ya ben direk ankete baktım kate için hangisi diye değil dizide hangisi zannetiğim için jacke verdim oyumu.ama tabikide desmond.
bu ikisinin dışına çıkacaksak ben de claire'ı tek geçerim. hayatımda gördüğüm en güzel yüzlü kadın.
bencede bebeğinden daha güzel yüzü var.madem konu dışına çıktık.bende shannona bayılıyodum ama yücew rabbim onu erken ayırdı bizden.
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
quote:
Orjinalden alıntı: .Taner.
quote:
ya ben direk ankete baktım kate için hangisi diye değil dizide hangisi zannetiğim için jacke verdim oyumu.ama tabikide desmond.
bu ikisinin dışına çıkacaksak ben de claire'ı tek geçerim. hayatımda gördüğüm en güzel yüzlü kadın.
bencede bebeğinden daha güzel yüzü var.madem konu dışına çıktık.bende shannona bayılıyodum ama yücew rabbim onu erken ayırdı bizden.
konu dışına çıkmışız bende söyleyeyim fikrimi jackin flashbackişnde çıkan bir esmer hatun vardı..hani babasını tedevi etmeye çalışıyordu ama başaramadı dizinin en güzel yaratığıydı bence
O esmer hatun da iidi su jack i öpmüştü hani ondan bahsediyosun sanırım.Shanon un da harika vücüdu vardı ama claire i tek gecerim
quote:
quote:
quote:
bencede bebeğinden daha güzel yüzü var.madem konu dışına çıktık.bende shannona bayılıyodum ama yüce rabbim onu erken ayırdı bizden.
çok üzülmüşe benziyorsun
Sawyer tam benm kafa :D herkese bnm gibi isim takıyor haha:d
Claire'ın o esmer gothic haline hasta kaldım, sarışınkın neyse de o hali manyak tatlıydı
quote:
Orjinalden alıntı: bladeofdarkness
Claire'ın o esmer gothic haline hasta kaldım, sarışınkın neyse de o hali manyak tatlıydı
Yok ya ona yakışmamış bence gotik tarz.Normal hali daha iyi
quote:
quote:
quote:
quote:
bencede bebeğinden daha güzel yüzü var.madem konu dışına çıktık.bende shannona bayılıyodum ama yüce rabbim onu erken ayırdı bizden.
çok üzülmüşe benziyorsun
üzüldüm tabi üzülmem mi.
SHANNON un ölmesi beni de kahretti az mı küfür ettim ana lucia ya
Yav bu dizi ne zaman hangi kanalda çıkıyor?
digiturk de çıkıyor kardeş ben internetten indiriyorum en temizi ama kotayı aşıyoruz nabalım
yahu bu jack denen herif paso ağlıyor yaa, adamda acıların çocuğu emrah hassasiyeti var.. Sawyerda tam Nuri Alço , ben Nuri abimizi tercih ediyorum....
quote:
Orjinalden alıntı: semtex960
İkisinide boşvermiş gitmiş allahın hobbitine
afdafsdfasfd ama yine de ikisi arasında bi seçim yapmak gerekirse sawyer derim kate katil sawyer dolandırıcı tencere yuvarlanmış kapığını bulmuş
İlerleyen bölümlerde,senaristler tarafından,Otherslardan biri ile yakın bir ilişkiye girebileceğini söylemişler,öğrendiğimize göre,Ben in ortalıklarda Kate için yanıp tutuşuyorum,onun için bu adayı yakarım,bana yar olmazsa ne Jack,ne de Sawyer'a olur dediği ve senaristlere bitiririm yoksa bu diziyi diye şantaj yaptığı dedikoduları dolanıyormuş,hatta juliet i,kate'in ağzını yoklamak,ben ile arasını yapmak ve telefonunu almak için kamp'a gönderdiği söyleniyormuş.
Bu arada Jack'in(matthew Fox) cok basarisiz bir oyuncu oldugunu dusunuyorum bir arkadasin belirttigi gibi hep ayni mimikler falan.
Ayrica surekli nefes nefese dizide astim hastaligi mi var acaba? Iki adim yuruyolar diger karakterlerle digerleri normal nefes aliyo bu nefes nefese gebercek nerdeyse, ilk bolumden beri boyle.
Ama senaristler cok iyi yazmislar karakteri
jack in oyunculuğu mükemmel bana kalırsa kate e gelince bence ortalık o***** olcak artık sawyer da onu istemiyo jack kabul ederse kuma olur julietin üstüne
Sawyer'a başlarda gıcık oluyordum... Çok itici geliyordu ama sonradan tutmaya başladım...
İlerleyen bölümlerde,senaristler tarafından,Otherslardan biri ile yakın bir ilişkiye girebileceğini söylemişler,öğrendiğimize göre,Ben in ortalıklarda Kate için yanıp tutuşuyorum,onun için bu adayı yakarım,bana yar olmazsa ne Jack,ne de Sawyer'a olur dediği ve senaristlere bitiririm yoksa -----------------------------------------------------------bu diziyi diye şantaj yaptığı dedikoduları dolanıyormuş,hatta juliet i,kate'in ağzını yoklamak,ben ile arasını yapmak ve telefonunu almak için kamp'a gönderdiği söyleniyormuş. SPOILER-----------------------------------------------------------------------------------
Koptum yahu euhehehehehe
Bu arada Jack'in(matthew Fox) cok basarisiz bir oyuncu oldugunu dusunuyorum bir arkadasin belirttigi gibi hep ayni mimikler falan.
Ayrica surekli nefes nefese dizide astim hastaligi mi var acaba? Iki adim yuruyolar diger karakterlerle digerleri normal nefes aliyo bu nefes nefese gebercek nerdeyse, ilk bolumden beri boyle.
Ama senaristler cok iyi yazmislar karakteri
spoiler yazan bolum ozellikle gizlenmis, beyaz karakterlerle yazilmis, iyi numama rashamon
Sawyer de tip de var arkadaş.Jack zaten kafayı yiyo dizinin sonunda uyuzun teki Sawyer yakışıklı karizma liseden terk ama herif işi biliyo sawyer benım adam yaa
Zaten ''Kate'' tercihini yaptı ''Sawyer''
Jack'de boş durmayıp ''Diğerleri'' nden şarışın bir hatun vardı onu kaptı...
kesinlikle sawyer.jack kendini bi mok zannediyor.illah dediği olacak.senden başka bir sürü adam var lan o adada.sen milleti iyileştir gerisini bırak sawyera