Şimdi Ara

SATILDI > ANKER ZOLO LIBERTY+ SİYAH KABLOSUZ TWS BLUETOOTH 5.0 KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILDI > ANKER ZOLO LIBERTY+ SİYAH KABLOSUZ TWS BLUETOOTH 5.0 KULAKLIK

ÜRÜN : ANKER ZOLO LIBERTY+ SİYAH KABLOSUZ TWS (true wireless) BLUETOOTH 5.0 KULAKLIK

Ürünle ilgili tüm detaylar ilanda belirtilmiştir. Yine de aklınıza takılan varsa PM atabilirsiniz. Ürünün kendisine ait fotoğraflar yüklenmiştir.

Ürün Teknosa'dan yılbaşı hediye olarak alınmış ve sadece 2-3 kez evde kullanılmış 1 kere şarj kutusu şarj edilmiştir. Ürün şu an kullanılmıyor sıfırdan farksız şekilde kutusunda alıcısını bekliyor. Kesinlikle hiç bir sorunu problemi yoktur. Ürünü tüm aksesuarlarıyla birlikte teslim edeceğim, eksiksizdir. Son derece temiz durumda üzerinde takılı olan uç dışında fotoğrafta görüldüğü gibi yedek uçları kullanılmamıştır, paketi açılmamıştır. Sıfırdan kozmetik olarak da en ufak farkı yoktur,nokta çizik yoktur fotoğrafta görünen varsa da tozdur kesinlikle çizik vs yok tertemiz.

Dış sesleri mikrofonlarıyla kulaklığa veren airpods pro da da olan transparecy özelliği olan + modelidir. Yeni nesil kablosuz kulaklıklarda bu akımı başlatan 6mm "grafen" sürücülere sahiptir ve ses kalitesi son derece iyidir ve de çok şık plastik değil "metal" bir şarj kutusu var...

Şarj kutusu kulaklıklara 48 saat ekstra şarj sağlamaktadır bu değer airpods pro nun 2 katıdır...

Bluetooth 5.0, IPX5 tere ve suya dayanıklıdır.

Özellikler için tıklayın :
    www.anker-tr.com
    Anker Türkiye | Anker Zolo Liberty+ Stereo ANC Bluetooth Kulaklık Graphene Sürücü 48 Saat'e Varan Kullanım - Siyah - Z2010O11 OFP
    https://www.anker-tr.com/urun/anker-zolo-liberty-stereo-anc-bluetooth-kulaklik-graphene-surucu-48-saate-varan-kullanim-siyah-z2010o11-ofp-1

KUTU : Orijinal kutusunda teslim edilecektir. Kutusu dahi çiziksizdir. Sıfırdan farkı yoktur "tertemizdir."

FİYAT : SATILDI
    akakce.com
    Anker Zolo Liberty+ Stereo ANC Kablosuz Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-anker-zolo-liberty-stereo-anc-kablosuz-kulak-ici-fiyati,261811148.html

SATILDI > ANKER ZOLO LIBERTY+ SİYAH KABLOSUZ TWS BLUETOOTH 5.0 KULAKLIKSATILDI > ANKER ZOLO LIBERTY+ SİYAH KABLOSUZ TWS BLUETOOTH 5.0 KULAKLIKSATILDI > ANKER ZOLO LIBERTY+ SİYAH KABLOSUZ TWS BLUETOOTH 5.0 KULAKLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 31 Mayıs 2020; 0:13:44 >

• fiyat takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyoid

fiyat takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 25 Nisan 2020; 19:22:9 >
  • Merhaba linkteki ürün ile aynı sanırım. Biraz daha indirim yapmayı düşünürmüsünüz sattığınız fiyat ile sıfırı aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _traveler_88

Merhaba linkteki ürün ile aynı sanırım. Biraz daha indirim yapmayı düşünürmüsünüz sattığınız fiyat ile sıfırı aynı.

https://www.hepsiburada.com/anker-zolo-liberty-stereo-bluetooth-kulaklik-grafen-surucu-48-saat-e-varan-kullanim-siyah-z2010o11-ofp-p-HBV00000BLE1N?magaza=Hepsiburada
    ürünün fiyatı şu an 749TL hocam siz baktığınızda öyle olmuş da olabilir bilemiyorum ben de kullanmadım ürünü zaten sıfırdan en ufak farkı yok kutusunda alıcısını bekliyor zaten kullanmıyorum benim sattığım fiyat da düzenlendi ilana ilk koyduğum fiyata satmıyorum ve ürünün kalitesine oranla bu fiyatın gayet makul olduğunu düşünüyorum iyi alışverişler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.