Bildirim
Jack Jones Erkek Boxer 4 al 2 öde (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Jack jones kalıbı biraz dar NBB kullanıyorum ben ona göre rahatsız ediyor, kalite olarak fena değil ama değişik bir dokusu var ayrıca dona 20 tl vermem diyen arkadaşlar bir denesinler kaliteli bir iki donu o zaman durumu anlarlar ki bu denilenler orta kalite diye geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 23 Mart 2020; 9:10:17 > -
Boxer konusunda m&s üzerine tanımam. Ne eskiyor, ne yıpranıyor. Tabi indirimde iken almak gerek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Koton boxerlardan alan oldu mu? Beden konusunda kararsız kaldım. 1.85/93 Kg XL düşünüyorum. Deneyimleyen oldu mu ? -
özelliği ne 40tl ye. Bok bulaşmıyormu? -
ben memnunum jj boxer dan -
N11 de rahat boxer diye arayınca çıkıyor. Markasını unuttum ama alt takımlar cok memnun😀 3 tanesi 89 Tl idi
Bu fiyatlara John Frank öneririm ben. -
5 liraya A101'den aldım %95 pamuk, şu an üzerimde ve ilk gün deneyimi için güzel. Bakalım ileride ne olacak. Denk geldikçe alırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denenmemiş, açılmamış bile olsa iç çamaşırları iade almıyorlarmış. Kalıpları nasıl acaba alan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalıpları nasıl acaba hocam?quote:
Orijinalden alıntı: halit4121
Valla ben de aldım 4 tane fena fiyat değil Jack Jones iyidir :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazonda 3 lüsü 25 dolardı eminmisiniz ve bide biz burda tanesi 5 lira don bulsak alırız hemen bu hesaba göre bütün amerika ck don giymesi gerekiyor ama giymiyorlar garip
Aynen hanes de kaliteli supreme in boxerlarını onlar yapıyor
normalden bir tık daha dar ama fazla değil hocam normalde ne giyiyorsanız onu alabilirsiniz -
Teşekkürler cevap için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X