senin, istersen gel buluaşalım, elimdeki prime modeli gör

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

quote:

Evet gebze mutlukent tarafında oruruyorum, ben vodafone bayinden aldım, prime modelin nasıl dandik modeli varmış ilk defa duyuyorum.

Alabiliyosan xami m5 al , tabi tercih senin, istersen gel buluaşalım, elimdeki prime modeli gör

Cift hatli 2gb ramli bi modeli varmis die okudum bi yerde :) mi5 mi j7 prime mi desem mi5 mi al diyosun hocam.

• quote:

Ben de yeni bir J7 Prime sahibiyim.

TFT'ye laf sallayanları superamoled vs tft videolarındaki renk farklarını görmeye davet ediyorum.

superamoled iyi hoş ama gerçek değil. Kamerayla çektiğiniz foto ile ekranda görülen arasında fark var.

Bunu en iyi J7 Prime vs J7 2016 videolarında görürsünüz.

TFT - Natural

AMOLED - Parlaklık.

Tft ile amoled kıyaslanmaz bile hocam prime var bildiğin renkler cansiz ve soluk gerçekçi olmak lazım tamam prime iyi telefon fiyatına göre ama adamlar en iyi telefonlarina boşuna amoled koymuyorlar yoksa tft koyarlardi ama ama a serisi gibi amoled ler ile kıyaslayinca fark daha da belli oluyor

• arkadaşlar j7 prime ben de aldığımda tft ekrandan dol yi biraz endişelerim vardı ama alışınca inanki super amoled den daha hoş görünüyor sarj konusunda da j7 prime sarj mükemmel gidiyor fiyat performans cihazi j7 primedir

• P9 lite ile bu cihaz arasında seçim yapacak olsanız ne yapardınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

P9 lite ile bu cihaz arasında seçim yapacak olsanız ne yapardınız?

p9 lite almam, j7 prime derim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.