Şimdi Ara

Jabra Freeway Bluetooth Araç Kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Jabra Freeway Araç kiti almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Aracımda normalde sadece aux girişi var. O da setin üzerinde değil, çakmak girişiyle de ayrı yerlerde (Volvo V50) Bu nedenle fazla kablolama yapmadan çözüm üretmeye çalışıyorum. Tavsiyeniz varsa sevinirim.

http://store.apple.com/tr/product/H5021ZM/A/jabra-freeway-bluetooth-hoparlörü

• İlgilendiğiniz ürün ile bir bilgim yok maalesef ama size kendi çözümümden bahsetmek istiyorum. Benim aracımda da böyle bir sorun vardı. Ben problemi parrot asteroid tabletle çözdüm. Navigasyon, wifi, bluetooth, müzik, harici amfi, herşeyi var aletin. 1200 lira civarında bir fiyat etiketi mevcut. Bütçenizi bilmiyorum ama bu çözümün uzun süre başınızı ağrıtmayacağı kesin.
  • seco917 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için çok teşekkür ederim. Parrotları uzun süre araştırdım. Aracım modeli itibari ile entegre ürün için çok müsait değil ne yazık ki. Teybe ulaşmak için, neredeyse tüm ön konsolun sökülmesi gerekiyor. Ve ben de ne yalan söyleyim bizim ustalara pek güvenmiyorum. ( Yetkili servis de yapmıyor.) Araştırmalarım sonucu İstanbul için "Ender elektronik" diye bir yer buldum. Parrot konusunda iyilermiş. Ama yine de çok ikna olamıyorum. O yüzden bütçeden daha çok güven derdi benimki. :) Bu nedenle harici cihazlar içersinde çözüm aramaktayım...

Ama yine de ilgililendiğiniz ve öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim..

İyi yıllar
  • Rica ederim. Bir fikir verebildiysem ne mutlu.

Iyi yıllar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11.com uzerinden aldım. ilk gelen cihaz benim tarafta iyi idi, fakat karşı tarafa konusmalar çok fazla kesintili gidiyordu. servis ile gorustum, yollayın değiştirelim dediler. yeni ürün geldi, sorun azalmıs ama hala kesintili gidiyor ses. zaten şarj kablosunu da yanlış yollamıslar. tekrar yolluyorum, sonucu yazarım.
  • Parrot mki 9200 cihazı ,bostancı köprüsündeki yetkili servisine taktırdım.sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.