bnce jack ile sawyer birlikte olsun kate boşa kalsın
azuhaha
tabii ki sawyer jack uyuzun teki
kate cok güzel ama kücük emrah gibi bakio
o nasıl gülüş
sawyer forever
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: _vanilin_
quote:
Orjinalden alıntı: cani8899
bnce jack ile sawyer birlikte olsun kate boşa kalsın
azuhaha
tabii ki sawyer jack uyuzun teki
kate cok güzel ama kücük emrah gibi bakio
o nasıl gülüş
pardon hangi gülüs
azuhaha demişin
o da öle bisi iste
bizde digiturk yok...
[Deleted by Admins]
SANIRIM HERKES SAWYERIN TİPİNE OY VERMİŞ AMA UNUTTUĞUNUZ BİŞEY VAR JACK O ADANIN LİDERİ AYNI ZAMANDA DOKTOR HERKES BUNDAN MEMNUN SAWYERI KİMSE SEVMİODU HATIRLARSANIZ KÜLTÜR,EĞİTM,DAVRANILŞ OLARAK JACK BİN BASAR 10 A KATLAR SÖYLİİM SAWYER TAM KASABLI BAŞKADA BİŞEY DEĞİLLL BU OYLAMYI ÖYLE TİPE BAKIP SAWYERIN TAKTIĞI LAKAPLARA GÜLEREK YAPMIŞSINIZ AMA HER AÇIDAN JACK DAHA ÜSTÜN ZATEN YAPIMCILARDA BUNUN FARKINDA EN FAZLA ÜCRETİ O ALIYOR VEE SENARYOYU ÖNCE O OKUYORMUŞ JACK İŞTE:d SAWYER GİTSİN DALGA GEÇSİN İNSALRLA CİDDİYET YOK ADAMDA KATE DE ZATEN AYRI Bİ OLAY SALAĞIN ÖNDE GİDENİ :d ONA HİÇBİŞEY DİYEMEM NEFFFFFRET EDİYORUM NEFRET :d (O DA BENİ SEVMİYOR ZATEN:d)AMA ŞU JULİETİN GÜZELLİĞİNE AKILLIĞINA BAKIN Bİ HELE İŞTE JACK VE JULİET TEK BAŞINA GÖTÜRÜR DİZİYİ;)
quote:
Orjinalden alıntı: karizma2
jack tabiiki de.adanın kahramanı o.ama kate sawyera verdi gözümden düştü.en iyisi otherslardan sarışınla olsun jack
juliet o bi kere hıhhh:D tabi yaa zaten juliet gibisi yok
up
en karizmatikleri desmond ama yapımcılar pek kullanmıyorlar desmond'u.Jack ve sawyer kadar yakışıklı değil ama ikisinden de karizmatik olduğu gerçek.Ama dizide en sevdiğim karakter tom vardı o da öldü.
SAWYER
yorum yazdımmı hatırlamıyorum bakmaya üşendim
jack iyi niyetli biri ve kararları duygusal olarak verdiği için çocu kararı hatalı çıkıyor
sawyer kötü niyetli (iyiliği de var :D) ve mantıksal olarak karar veriyor
ikisini de alsın kate
ikiside değil bnm adamım desmond
Bence Jack..
Bu 2si arasında Jack... Sawyer tmm yakışıklı falan ama sağlıklı düşünemio.
+ Çok iyi 1 zampara...
Jack aslında iyi bir lider değil ancak görev adamı olabilir..Karar vermede iyi değil..Sawyer da kendini iyi ifade edemeyen bir adam...Özellikle ilk bölümlerde bunun yüzünden çok dayak yedi boşu boşuna...Ama sawyer çok çıkarcı bir tip ama anlayışlı aynı zamanda...
Sawyer.
Jack artizin teki.
yorumları şöyle bir okudumda herkez jack e olan gıcıklığını tutamamış kelimelere dökücem derken banlanmışlar
bende son zamanlarda sinir oluyorum jack e ama buraya yansıtmıyım
Sawyer
Valla Sawyer'a oy verdim.Böyle giderse de zaten Kate'i alan Sawyer olucak.Jack uğraşsız,anca ayağına gelsin fırsat.Ayrıca Jack'e de varabilir.SPOİLER= Blue Jean,LOST ekinde 4.Sezon 4.Bölümünde duygusal anlar yaşanacağını ve Sawyer'ı Kate'e yakıştıranların mutsuz olacağını yazılmış.