Allah'ın katili kahraman bir doktora yakışmıyor.Ama sanırım senaristler bir röportaja katılmış.Sorulan spoilerlara doğru,yanlış,cevap vermeyeceğiz diyeceklermiş.
Juliet ile Sawyer yakınlaşacak sorusuna "Doğru" demişler
Yemişim Jake'i de Sawyer'ı da, ben Kate'i alayım, siz Jake mi Sawyer mı muhabbetine devam edin. Maşallah bu arada Kate'in ne o..pu olmadığı kalmış ne de başka bir şeyi. Gören de adada yatmadığı kimse kalmamış sanacak. Ayrıca tamam dizinin 4. sezona kadarki bölümlerinde Kate iki eleman arasında baya bir gidip geldi ama son sezonda görüyoruzki ikisini de kafasında silmiş durumda, şimdi hayatında bambaşka bir erkek var, Aaron. Neden mi? Çünkü ne birlikte medeniyete döndüğü Jake'le takılıyor (Sawyer ortada olmamasına rağmen), ne de Sawyer için adaya tekrar dönme niyetinde.
Sayid akar.
yeni sezon başlamışken bir kez daha up layalım, oy vermeyen varsa verebilsin.
Zamanında Sawyer demişim, şimdi Jack diyorum.
Sawyer.
= Jack
Jack bence dizideki en gizemli kisi. 6. sezonun sonlarina dogru onun hakkinda cok sey ogreniriz diye tahmin ediyorum.
Jack efendi çocuk seviyorum, hidayete erer umarım finalde.
Eskiden Sawyer idi ama artık Jack
jack favorim sawyer'ın yeride ayrıdır tabi
ne jack ne sawyer; kate ikisinide elde ediyor sırasıyla.
Karakter bakımından Jack,tip bakımından Sawyer
Sonuna kadar Jack çünkü lostta ve gerçek hayatta en sevdiğim oyuncu babam ona çok benziyor boyuda aynı 188 bende 184 inş bend 188 olucam :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme