Şimdi Ara

Jack mi, Sawyer mı ? :::ANKET::: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
7.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Jack mi, Sawyer mı ? :::ANKET:::

(En Son Oy Tarihi: 5.8.2022)
Giriş
  • Benim eleman Desmond ama şu durumda Jack derim..
  • jack malın önde gideni sawyer'i tek geçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

jack malın önde gideni sawyer'i tek geçerim.

Benim adamımda Desmond .. Oyum Sawyer'a..
  • Sawyer saçlarını kestirse yaratığa döner.
    Jack tabi ki.
  • diziden anladığım kadaryıla sawyer bu saatten sonra kate'i bırakmaz. kate'i oldum olası sevmedim ve ilk bölüm hariç güzel bulmadım. bence ikisinede yakışmaz. forever claire
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

Sawyer saçlarını kestirse yaratığa döner.
    Jack tabi ki.

nerden biliyorsun?belki kısa saçta yakışacak.

jack te saçları uzatsa yaratığa döner.
  • desmond alayına gider.
  • Desmond favorim sonra Sayid ikiside ankette olmadığı için Sawyer'a oyum

Kate ise tam bir o....pu herkes düdüklüyor
  • Başlarda Sawyer iyi değildi ama ilerlerde çok iyi biri olmaya başladı 5. sezonda kıvamını aldı artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Desmond favorim sonra Sayid ikiside ankette olmadığı için Sawyer'a oyum

öhöm,
  • Sawyer
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

Jack tabi ki.

aynen Jacke

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Desmond favorim sonra Sayid ikiside ankette olmadığı için Sawyer'a oyum

öhöm,

Pardon sinirlerim bozuldu birden

• quote:

Tüm zamanların en çok seyredilen dizisi "Lost"un "çillisi" Kate'in kafası çok karışık. Sizce kimi tercih etmeli?

bu hürriyet de yalan haber konusunda efsane. nerde ne zaman tüm zamanların en çok seyredilen dizisi olmuş lost. en çok seyredilen dizilere yaklaşamaz bile lost. friends, seinfeld mash gibi diziler dururken imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

quote:

Tüm zamanların en çok seyredilen dizisi "Lost"un "çillisi" Kate'in kafası çok karışık. Sizce kimi tercih etmeli?

bu hürriyet de yalan haber konusunda efsane. nerde ne zaman tüm zamanların en çok seyredilen dizisi olmuş lost. en çok seyredilen dizilere yaklaşamaz bile lost. friends, seinfeld mash gibi diziler dururken imkansız.

Tüm zamanların en çok seyredilen dizisi olmadığına dair kaynağınız ? Yoksa kişisel tahmininiz mi ?
  • bu bilinen bir şeydir zaten. yine bu bölümde tv diziler bölümünde amerika'da reyting diye bir konu var orayı da tıklayın tüm zamanların en çok seyredilen dizisi denilen lost'un amerika'daki reytinglerini görün. beklediğiniz gibi çıkmaz ama.

amerika için konuşuyorum reyting rekorları saydığım friends mash gibi dizilerdedir. araştırısanız görürsünüz.

anket için de oyum jack'e gitti. ilk başlarda aralarında yakınlaşma odluğundan dolayı bir daha başkasıyla düşünmek zor geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 10 Şubat 2009; 19:22:20 >
  • Ben niye araştırayım ? İddia eden sizsiniz.
    Ortada Hürriyet gibi kocaman bir gazete var.
    Tabi herkes kendi bildiğine inanabilir, siz öyle bilin ama bana göre tüm zamanların en çok seyredilen ve ses getiren dizisidir.
  • hiçbir şey bilmiyorsun o zaman abiciğim. lost ne en çok izlenendir ne en çok ses getirendir. evet lost efsane dizilerdendir ama o kadar da değil. farklı tarzda diziler saydıklarım genelde sitcom ama dediğim dizileri bi araştırın yayınlandıkları zamanlarda neler yapmışlar nasıl rekorlar kırmış görün sonra konuşun diyeceğim ama sizin pek araştırma yapmaya niyetiniz yok.

buyrun wikipedia sözlüğün ingilizce versiyonundaki lost'un sezonlara göre amerika reytingleri

http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(TV_series)#Ratings

ben bu reytinglere bakınca hiç öyle en çok izlenen en çok ses getiren dizisi rakamları görmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

Jack tabi ki.

sawyer angel adlı dizide ilk bölümde kısa saçlı haliyle oynamış ve saçlarıda siyah. şimdiki karizmasından eser yok. ilk bölümdeki halide kötüydü.

• quote:

Orjinalden alıntı: koobee24

hiçbir şey bilmiyorsun o zaman abiciğim. lost ne en çok izlenendir ne en çok ses getirendir. evet lost efsane dizilerdendir ama o kadar da değil. farklı tarzda diziler saydıklarım genelde sitcom ama dediğim dizileri bi araştırın yayınlandıkları zamanlarda neler yapmışlar nasıl rekorlar kırmış görün sonra konuşun diyeceğim ama sizin pek araştırma yapmaya niyetiniz yok.

buyrun wikipedia sözlüğün ingilizce versiyonundaki lost'un sezonlara göre amerika reytingleri

http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_(TV_series)#Ratings

ben bu reytinglere bakınca hiç öyle en çok izlenen en çok ses getiren dizisi rakamları görmüyorum.

Peki sen çok şey biliyorsun diyeyim ve bitireyim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.