Aslında yasadışı işler yapan 2li olarak Sawyer ve Kate iyi bir 2li oluyor ama Bence Jackler daha çok yakışıyorlar.
jack gittikçe farkı kapatıyor
Sawyer
Bence Kate'in oyunculuk rezalet. Sırf dizide seksi güzel bir hatun olsun diye koymuşlar gibime geliyor. Hep hüzünlü ağlıycakmış gibi bakış. Yani insan biraz kendini geliştirir yahu
Anket dışı DESMOND
kesinliklee "SAWYER"..lost dizisni benim için dahada bi anlamlı kılmakta
dizi yapımcılarına bu ankletin sonucu ne olur diye sorsak onlarda sawyerin çıkacağıını söylerler.. aslına bkarsanız yapımcılarında karakterleri belirlerken bu eğilimde olduklarını düşünüyorum.. sawyer hem eğlenceli, hem yeri geldiğinde üstüne düşeni yapan ve iyi olabilen ama hep bi kötülük taşıyan... herkes sawyrede kendine ait bişiler bulabiliyo.. bizim türk dizilerinde değişmez bi ilke; iyiler kusursuz şartsız iyi, kötüler kayıtsız şartsız (kusur ve kayıt kelimelerini öz<ellikle ayrı kullandım) kötü.. ama gerçek hayat böyle değil.. gerçek hayat sawyer gibi.. jack e gelice kaafsına dik gidiyo, kimseyi dinlemiyo.. dizideki olaylara olan tepkilerini anlamakta güçlük çekiyoruz.. ama her olay oa bağlanoyı genelde hikayedeki kilit karakter.. işte türk dizileriye yabancı diziler arasındaki bir fark da bu.. ana kahramanı herkes sevmek zorunda değil.. çünkü kahraman olmak herkesin istediğini yapmakla olmaz, veya lider olmak. dizi sürekli bunu vurguluyo ve jack karakteri bu şekilde sunuluyo izleyiciye; bunun açık örneği jack'in kolnudaki dövme (ne demek istediğimi dövme ile ilgili bölümü izleyerk anlayabilirler)[/color]
Jack
sawyer dahah yakisikli ama tercih jack ten yana
bnce jack ile sawyer birlikte olsun kate boşa kalsın
Kate, her şeyi berbat eden tipik güzel salak kızın teki Jack i haketmiyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sawyer kesinlikle karizma tabiki ama bnm tercihim bunlar dısındaDesmond
hayatımda kate kadar şuh bir hatun görmedim. erkeği tetikleyen muhteşem bir hatun. hele bir de saçları ıslak olunca seksilikte tek rakibi beyonce
su ana itibari ile %45jack %55 sawyer jack umdugumdan daha fazla oy almış
jack tabiiki de.adanın kahramanı o.ama kate sawyera verdi gözümden düştü.en iyisi otherslardan sarışınla olsun jack
KArakter olarak Sayid. Ama karizma olarak Sawyer..
sawyer bir numara lakapları çok süper takıyo ben oyumu sawyer'e zaten adam kate kaptı bizim örf ve adetlerimize göre artık jack le olamaz
ben kate siz jake ve sawyer
sawyer
quote:
Orjinalden alıntı: cani8899
Bu en iyisi olur hepimiz rahatlariz Adada bi tek escinsel eksikti o da olur.
quote:
Orjinalden alıntı: cani8899