Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Jack Jones Postal Deri Bot 43-44 Numara Sifir Satın Al 20 Ekim 2020 11:35 1 1 Jack Jones Postal Deri Bot 43-44 Numara Sifir Arkadaşlar korayspordan jack jones bot almıştım 44 numara. Ayağım 44.5-45 olduğundan değiştirip yenisini almak istedim fakat kargoya direk kutuyu poşete falan koymadan verdim kargoda kutu ezilmiş üstüne bant yapıştırmışlar korayspor iadeyi kabul etmedi. 450TL ye almıştım. Şimdi fiyatı daha yüksek. Güzel bot tavsiye ederim. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-giyim-aksesuar-erkek-postal-jack-jones-bot-43-44-818901390/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Jack Jones Postal Deri Bot 43-44 Numara Sifir Jack Jones Postal Deri Bot 43-44 Numara Sifir MSI GP62M 7RD GTX1050 Oyun Laptopu MSI GE60-70 BOZUK KLAVYE ARANIYOR