Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI GP62M 7RD GTX1050 Oyun Laptopu Satın Al 24 Ocak 2019 12:17 1 1 MSI GP62M 7RD GTX1050 Oyun Laptopu MSI GP62M 7RD LEOPARD Temizdir. İsteyen Whatsapp'tan bana ulaşabilir.(numaramı özel mesajla veririm) Fotoğraf atabilirim. Özellik olarak:i5 7. Nesil İşlemciGTX1050 2GB GDDR58GB RAM1TB HARDDİSKFull HD Ekranı var.Beyaz Işıklı Klavyesi var.Turbo fan tuşu var. (Çift Fanlıdır.)Aliminyum KasaOyunlar noktasında her oyunu açıyor yüksekte. Turbo fan sayesinde hiç ısınmıyor arkadaşlar hiç donma olmuyor bu laptopu o yüzden aldım. Fakat oyun oynamaya vakit olmadığından satmaya karar verdim zaten başka laptopum da var. Amerikaya gideceğim için paraya ihtiyacım var o yüzden satıyorumGARANTİSİ DEVAM EDİYOR 09.2017 de alındı laptop. 8 AY DAHA GARANTİSİ VAR. Kutusu faturası kitapçığı hepsi duruyor. Yanında kendi msi çantası verilecektir.Sahibindende İlan No: 622188527Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Zeytinburnu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Jack Jones Postal Deri Bot 43-44 Numara Sifir Jack Jones Postal Deri Bot 43-44 Numara Sifir MSI GP62M 7RD GTX1050 Oyun Laptopu MSI GE60-70 BOZUK KLAVYE ARANIYOR