Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeViLsGuNs

çok teşekkürler..bunu duymak istiyordum...öncesi umrumda değil.adamlar hız testi yapıp A8 ile J7 Prime kıyaslıyorlar kimi uygulama A8de kimi diğerinde daha hızlı ama uygulamaya geri döndüklerinde A8 kaldığı yerde beklerken J7 Prime tekrardan yüklüyordu.oyunlarda da açılan sayfalarda da böyle vahim bi durum vardı..müşteri temsilcisini aradım,şubeden gidip sorgulatın puanınızı felan dedi..kredi notuma felan mı bakacaklar artık ne yapacaklarsa.6 ay bekletmezlerse hemen hattımı vodafone yapıp alacağım.

Ben sürekli clash royale, clans of clans tarzı oyunlar oynarım, bu oyunların hiçbirinde ne baştan başladı nede yeniden yükledi, hatta aradan 1 dakika geçmesine rağmen kaldığı yerden devam ediyordu 1 haftayı geçiyor daha telde gram takılma donma yok, 10den fazla uygulama yüklü, j7 prime face sayfamda görebilirsin video felan
    https://www.facebook.com/Droidworlds/

Hocam selam daricada mi oturuyorsun? Gebzedeyim bende :) telefon arayışındayım, xiaomi mi5 ile bu j7 prime arasnda kaldim ne önerirsin? Ayrica hb de satilar j7 prime 3gb ram modeli olandan mi acaba? Bide dandik bi modeli varmis bunun, yanlislikla onu almayalim.

Evet gebze mutlukent tarafında oruruyorum, ben vodafone bayinden aldım, prime modelin nasıl dandik modeli varmış ilk defa duyuyorum.

Alabiliyosan xami m5 al , tabi tercih senin, istersen gel buluaşalım, elimdeki prime modeli gör

Cift hatli 2gb ramli bi modeli varmis die okudum bi yerde :) mi5 mi j7 prime mi desem mi5 mi al diyosun hocam.

Kardeş telefonun 2 gb modeli yok.

Hepsi burada kelime oyunumu yapıyor anlamadım, google de j7 prime yazınca gold rengi 1599 tl yazıyor, siteye girince siyah rengi 1199 tl yazıyor, siyah renge tıklayınca gold rengin fiyatı birden 1299 tlye düşüyor. Zam yapacaklar herhalde hazırlıklı olun

• arkadaşlar herkese merhaba bende daha dün black modelini aldım j7 prime ilk olarak cihazı bulmak zorlaşıyor çünkü sınırlı sayıda geliyor ve çoğu hemen hemen o gün bittiyormuş nerede konuştuysam
    cihazın özelliklerini biliyorsunuz malum. tek sıkıntısının ekran olduğu biliniyor. ben amolede göre ekranının biraz sönük kaldığını ama buna rağmen harika bir şekilde performans gösterdiğini söyleyebilirim. bu ekranın amoledin sarj problemi ve yanmalara karşı olduğunu da samsung müdüründen öğrendim. telefonun hızı, kamerası, tasarımı, sesi, akıcılığı herşeyi gayet güzel. bu fiyata bence peynir ekmek gibi gitmesi de normal. öğlen saatlerinde teknosada 7 8tane kapalı kutu varken akşam 8 sıralarında 1 tane kalması da bunun göstergesidir. gücü iphone 6s e filan yetmeyen öğrenci yada bayan arkadaşlara gidebilecek bir telefon tasarımdaki şıklık da iphone havası vermektedir. sorusu olan varsa cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

Orijinalden alıntı: nigthcall

Ben de yeni bir J7 Prime sahibiyim.

TFT'ye laf sallayanları superamoled vs tft videolarındaki renk farklarını görmeye davet ediyorum.

superamoled iyi hoş ama gerçek değil. Kamerayla çektiğiniz foto ile ekranda görülen arasında fark var.

Bunu en iyi J7 Prime vs J7 2016 videolarında görürsünüz.

TFT - Natural

AMOLED - Parlaklık.

Tft ile amoled kıyaslanmaz bile hocam prime var bildiğin renkler cansiz ve soluk gerçekçi olmak lazım tamam prime iyi telefon fiyatına göre ama adamlar en iyi telefonlarina boşuna amoled koymuyorlar yoksa tft koyarlardi ama ama a serisi gibi amoled ler ile kıyaslayinca fark daha da belli oluyor

Ben şunu anladım, bu da bir zevk meselesiymiş.
    Yani bu tft de full hd vr amolede göre daha doğal renkleri var. Ben bunu gerçekten beğendim. Ama outdoor perform amoledin daha iyi evet.Note2 bile daha iyiydi o açıdan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

TFT'ye laf sallayanları superamoled vs tft videolarındaki renk farklarını görmeye davet ediyorum.

superamoled iyi hoş ama gerçek değil. Kamerayla çektiğiniz foto ile ekranda görülen arasında fark var.

TFT - Natural

AMOLED - Parlaklık.

Tft ile amoled kıyaslanmaz bile hocam prime var bildiğin renkler cansiz ve soluk gerçekçi olmak lazım tamam prime iyi telefon fiyatına göre ama adamlar en iyi telefonlarina boşuna amoled koymuyorlar yoksa tft koyarlardi ama ama a serisi gibi amoled ler ile kıyaslayinca fark daha da belli oluyor

Yani bu tft de full hd vr amolede göre daha doğal renkleri var. Ben bunu gerçekten beğendim. Ama outdoor perform amoledin daha iyi evet.Note2 bile daha iyiydi o açıdan..

TFT çok mu kötü hocam. Xiaomi mi5 ile j7 prime arasında kaldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

TFT - Natural

AMOLED - Parlaklık.

Ya yok abartıyorlar. Vallahi mis gibi kristal netliginde. Şu superamoled sanki wifi gibi lanse ediyorlar. Sanki birinde internet var digerinde yok

superamoled daha dijital renkler ve parlak.

tft ise daha doğal renkler.

mesela bi kırmızı renk iceren foto çektin. super amoledden bakarken turuncumsu görünüyor. ama tft ile olduğu gibi görünüyor.

bunlar gerçekler. fazla abartmayalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

TFT - Natural

AMOLED - Parlaklık.

sana net söyleyeyim abartıldığı kadar bir şey yok ustam amoled parlak filan ama renkler tam renginde olmuyor ama canlı duruyor photoshop gibi düşün biri doğal sade parlaklığı yok diğeri biraz yapmacık ayarlarla oynanmış parlak
    ekranın tek sıkıntısı fazla bastırdığında ( ne gereği var bilmiyorum ama) ekranda siyah renk dağılması çıkıyor o anlık

• merhaba arkadaşlar, sizce gm5 plus mı almalıyım yoksa j7 prime mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhhh

merhaba arkadaşlar, sizce gm5 plus mı almalıyım yoksa j7 prime mı?

Halen gm alan varmı arkadaş. Bırakın şu saçma telefonu Allah aşkına. Alabiliyor ken a5 prime yada c7 al. Yok bana bu yetiyor dersen j7 prime al kullan.

• hb'den siparişi verdim az önce. Ada Haberleşme diye bir mağazadan. Ben siparişi verdikden sonra satıcı ürünü kaldırdı. Siparişi iptal etmeli miyim ?
  • quote:

Amoled i sorun etmezsen j7 prime yok benim icin sorun dersen c5 ler var migrosda uygun fiyata onu da tercih edebilirsin

• quote:

hb'den siparişi verdim az önce. Ada Haberleşme diye bir mağazadan. Ben siparişi verdikden sonra satıcı ürünü kaldırdı. Siparişi iptal etmeli miyim ?

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-j7-prime-aldim-gondermiyor--121696960-2#121751671

şunu oku kardeşim. özellikle bu aralar hbden j7 prime alınmaz.

satıcıları tedarik edemiyor sonra mağdur oluyorsun. üstte attığım konu benim...

• quote:

quote:

Halen gm alan varmı arkadaş. Bırakın şu saçma telefonu Allah aşkına. Alabiliyor ken a5 prime yada c7 al. Yok bana bu yetiyor dersen j7 prime al kullan.

Samsung Galaxy J1 Mini 
    Huawei Y6
    Türk Telekom K8
    General Mobile 4G Android One
    Samsung Galaxy J2
    Samsung Galaxy Grand Prime+
    General Mobile GM 5
    Vestel Venus 5070
    Samsung Galaxy J5
    LG K10
    TT175
    Samsung Galaxy J5 Prime
    General Mobile 5 Plus
    LG X Screen
    LG Stylus 2
    Samsung Galaxy J7
    Samsung J5(2016)
    Samsung Galaxy J7 Prime
    Sony Xperia XA
    Samsung Galaxy A3(2016)
    Samsung J7(2016)

2. cihaz kampanyası ile telekomdan alıcam. sadece bunlardan birini alabiliyorum, J7 prime mantıklı geliyor

• quote:

quote:

quote:

Samsung Galaxy J1 Mini 
    Huawei Y6
    Türk Telekom K8
    General Mobile 4G Android One
    Samsung Galaxy J2
    Samsung Galaxy Grand Prime+
    General Mobile GM 5
    Vestel Venus 5070
    Samsung Galaxy J5
    LG K10
    TT175
    Samsung Galaxy J5 Prime
    General Mobile 5 Plus
    LG X Screen
    LG Stylus 2
    Samsung Galaxy J7
    Samsung J5(2016)
    Samsung Galaxy J7 Prime
    Sony Xperia XA
    Samsung Galaxy A3(2016)
    Samsung J7(2016)

2. cihaz kampanyası ile telekomdan alıcam. sadece bunlardan birini alabiliyorum, J7 prime mantıklı geliyor

J7 prime tabiki. Siyah olanı al

• quote:

quote:

hb'den siparişi verdim az önce. Ada Haberleşme diye bir mağazadan. Ben siparişi verdikden sonra satıcı ürünü kaldırdı. Siparişi iptal etmeli miyim ?

https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-j7-prime-aldim-gondermiyor--121696960-2#121751671

şunu oku kardeşim. özellikle bu aralar hbden j7 prime alınmaz.

satıcıları tedarik edemiyor sonra mağdur oluyorsun. üstte attığım konu benim...

Satıcıyı aradım stok kalmadığı için hepsiburada da sistemden geri çekilmiş ürün. Dedim stok yoksa benim siparişi nasıl gönderceksiniz? İkamet adresimi sordu, yarın kargoya verilir cumartesi paket elinizde dedi. Bekleyelim bakalım..

• Arkadaşlar j7 prime 32gb modeli Ülkemizde satılmamaktadır, bilmeyenlere duyurulur.
  • Siyah mı daha şık duruyor gold mu hocam? Siyah nedense bana hep sıradan geliyor.
  • quote:

Siyah mı daha şık duruyor gold mu hocam? Siyah nedense bana hep sıradan geliyor.

Siyah iyi, gold rengi biraz cırtlak duruyor bana göre.
  • quote:

quote:

Siyah mı daha şık duruyor gold mu hocam? Siyah nedense bana hep sıradan geliyor.

Tamam kardeşim siyah aldım. Kılıf yada jelatin falan kullanıyor musun? Sen mutlukentteydin heralde. Gebze de uzayı bilirsin çarşıda, ben oraya bir bakayım bugün.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam kardeşim siyah aldım. Kılıf yada jelatin falan kullanıyor musun? Sen mutlukentteydin heralde. Gebze de uzayı bilirsin çarşıda, ben oraya bir bakayım bugün.

Ben uzaydan almadım, tavsiyem atatürk heykelin orda uzay elektroik dükkan var, oradaki girişin alt katta sadece kılıf satan yer var, orayı tavsiye ederim.

• Kırılmaz ekranı vodafone faturaya ek olarak aldım, kasko ile hediye olarak kırılmaz ekran ve bir adet şeffaf silikon verdiler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.