Şimdi Ara

Jack Nicholson sevmeyen bir tek ben miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Joker performansı efsanedir. Beğenirim ben.
  • Ha bir de A Few Good Men de izleyin sonra karar verin iyi olup olmadığına.
  • Tabi ki zevk meselesi guguk kusu nu izle belki fikrin degisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisini severim oscar töreninde cenifırıma asılmıştı zevklerimiz aynı diyebilirim :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Ha bir de A Few Good Men de izleyin sonra karar verin iyi olup olmadığına.

İzledim onu, Tom Cruise'un oyunculuğunu beğenmiştim orada da.
  • yukarıda da söylenmiş, mimik açısından muazzam. yüzü her şekle giriyor adamın. türkiye'den bu tip mimiklerini kullanabilen bir ahmet kural var.
  • oyunculuğu gayet iyi genellikle kötü adam rolünde olduğu için felan mı sevmiyorsun
  • "One Flew Over the Cuckoo's Nest" izlenmesini tavsiye ediyorum. Sayılı oyuncular arasındadır bence.
  • En beğendiğim aktörlerden biri sen neyini beğenmiyorsun
  • Benim en beğendiğim aktörlerdendir.
  • One Flew Over the Cuckoo's Nest filmindeki oyunculuğundan sonra hayran olduğum aktör.İşini çok iyi yapıyor.
  • Sinema tarihinin sayılı performanslarını sergilemiştir. Büyük bir aktördür. Zevkler ve renkler derim genellikle ama Jack Nicholson'ı beğenmemek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Sinema tarihinin sayılı performanslarını sergilemiştir. Büyük bir aktördür. Zevkler ve renkler derim genellikle ama Jack Nicholson'ı beğenmemek ?

+1
  • onun birde karizmatik gülüşü yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En beğendiğim aktörlerden, beğenmemeniz biraz kişisel olmuş
  • Guguk kuşu filmiyle hayran olduğum insandır. Nasıl beğenmiyorsunuz merak ettim.
  • Kişiden kişiye değişir bazen de aklına takılır sırf adam var diye izlemessin bana da oluyor bazı oyuncularda.
  • Her filmi efsanedir bu adamın..
    Sayılı oyunculardan biridir bence.
  • valla beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez, ben her filmini izlemiyorum mesela. sahne duruşu sana hitap etmiyorsa gezegenin en iyi oyuncusu olsa da izlemezsin.
  • oyuncuyu sevmemek başka birşey oyunculuğunu eleştirmek bambaşka. jack nicholson oyunculuk yeteneği olarak ilk beştedir, hadi bilemedin on. kişiden kişiye değişen bir bakış açısı değil, olamaz da.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.