Şimdi Ara

jabra bt 2045 kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar aranızda bu kulaklığı (ps3) kullanan var mı? Bi kulaklık alcam da uyumlu falan değilse hiç bulaşmıyım.

• 2035 kullandım. Bu bir üst modeli sanırım. Uyum sorunu olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baktimda 2035e fazla kucuk geldi gozume 2045 bayagi gzl duruyor ins uyumludur.

• Bir yorum buldum. Vatan Bilgisayar'ın sitesinden. Doğruluğu nedir? Bilmiyorum.

Ürünü satın aldım ve denedim. Fakat ben özellikle PS3 ve PC ile kullanmak için satın almıştım. Aldıktan sonra gördüm ve öğrendim ki bu cihaz sadece Cep Telefonları ile uyumlu..! İade etmek zorunda kaldım. Alacak olanlar ona göre dikkat etsin... Diğer yandan birden fazla cep telefonu ile eşleştirip aynı anda kullanabiliyorsunuz bu çok faydalı ve ses kalitesi çok iyi bir ürün...
    Artıları: Kaliteli işçilik, Birden fazla telefonla kullanma.
    Eksileri : Diğer cihazlarla çalışmaması.
  • Allah Allah simdi uyumlu değilmi o arkadasmi yapamamis acaba icime kurt dustu simdi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamerrr -- 11 Haziran 2012; 17:15:42 >
  • Ben ps3 de kullanıyorum.50 tl ye darty den almıştım.Gayet kaliteli bir model
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR-Kratos

Ben ps3 de kullanıyorum.50 tl ye darty den almıştım.Gayet kaliteli bir model

kullanıyorsun dimi dostum herhangi bi problem yok yani?

• 4 yıldır jabra bt125 kullanıyorum hiçbir uyumsuzluk sorunu yaşamadım
  • Evet arkadaşlar kulaklığı aldım ve sorunsuzz ve müthiş bir şekilde kullanmaktayım eşleştirmede bi sıkıntı yaşamadım.Buda alıcak arkadaşlar için yardım amaçlı bir konu olarak kalsın.

Buda bağlantı ayarlarıyla ilgili başka bir konu: http://forum.donanimhaber.com/m_26247756/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Bir yorum buldum. Vatan Bilgisayar'ın sitesinden. Doğruluğu nedir? Bilmiyorum.

Ürünü satın aldım ve denedim. Fakat ben özellikle PS3 ve PC ile kullanmak için satın almıştım. Aldıktan sonra gördüm ve öğrendim ki bu cihaz sadece Cep Telefonları ile uyumlu..! İade etmek zorunda kaldım. Alacak olanlar ona göre dikkat etsin... Diğer yandan birden fazla cep telefonu ile eşleştirip aynı anda kullanabiliyorsunuz bu çok faydalı ve ses kalitesi çok iyi bir ürün...
    Artıları: Kaliteli işçilik, Birden fazla telefonla kullanma.
    Eksileri : Diğer cihazlarla çalışmaması.

Ben de bt kulaklık almayı planlarken,vatan'ın sayfasında o yorumu gördüm.fakat tahminimce o arkadaş çalıştırmayı becerememiş.

• dün mediamarktan bt2045 aldım gayet güzel sorunsuz bir şekilde ps3 te çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamerrr

quote:

Orijinalden alıntı: TR-Kratos

Ben ps3 de kullanıyorum.50 tl ye darty den almıştım.Gayet kaliteli bir model

kullanıyorsun dimi dostum herhangi bi problem yok yani?

KullanıyorumÜrün kaliteli
  • Arkadaşlar burada PS3'e uyumlu kulaklıkların listeleri mevcuttur. ( Bakmanızı tavsiye ederim. )
    Link :
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bluetooth_headsets_compatible_with_PlayStation_3
  • Gold bilgisayardan Jabra bt 2045 modelini 50 tl ye ps3 için aldım bende gayet sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirler.

• Arkadaşlar bende jabra bt2045 kulaklık var ve bluetooth cihazlarını yönet diyorum kulaklığın mavi tuşuna basıyorum mavi ışık sabit yanıyor, kulaklığımı görüyor sonra geçiş anahtarına 0000 yazıyorum biraz bekledikten sonra kaydederken hata oluştu sonra deneyin diyor. Yardımcı olur musunuz?
  • Bende üstteki arkadaşla aynı sorun var çözüm buldunuz mu acaba?
  • Kullanmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.